Neler Yeni

Annem de ben de en son intihara yenik düşeceğiz ya

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Forumdan çıkıp sosyal hayat kazanın, herhangi bir spora başlayın ve kendinizi geliştirin.
Dışarıdaki hayat daha üzücü ve kalp kırıcı. İnsanları arkadaş belleyip ihanetine uğramak söz konusu, birisinden hoşlanmak daha üzücü. Bunun ekonomik boyutları da farklı bir etken.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
ders dışı aktivite neden yapamıyorsunuz hocam bi engeliniz mi var

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
hocam sadece pc de zaman geçirdiğnizi söylediniz neden zamanınız yok
bir insan 12 saat çalışsa 8 saat uyusa bile eline 4 saat kalıyor 3 saat başka bir şey ile ilgilense 1 saat zamanı olmaz mı ? olur bende sosyal ortamı pek sevmiyorum bunu bahane olarak kullanmıyorum şahsen.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Dışarıdaki hayat daha üzücü ve kalp kırıcı. İnsanları arkadaş belleyip ihanetine uğramak söz konusu, birisinden hoşlanmak daha üzücü. Bunun ekonomik boyutları da farklı bir etken.
öyle diye evde kalmak daha kritik bi durum

r4NG3r

80+ Silver
mezunken ders çalışmak için insanın kafasının rahat olması lazım sen böyle çalışamazsın kısır döngüye girmişsin o yüzden bence işe gir çalış

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
öyle diye evde kalmak daha kritik bi durum
Konfor alanı her zaman iyidir. Kendini geliştirmeye yönelirsen bir zarar görmezsin. Pc başında da öğrenilebilecek çok şey var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zamansal ve motivasyonel engel.
Caner sen psikokojiyle ilgili adamsın böyle şeyler yapma. Freuda kafa patlatmaya çalış unutursun depresyonu. Schopenhauer da tavsiye ederim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Konfor alanı her zaman iyidir. Kendini geliştirmeye yönelirsen bir zarar görmezsin. Pc başında da öğrenilebilecek çok şey var.
konfor alanından çıkmazsan nasıl gelişeceksin knk adam bütün gün pc de olduğunu söyledi, bütün gün başında kendini ne hakkında geliştirebilir? pc başında derken yani boş bir zaman geçirmeden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın yoksa bende bütün gün pc başındayım ama iş yapıyorum veya modelleme öğreniyorum vvs vs.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Annemin dışarı çıkmasını bekliyorum. Ne var ne yok dikcem kafaya

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
konfor alanından çıkmazsan nasıl gelişeceksin knk adam bütün gün pc de olduğunu söyledi, bütün gün başında kendini ne hakkında geliştirebilir? pc başında derken yani boş bir zaman geçirmeden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın yoksa bende bütün gün pc başındayım ama iş yapıyorum veya modelleme öğreniyorum vvs vs.
Yazılım, 3d modelleme ile kendini geliştirebilir. Discord üzerinden sosyal olarak daha iyi bir noktaya varabilir. Zararsız ve güzel arkadaşlıklar kurulması daha mümkün

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom