- Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc depresyon sebebi değil fakat sosyal hayat depresyondan çıkarma ihtimali var
Neden ?
Mezun.
Ders dışı aktivite yapamam. Ama dersi de bıraktım. Boşluk.
Pc depresyon sebebi değil fakat sosyal hayat depresyondan çıkarma ihtimali var
Neden ?
Mezun.
Ders dışı aktivite yapamam. Ama dersi de bıraktım. Boşluk.
Dışarıdaki hayat daha üzücü ve kalp kırıcı. İnsanları arkadaş belleyip ihanetine uğramak söz konusu, birisinden hoşlanmak daha üzücü. Bunun ekonomik boyutları da farklı bir etken.Forumdan çıkıp sosyal hayat kazanın, herhangi bir spora başlayın ve kendinizi geliştirin.
Zamansal ve motivasyonel engel.ders dışı aktivite neden yapamıyorsunuz hocam bi engeliniz mi var
Bu saydıkların zaten bahaneden ibaretZamansal ve motivasyonel engel.
hocam sadece pc de zaman geçirdiğnizi söylediniz neden zamanınız yokZamansal ve motivasyonel engel.
bir insan 12 saat çalışsa 8 saat uyusa bile eline 4 saat kalıyor 3 saat başka bir şey ile ilgilense 1 saat zamanı olmaz mı ? olur bende sosyal ortamı pek sevmiyorum bunu bahane olarak kullanmıyorum şahsen.hocam sadece pc de zaman geçirdiğnizi söylediniz neden zamanınız yok
öyle diye evde kalmak daha kritik bi durumDışarıdaki hayat daha üzücü ve kalp kırıcı. İnsanları arkadaş belleyip ihanetine uğramak söz konusu, birisinden hoşlanmak daha üzücü. Bunun ekonomik boyutları da farklı bir etken.
Konfor alanı her zaman iyidir. Kendini geliştirmeye yönelirsen bir zarar görmezsin. Pc başında da öğrenilebilecek çok şey var.öyle diye evde kalmak daha kritik bi durum
Caner sen psikokojiyle ilgili adamsın böyle şeyler yapma. Freuda kafa patlatmaya çalış unutursun depresyonu. Schopenhauer da tavsiye ederimZamansal ve motivasyonel engel.
konfor alanından çıkmazsan nasıl gelişeceksin knk adam bütün gün pc de olduğunu söyledi, bütün gün başında kendini ne hakkında geliştirebilir? pc başında derken yani boş bir zaman geçirmeden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın yoksa bende bütün gün pc başındayım ama iş yapıyorum veya modelleme öğreniyorum vvs vs.Konfor alanı her zaman iyidir. Kendini geliştirmeye yönelirsen bir zarar görmezsin. Pc başında da öğrenilebilecek çok şey var.
Yazılım, 3d modelleme ile kendini geliştirebilir. Discord üzerinden sosyal olarak daha iyi bir noktaya varabilir. Zararsız ve güzel arkadaşlıklar kurulması daha mümkünkonfor alanından çıkmazsan nasıl gelişeceksin knk adam bütün gün pc de olduğunu söyledi, bütün gün başında kendini ne hakkında geliştirebilir? pc başında derken yani boş bir zaman geçirmeden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın yoksa bende bütün gün pc başındayım ama iş yapıyorum veya modelleme öğreniyorum vvs vs.