Annem de ben de en son intihara yenik düşeceğiz ya

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Forumdan çıkıp sosyal hayat kazanın, herhangi bir spora başlayın ve kendinizi geliştirin.
Dışarıdaki hayat daha üzücü ve kalp kırıcı. İnsanları arkadaş belleyip ihanetine uğramak söz konusu, birisinden hoşlanmak daha üzücü. Bunun ekonomik boyutları da farklı bir etken.

ders dışı aktivite neden yapamıyorsunuz hocam bi engeliniz mi var

hocam sadece pc de zaman geçirdiğnizi söylediniz neden zamanınız yok
bir insan 12 saat çalışsa 8 saat uyusa bile eline 4 saat kalıyor 3 saat başka bir şey ile ilgilense 1 saat zamanı olmaz mı ? olur bende sosyal ortamı pek sevmiyorum bunu bahane olarak kullanmıyorum şahsen.

Dışarıdaki hayat daha üzücü ve kalp kırıcı. İnsanları arkadaş belleyip ihanetine uğramak söz konusu, birisinden hoşlanmak daha üzücü. Bunun ekonomik boyutları da farklı bir etken.
öyle diye evde kalmak daha kritik bi durum

mezunken ders çalışmak için insanın kafasının rahat olması lazım sen böyle çalışamazsın kısır döngüye girmişsin o yüzden bence işe gir çalış

öyle diye evde kalmak daha kritik bi durum
Konfor alanı her zaman iyidir. Kendini geliştirmeye yönelirsen bir zarar görmezsin. Pc başında da öğrenilebilecek çok şey var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zamansal ve motivasyonel engel.
Caner sen psikokojiyle ilgili adamsın böyle şeyler yapma. Freuda kafa patlatmaya çalış unutursun depresyonu. Schopenhauer da tavsiye ederim

Konfor alanı her zaman iyidir. Kendini geliştirmeye yönelirsen bir zarar görmezsin. Pc başında da öğrenilebilecek çok şey var.
konfor alanından çıkmazsan nasıl gelişeceksin knk adam bütün gün pc de olduğunu söyledi, bütün gün başında kendini ne hakkında geliştirebilir? pc başında derken yani boş bir zaman geçirmeden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın yoksa bende bütün gün pc başındayım ama iş yapıyorum veya modelleme öğreniyorum vvs vs.

Annemin dışarı çıkmasını bekliyorum. Ne var ne yok dikcem kafaya

konfor alanından çıkmazsan nasıl gelişeceksin knk adam bütün gün pc de olduğunu söyledi, bütün gün başında kendini ne hakkında geliştirebilir? pc başında derken yani boş bir zaman geçirmeden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın yoksa bende bütün gün pc başındayım ama iş yapıyorum veya modelleme öğreniyorum vvs vs.
Yazılım, 3d modelleme ile kendini geliştirebilir. Discord üzerinden sosyal olarak daha iyi bir noktaya varabilir. Zararsız ve güzel arkadaşlıklar kurulması daha mümkün

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri