Bileklerim çok ince.

B0ra

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,137
15 yaşındayım 1.65 boyum var ve 46 kiloyum. Bileklerim 10 yaşındaki çocuk ile aynı kalınlıkta bu yüzden dalga geçiliyorum. Ne yapmam gerek?

Bilek hareketlerini içine alan sporları yapabilirsin. Tabi önce biraz kilo almalısın.

Bu ne alaka 186 95 kiloyum bileklerim ince 150 kilo mu olmam lazım bileklerim için
Genetik diyemem bilgim yok fakat genetik olabilir.
hem kilodan hem spor yapamdığından el yayı çalışırsa düzelicek bir şey herşeyi genetiğe bağlamayın.

Bileklerle dalga geçen insanlarla da arana mesefe koymayı deneyebilirsin psikolojik açıdan yıpranmamak için.

hem kilodan hem spor yapamdığından el yayı çalışırsa düzelicek bir şey herşeyi genetiğe bağlamayın.
Ya dostum spor yapmadığından diyorsun spor yapmayıp bileği büyük olan insan yok mu varsa nasıl oluyor bu ayrıca spor yapmıyorum fakat metal fabrikasında çalışıyorum ona rağmen bileklerim küçükse bu genetiktir.
Ayrıca özellikle bilek için spor yaparsam gelişeceğinin farkındayım fakat normal bir insanda %10 büyüme gerçekleştiğinde bende %5 olacak.
Aynı şekilde ayak bileklerimde ince (kiloma göre)

Bilek dediğin yer kemik. Genetik olarak öyleyse yapacak bir şey yok. Ön kol kaslarını geliştirmeye bak.

15 yaşındayım 1.65 boyum var ve 46 kiloyum. Bileklerim 10 yaşındaki çocuk ile aynı kalınlıkta bu yüzden dalga geçiliyorum. Ne yapmam gerek?
spor salonuna gitmeni öneririm hem yiyip ( temiz bi şekilde şeker filan olmadan yüksek kalori al yoksa kilo alcam diye göbekli olursun .) ) bilek çalışıp sporunu da yayıp çok yersen bileklerin baya iyi olabilir ama spor salonuna gitmiceksen evde bilek çalışabilirsin ya da 15 20tl ye bilek aleti alıp yine yemek yiyerek geliştirebilirsin bileklerini

spor salonuna gitmeni öneririm hem yiyip ( temiz bi şekilde şeker filan olmadan yüksek kalori al yoksa kilo alcam diye göbekli olursun .) ) bilek çalışıp sporunu da yayıp çok yersen bileklerin baya iyi olabilir ama spor salonuna gitmiceksen evde bilek çalışabilirsin ya da 15 20tl ye bilek aleti alıp yine yemek yiyerek geliştirebilirsin bileklerini
Bilek çalışırsa ön kolu büyür bilekleri değil. Tam bileğin üstünde o kadar kas yok. Faydası olur mu? Tabii ki olur çok estetik bir kola sahip olur.

Spor olarak bilek ağırlıklı sporlara yönelebilirsin Tenis gibi ya da gitar çalmak da çift taraflı bilek gelişimine destek verebilir. Ancak genetiktir bilek inceliği çok takmamak gerek.

kilodan kaynaklı. bende boyuma göre zayıfım benzer sorunları yaşıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra
Bilek çalışırsa ön kolu büyür bilekleri değil. Tam bileğin üstünde o kadar kas yok. Faydası olur mu? Tabii ki olur çok estetik bir kola sahip olur.
kilo alıcak ve ön kolu büyücek orası hiç kalınlaşmayıp sadece ön kolu kaslı olmucak ya bilek hareketleri bileklei de güçlendirir yine kalınlaşır hem de hassas bilekleri olmaz

Hocam cidden işe yapıyor mu? Bende kilo almak istiyorum da alamıyorum. Şu tarifte bi kuru üzüm yok evde annem kek yapmış hepsiyle :d
Hocam diyorum 2 haftada 5 kilo kaldım her sabah ve öğlen yiyordum 200 gram yulaf fıstık ezmesi muz vs atıyordum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,277
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri