Neler Yeni

Bileklerim çok ince.

B0ra

80+ Bronze
15 yaşındayım 1.65 boyum var ve 46 kiloyum. Bileklerim 10 yaşındaki çocuk ile aynı kalınlıkta bu yüzden dalga geçiliyorum. Ne yapmam gerek?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bilek hareketlerini içine alan sporları yapabilirsin. Tabi önce biraz kilo almalısın.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Bileklerle dalga geçen insanlarla da arana mesefe koymayı deneyebilirsin psikolojik açıdan yıpranmamak için.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
hem kilodan hem spor yapamdığından el yayı çalışırsa düzelicek bir şey herşeyi genetiğe bağlamayın.
Ya dostum spor yapmadığından diyorsun spor yapmayıp bileği büyük olan insan yok mu varsa nasıl oluyor bu ayrıca spor yapmıyorum fakat metal fabrikasında çalışıyorum ona rağmen bileklerim küçükse bu genetiktir.
Ayrıca özellikle bilek için spor yaparsam gelişeceğinin farkındayım fakat normal bir insanda %10 büyüme gerçekleştiğinde bende %5 olacak.
Aynı şekilde ayak bileklerimde ince (kiloma göre)

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilek dediğin yer kemik. Genetik olarak öyleyse yapacak bir şey yok. Ön kol kaslarını geliştirmeye bak.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
15 yaşındayım 1.65 boyum var ve 46 kiloyum. Bileklerim 10 yaşındaki çocuk ile aynı kalınlıkta bu yüzden dalga geçiliyorum. Ne yapmam gerek?
spor salonuna gitmeni öneririm hem yiyip ( temiz bi şekilde şeker filan olmadan yüksek kalori al yoksa kilo alcam diye göbekli olursun .) ) bilek çalışıp sporunu da yayıp çok yersen bileklerin baya iyi olabilir ama spor salonuna gitmiceksen evde bilek çalışabilirsin ya da 15 20tl ye bilek aleti alıp yine yemek yiyerek geliştirebilirsin bileklerini

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
spor salonuna gitmeni öneririm hem yiyip ( temiz bi şekilde şeker filan olmadan yüksek kalori al yoksa kilo alcam diye göbekli olursun .) ) bilek çalışıp sporunu da yayıp çok yersen bileklerin baya iyi olabilir ama spor salonuna gitmiceksen evde bilek çalışabilirsin ya da 15 20tl ye bilek aleti alıp yine yemek yiyerek geliştirebilirsin bileklerini
Bilek çalışırsa ön kolu büyür bilekleri değil. Tam bileğin üstünde o kadar kas yok. Faydası olur mu? Tabii ki olur çok estetik bir kola sahip olur.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Spor olarak bilek ağırlıklı sporlara yönelebilirsin Tenis gibi ya da gitar çalmak da çift taraflı bilek gelişimine destek verebilir. Ancak genetiktir bilek inceliği çok takmamak gerek.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kilodan kaynaklı. bende boyuma göre zayıfım benzer sorunları yaşıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Bilek çalışırsa ön kolu büyür bilekleri değil. Tam bileğin üstünde o kadar kas yok. Faydası olur mu? Tabii ki olur çok estetik bir kola sahip olur.
kilo alıcak ve ön kolu büyücek orası hiç kalınlaşmayıp sadece ön kolu kaslı olmucak ya bilek hareketleri bileklei de güçlendirir yine kalınlaşır hem de hassas bilekleri olmaz

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Hocam cidden işe yapıyor mu? Bende kilo almak istiyorum da alamıyorum. Şu tarifte bi kuru üzüm yok evde annem kek yapmış hepsiyle :d
Hocam diyorum 2 haftada 5 kilo kaldım her sabah ve öğlen yiyordum 200 gram yulaf fıstık ezmesi muz vs atıyordum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,787
Üyeler
163,878
Son üye
keremschumacher
Top Bottom