Bu ne alaka 186 95 kiloyum bileklerim ince 150 kilo mu olmam lazım bileklerim içinne alaka genetik? kilosu az o sebepten bilekleri ince sadece bilek bile değildir bacağı kolu...
hem kilodan hem spor yapamdığından el yayı çalışırsa düzelicek bir şey herşeyi genetiğe bağlamayın.Bu ne alaka 186 95 kiloyum bileklerim ince 150 kilo mu olmam lazım bileklerim için
Genetik diyemem bilgim yok fakat genetik olabilir.
Ya dostum spor yapmadığından diyorsun spor yapmayıp bileği büyük olan insan yok mu varsa nasıl oluyor bu ayrıca spor yapmıyorum fakat metal fabrikasında çalışıyorum ona rağmen bileklerim küçükse bu genetiktir.hem kilodan hem spor yapamdığından el yayı çalışırsa düzelicek bir şey herşeyi genetiğe bağlamayın.
spor salonuna gitmeni öneririm hem yiyip ( temiz bi şekilde şeker filan olmadan yüksek kalori al yoksa kilo alcam diye göbekli olursun .) ) bilek çalışıp sporunu da yayıp çok yersen bileklerin baya iyi olabilir ama spor salonuna gitmiceksen evde bilek çalışabilirsin ya da 15 20tl ye bilek aleti alıp yine yemek yiyerek geliştirebilirsin bileklerini15 yaşındayım 1.65 boyum var ve 46 kiloyum. Bileklerim 10 yaşındaki çocuk ile aynı kalınlıkta bu yüzden dalga geçiliyorum. Ne yapmam gerek?
Bilek çalışırsa ön kolu büyür bilekleri değil. Tam bileğin üstünde o kadar kas yok. Faydası olur mu? Tabii ki olur çok estetik bir kola sahip olur.spor salonuna gitmeni öneririm hem yiyip ( temiz bi şekilde şeker filan olmadan yüksek kalori al yoksa kilo alcam diye göbekli olursun .) ) bilek çalışıp sporunu da yayıp çok yersen bileklerin baya iyi olabilir ama spor salonuna gitmiceksen evde bilek çalışabilirsin ya da 15 20tl ye bilek aleti alıp yine yemek yiyerek geliştirebilirsin bileklerini
Hocam cidden işe yapıyor mu? Bende kilo almak istiyorum da alamıyorum. Şu tarifte bi kuru üzüm yok evde annem kek yapmış hepsiyle :dbunu yapıp giyin her gün yemem sonucunda 2 hafta da 5 kilo aldım
kilo alıcak ve ön kolu büyücek orası hiç kalınlaşmayıp sadece ön kolu kaslı olmucak ya bilek hareketleri bileklei de güçlendirir yine kalınlaşır hem de hassas bilekleri olmazBilek çalışırsa ön kolu büyür bilekleri değil. Tam bileğin üstünde o kadar kas yok. Faydası olur mu? Tabii ki olur çok estetik bir kola sahip olur.
Hocam diyorum 2 haftada 5 kilo kaldım her sabah ve öğlen yiyordum 200 gram yulaf fıstık ezmesi muz vs atıyordum benHocam cidden işe yapıyor mu? Bende kilo almak istiyorum da alamıyorum. Şu tarifte bi kuru üzüm yok evde annem kek yapmış hepsiyle :d