Arama sonuçları: *

1. berkec34

Kepek,Egzama sorunu öneri

İyide zaten haftada 2 yada 3 kez kullanacaksın senin saçın için olan yeşil olan ürünü, rahat 6 ay belkide daha fazla götürür fiyatı gayet normal. Bende vichy neogenic kullanıyorum yarım pompa kullansan bile yetiyor. O ürün haftada 2-3 kullanım öneriliyor.
  2. berkec34

geçmeyen öksürük nasıl geçer

Ben genelde balgam için ilaç kullanıyorum öksürük içinde dediğim gibi bitki çayı ve zencefil çiğniyorum acı oluyor ama iyi geliyor bence, birde bu var videodaki gibi dene istersen
  3. berkec34

geçmeyen öksürük nasıl geçer

balgam için asist 1200 mg lık iyi geliyor yada sekrol şurup, öksürük içinde sinecod iyidi ama kaldırdılar piyasadan herhalde o yüzden bitki çayı olarak güzel bir karışım yapıp, birde zencefil çiğne ara ara geçecektir
  4. berkec34

Protein tozu önerisi lazım

Şuan hardline 3matrix kullanıyorum, iyidir. Proteinocean kullandım fena değildi, şuan kış20 koduyla %20 indirim var heralde, pre workoutuda iyi proteın tozu ortalama iş görür bütçene uygun
  5. berkec34

5 Aydır Şampuan Kullanmıyorum

Zaten piyasadaki çoğu şampuan saça sürülmez, saç kremi kullananda var şampuan yerine ve baya faydasını görenler var. Ya kaliteli şampuan almak lazım yada saç kremi denenebilir. Saçı direkt şampuansız yıkamaktnasa en azından doğal sabunlar vs denenebilir.
  6. berkec34

Sarışınların kemikleri de sarı mıdır?

Siyahilerin niye bembeyaz o zaman :d
  7. berkec34

Öğrenci olmama rağmen GSS borcu çıkıyor

Sildireceksin o zaman öğrenci belgenle, boş boş işler valla
  8. berkec34

Öğrenci olmama rağmen GSS borcu çıkıyor

Mezuna mı kaldın?
  9. berkec34

L carnitine önerisi lazım

pre workout herkeste farklı etki eder, en iyisi bence granede 50 calibre Ben şuanda proteinocean kullanıyorum yeni çıkardığını, içeriğini sevdiğimden dolayı şuan güzel etki ediyor. https://proteinocean.com/heavy-duty-preworkout Bence fiyat performans
  10. berkec34

L carnitine önerisi lazım

d vitamini, ve magnezyum malat al başka birşeye gerek yok creatin kullanıyorsun zaten 1693081989 Antrenman performansım artsın diyorsan pre workout al
  11. berkec34

🌞Kavurucu sıcaklıklar gidiyor! Sağanak yağış geliyor...

bi sucuk pişir üstünde
  12. berkec34

🌞Kavurucu sıcaklıklar gidiyor! Sağanak yağış geliyor...

Eyyam-ı Bahur da cs go oynarken işlemcim 74 derece :D yanıyoruz
  13. berkec34

Kilo vermek için yaktığım kaloriden daha azmı yemeliyim

Örnek veriyorum hedeflerini sisteme girersin https://www.agirsaglam.com/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesaplama/ Burayı doldur ortalama alman gereken kalori çıkıyor. Birde sadece kalori değil ne yediğinde önemli şekerdur unlumamuller vs yağlı yemekler demeye gerek yok herhalde
  14. berkec34

Kilo vermek için yaktığım kaloriden daha azmı yemeliyim

Tabi bu akdar fark olmaz :D
  15. berkec34

Protein tozumu yoksa tavuk almak mı ?

d vitamini(solgar), creatin, pump için pre workout al. protein tozuna gerek yok
  16. berkec34

Multi Vitamin kötü koku

Kötü koku derken nasıl kokuyo acaba, ben solgar ve nature supreme kullandım ns yi hala kullanıyorum herhangi bir kötü gelen koku yok. İkisininde kendine has kokusu vardı o da tahmınen kullanılan jelatındendi
  17. berkec34

Kilo vermek için iradem yetmiyor

Var sevdiğin kıza açıl
  18. berkec34

Askere gidebiliyor muyum?

Yok öyle birşeeeyy, adam şaşıydı benden önce muayeneye giren onuda aldılar :D istanbulda etfale gittim muayene için olanı söyleyeyim. İçeri aldı 2-3 cihazla gözüme baktı. Sonra gözüme bir damla damlattı göz bebekleri kocaman oldu yakını hiç göremez oldum. Şöyle diyim telefondan mesaj atamadım...
  19. berkec34

Askere gidebiliyor muyum?

Gidiyorsun :D ben 5.75-5.25 aldılar valla :D 1683298189 + astigmat var uzağı göremiyorum ve gözde kristalleşmede var güneşte yanıyor gözlerim
  20. berkec34

Boğaz şişmesi en hızlı nasıl geçer ?

Garip gelecek ama, önce andorex gargara alın. Gece uyumadan önce güzelce gargara yapın. Arkasından da ulaşabildiğiniz yere kadar batikon sürün boğazınıza. Sabah uyandığınızda ya geçmiş yada ciddi oranda azalmış olacak.
Top Bottom