ananas_suyu
80+ Bronze
Arkadaşlar protein tozu alıcamda fiyat performans önerir misiniz? bütçe(600-800) arasıda bu bütçe protein tozu için yetersizmi dahada üstüne koyuyumu.
Dost harbi şanslısın az önce haber geldi indirimli stok bitmiş ama hafta sonuna kadar devam edicekmis indirimBaktımda çakma olma felan riski gibi şeyler varmı Trendyolda buldumda güvenemiyorum Trendyola.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkes bunu öneriyor genelde zaten. 2-3 tane arasında kaldım biride bu.
Valla kral fiyat iyimişte bugün alamam hafta sonu alıcaktım indirim biraz kötü zamana denk gelmiş.
Kral peki bütçeyi kaça çıkarmam gerek artıra bilirim daha.
eğer illa pre workout içeceğim diyorsan hardline iyi markadır tavsiye ederim ancak ben sert bir filtre kahve tercih ediyorum bu aralarPreworkout hardline nox2 önerirmisin
sadece 1k.g meraktan ve hissiyatı çok oluyor mu gerçekten denemek için almayı düşünüyorum. yoksa sadece creatin ile protein tozu var.eğer illa pre workout içeceğim diyorsan hardline iyi markadır tavsiye ederim ancak ben sert bir filtre kahve tercih ediyorum bu aralar
pek de bir şey hissetme bence aman aman bir şey değil ama çok merak ediyorsan bir kutu denesadece 1k.g meraktan ve hissiyatı çok oluyor mu gerçekten denemek için almayı düşünüyorum. yoksa sadece creatin ile protein tozu var.
Önermem içeriğine göre gereksiz fiyatı varPreworkout hardline nox2 önerirmisin
Denemek için alcaksan benim markadan al preyi kodla uyguna gelir sana hem şuan indirim de var etkiside aroması da gayet güzelsadece 1k.g meraktan ve hissiyatı çok oluyor mu gerçekten denemek için almayı düşünüyorum. yoksa sadece creatin ile protein tozu var.
Yanlış hatırlamıyorsam içinde 3 20 den fazla özellik vardı diye hatırlıyorum. Diğer ürünlere göre çok fazla diye hatırlıyorum ama. 1kg olursa daha iyi olur.Önermem içeriğine göre gereksiz fiyatı var
Denemek için alcaksan benim markadan al preyi kodla uyguna gelir sana hem şuan indirim de var etkiside aroması da gayet güzel
ilker10 koduyla 400 oluyorPRE-WORKOUT - Özel Formül - 480g - Limon Aromalı
Gentopure Pre-Workout, antrenmanlar sırasında enerjiyi, odaklanmayı ve dayanıklılığı artırmak amacıyla bir araya getirilen yüksek kaliteli bileşenlerin özenle seçilmiş bir karışımını içerir.gentopure.com
Arkadaşlar protein tozu alıcamda fiyat performans önerir misiniz? bütçe(600-800) arasıda bu bütçe protein tozu için yetersizmi dahada üstüne koyuyumu.
Dostum pre herkese hitap etmez beğenmezsen 1kiloda çöp olur küçük bir şey alman en mantıklısı ayrıca prede 4 temel malzeme vardır gerisi dolu gözükmesi için konur kafein taurin beta alanin citrulline bunlar dışındakiler preyi doldurmak için konurYanlış hatırlamıyorsam içinde 3 20 den fazla özellik vardı diye hatırlıyorum. Diğer ürünlere göre çok fazla diye hatırlıyorum ama. 1kg olursa daha iyi olur.
İçeriği böyle hocam banada arkadaş çok tavsiye etti bunu anlamadığım için içeriği için.Dostum pre herkese hitap etmez beğenmezsen 1kiloda çöp olur küçük bir şey alman en mantıklısı ayrıca prede 4 temel malzeme vardır gerisi dolu gözükmesi için konur kafein taurin beta alanin citrulline bunlar dışındakiler preyi doldurmak için konur
İçerik çöp %42 protein baya düşük bir oran. Kutunun yarısından çoğu protein değil öyle düşün.İçeriği böyle hocam banada arkadaş çok tavsiye etti bunu anlamadığım için içeriği için.