Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

🔴 Türkiye'de 9 kişide Eris Varyantı çıktı!

elde kalan maskeler varsa onları satmak için şimdiden ellerini ovuşturmaya başlamışlardır :)
  2. byhorozkentli

🔴 Türkiye'de 9 kişide Eris Varyantı çıktı!

bu saatten sonra bu millete ne aşı ne maske nede bişey kimse yaptıramaz ,cezaları gördük hepsi iptal edilip iade edildi aşıları gördük kaç tane aşı olduğu halde virüse yakalananları bunları gören bu millet daha sittin sene çıkacak olan şeyleri iplemez
  3. byhorozkentli

Fast food pizza dükkanında çalısıyorum ve Zayıflamak İstiyorum Ne Yapabilirim ?

bi sabah bi akşam yemekte iyi değil arada kaç saat var vucud beni aç bırkaıyor diye yediklerini yağ yapar sonra dersin az yiyiom yinede zayıflamıyorum diye, sabah öğle akşam 3 öpün haricinde sabah ile öğle ye kadar olan arada ara öğün ,öğle ile akşam yemegi arasında da ara öğün yaparsan...
  4. byhorozkentli

Heyet raporu konusunda fikirleriniz

Hayır hayır yeni olduğu için doğal olarak biraz acısı var kalıcı bir şey yok , neden tam iyileşip gitmiyor dersen kayıt süresi gececek Ekim de ki sınava yetişmek için diğer sınav Aralık'ta çünkü o yüzden 1692023451 Yani doktorlar bunun kolu tam kalkmıyor, yürüme de tam basamıyor diye diğer...
  5. byhorozkentli

Heyet raporu konusunda fikirleriniz

Merhaba Arkadaşlar Bir Arkadaş Var Güvenlik Olmak İçin kayıt olmayı düşünüyordu bunun için gerekli belgeler ve heyet raporu gerekiyor geçenlerde motordan köpek saldırısı sonucu düşme yaşadı, sağ omuz sağ dirsek sağ diz ve sağ şakak kemiği tarafını asvalta vurdu,köy içi olduğundan herhangi bir...
  6. byhorozkentli

HIZLI KİLO VERME TAKTİĞİ

Ölmeyi bayılmak mı sanıyorsunuz, her işin rajonu vardır bununda diyetisyen ve spor en olması gereken zayıflamadır aksi sıkıntı
  7. byhorozkentli

205 boy 145 kiloyum Sağlıklı olarak 1 yılda 40 kilo Nasıl verebilirim ?

Geçtiğimiz sene diyetisyene gitmiştim benim çok kilo yoktu göbek gitsin diye 85 tim 2.5 ay gibi sürede 73 e kadar düşmüştüm verdiği liste dışına çıkmadım, Sabah öğle akşam yemeklerini mutlaka yer 2 de ara öğün yapardım, kola Nescafe cips tarzı şeyleri bırakıyorsun ekmek olarak tam buğday...
  8. byhorozkentli

Galiba kedimin ayaği kırıldı yardim

En azından kırık olup olmadığını söyler bunun içinde para isterse büyük ayıp
  9. byhorozkentli

Tüy dökücü krem önerisi

Lazer epilasyon tek çare en iyi etki ondadır diğerleri eh işte
  10. byhorozkentli

şiddetli baş ağrısı ve ateşe evdeki yönetmlerle ne yapılır

Buda İş Görüyor Soğuk algınlığına Ama çok pahalanmış, 30 40 civarıydı 160 olduğunu duydum, sıcak su ile karıştırıp içiyorsun limonsu bi tadı var, içip yorgan içine girip Yatıyon terletiyor hasta uyuyup, uyandığımda iyileştim kaç kere
  11. byhorozkentli

şiddetli baş ağrısı ve ateşe evdeki yönetmlerle ne yapılır

mandalina kabuğunu hafif sıkınca çıkan o Sugibi şeyi kokla baş ağrısına iyi geldiği yazıyordu bi ara okumuştum faydası olurmu bilmiyorum
  12. byhorozkentli

Ayak Bağlarından Sorun Yaşayan Veya Ameliyat Olan Var Mı ?

süreyi hatırlamıyorum ama hemen geçmemişti ama 20 günde en azından morartı azalırdı ilk gün ki gibi duruyorsa sıkıntılı gibi sanki
  13. byhorozkentli

Ayak Bağlarından Sorun Yaşayan Veya Ameliyat Olan Var Mı ?

Burkma fena bişey ya, halı saha da yalnız topa koşarken sağ ayağımı bastığım an diğeri havada bütün yük sağ bacakta iken bi burkuldu çat diye dedim ayak gitti, anında şişti ,hafiften morarma oldu sonra film çektirdim kırık vs yok Bağlar zorlanmış dedi Allah'tan esnemiş...
  14. byhorozkentli

Boy uzatma iğnesi hakkında

Gelişim devam ediyor şimdi eğlenen o kişilere bir kaç yıl sonra tepeden bakarsın merak etme :)
  15. byhorozkentli

Erkeklerde yüz cilt bakımı nasıl olmalı önerilerim :))

tıraş sonrası, buz kalıbı yapmak için kullanılan o plastiğe sade soda koyup dondurun, o donan soda yı sürün yüzünüze eriyene kadar 😎
  16. byhorozkentli

Sırt ve Bel için MR sonucum çıktı raporlamayı bilen var mı

Bi manuel terapi ile sorunun hallolur muhtemelen
  17. byhorozkentli

Boynum tutuldu ve sağa sola yatıramıyorum

bengay varsa sürer hafif hafif masaj yap kaslık bişey ise iyi gelir ama farklı bişeyse fizyoterapistlik durum olabilir inş kas fazla esnemişti odur agrısı acısı
  18. byhorozkentli

yarın turnuva var tırnak batması var yardım

eczaneden uyuşturucu sprey oluyor onu alıp sık batan yeri biraz kurcala bakalım belki basit bişeydir baktın olmadı en azından maçtan önce o kısma sıkıp maça çıkabilirsin en azından acıyı hissetmezsin ;)
  19. byhorozkentli

Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

Yemek nasıl kaç öğün yiyorsun, bende kilo almıştım göbek çıkmıştı 85 kg ile diyetisyene gittim, akşamdan akşama 1 öğün yiyordum bu yüzden vücut aç bırakıyor diye akşam yediğim yemeği yağa çeviriyormuş şimdi 3 ana 2 ara öğün yapıyorum diyet çoktan bitti geçen sene...
  20. byhorozkentli

Yüzdeki aşırı sivilceyle ilgili yardım! Neler yapılmalı?

Sade sodayı buz kalıbı yapan plastige dök dondur sonra yüzünü temizle sonra buz olan sodayı sür yüzüne faydası olur
Top Bottom