Neler Yeni

Fast food pizza dükkanında çalısıyorum ve Zayıflamak İstiyorum Ne Yapabilirim ?

xF4ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ÖMER YAVAŞ
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA
Instagram
sergio_faruq
Arkadaşlar bi fast food pizza dükkanında çalısıyorum ve zayıflamak istiyorum nasıl yapabilirim is yeri yemek veriyor ancak sadece pizza vs gibi ne yapacağımı bilemedim

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
İşten ayrıl

Farway

80+ Silver
Arkadaşlar bi fast food pizza dükkanında çalısıyorum ve zayıflamak istiyorum nasıl yapabilirim is yeri yemek veriyor ancak sadece pizza vs gibi ne yapacağımı bilemedim
Yeme yanında yemek götür, salatalık doğra yoğurda tuzla az da limon sık. Pul biberde koyabilirsin, ben bugün sabah bunu yedim bir de akşam 9 da makarnadan başka yiyecek yoktu mecbur 1 tabak makarna yedim.
En kötü başka iş bul işten çık hergün pizzamı yenir de patrona, yemek parası versin.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Yeme yanında yemek götür, salatalık doğra yoğurda tuzla az da limon sık. Pul biberde koyabilirsin, ben bugün sabah bunu yedim bir de akşam 9 da makarnadan başka yiyecek yoktu mecbur 1 tabak makarna yedim.
En kötü başka iş bul işten çık hergün pizzamı yenir de patrona, yemek parası versin.
bi sabah bi akşam yemekte iyi değil arada kaç saat var vucud beni aç bırkaıyor diye yediklerini yağ yapar sonra dersin az yiyiom yinede zayıflamıyorum diye, sabah öğle akşam 3 öpün haricinde sabah ile öğle ye kadar olan arada ara öğün ,öğle ile akşam yemegi arasında da ara öğün yaparsan daha zayıflayabilirisn ama ara öğünde işte nebilim bii muz olur fındık olur bu gibi şeyler ara öğün :)

Farway

80+ Silver
bi sabah bi akşam yemekte iyi değil arada kaç saat var vucud beni aç bırkaıyor diye yediklerini yağ yapar sonra dersin az yiyiom yinede zayıflamıyorum diye, sabah öğle akşam 3 öpün haricinde sabah ile öğle ye kadar olan arada ara öğün ,öğle ile akşam yemegi arasında da ara öğün yaparsan daha zayıflayabilirisn ama ara öğünde işte nebilim bii muz olur fındık olur bu gibi şeyler ara öğün :)
Salatalığın %95'i su, yoğurdu da yarım yağlı yapıyor üstüne limon sıkıyorum hadi bulsun da yapsın yağı 🤣 İşin şakasu bir yana normalde yerim arada birşeyler en kötü bir salata falan haklısın dostum metabolizma bozuldumu zaten kilo da veremiyorsun. Ama ara öğünde olsa yüksek şekerli muz, üzüm vs meyvelerden uzak durup yüksek lifli gıdalara bakmak iyidir. Yeşil elma, ananas gibi sert gıdalar da hem karın doyurur hem tok tutar. Bir de yumurta yemek önemli, 1 tane de ceviz varsa yerim ama yok :( @Abdullah Hacıgül hep indirimli lego ve Pc değil 1 kilo da ceviz içi falan be reis, alzhaimer olcaz bittik be reis

xF4ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ÖMER YAVAŞ
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA
Instagram
sergio_faruq
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyen için tesekkur ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavsiyen için tesekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,024
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom