Arama sonuçları: *

1. ensbhdr55

Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

5 dakikalık hızlı tempo spor ilede hızlandırırsın. Aç karna su içerek. Söylemlere bakma sen hem vücuduna hem cebine yazık.
  2. ensbhdr55

Biontech Aşısının Bir Yan Etkisi Var mıdır?

Aşıdan değil de , covid olduğunda tedavi için verilen haplardan 1 tanesi yasaklanmıştı daha yeni 1 tane daha yasaklandı. Onu duymuşsundur sen. Çarpıntı yapıyor ve kalp sorunu olanlar kesinlikle kullanmamalı ibaresi var. Yapılan yanlış uygulamalardan biri kaç kişi covidi atlatıp bu ilaçlardan...
  3. ensbhdr55

Hastayken oruç tutmamak günahmi ?

Geçmiş olsun hadi bakalım. Ateş neyden kaynaklıymış ciddi bişey yok sanırım görünürde, doktor öyle dediğine göre.
  4. ensbhdr55

Allah kabul etsin . Bitti sayılır zaten ramazan, durumun nasıl düştü mü ateşin ?
  5. ensbhdr55

Ya tabii ki bile bile sebep yokken tutmamak günah direk Allaha karşı gelmiş oluyosun oruç farz çünkü. Yaşım 16 diyosun sana farz olmuş artık oruç. Fakat dediğim gibi ateşin 39 derece imiş ben sana tut veya tutma diyemem burada. ( Bence ) sen orucunu tut kötü çok kötü olursan zaten bozduğunda...
  6. ensbhdr55

diyorum ya doktora gidecek oruç tutsa bile bozabilecek orucunu arkadaş doktor dediği için. Duruma göre bakılır ama doktora gitmesi gerekecek önce 39 derece ciddi bir seviye
  7. ensbhdr55

hastayken belirtilen durumlarda fidyeye düşer ama bu normal hastalık değildir kast edilen şeker hastalığı kalp rahatsızlığı hayatına etki edecek ilaçları kesin olarak alması gereken kişiler dahildir buna. Normal hastalık dahil değildir. arkadaş hastayım demiyor zaten ateşim yüksek diyor doktora...
  8. ensbhdr55

not ekledim zaten ona bakabilirsin hocam
  9. ensbhdr55

oruç tutmak farz bu arada yanlış bilgi vermeyin hocam :D
  10. ensbhdr55

hayatını tehlikeye atacak kadar etkileyecekse oruç tutman tutmazsın. Ama sanmıyorum böyle bi durum oluşturacağını hastayım oruç tutmayayım diye bişey yok maalesef kardeşim :) büyüklerimiz savaştayken bile oruç tutuyormuş onlarla mukayese edebilirsin kendini şuan. Futbolcular oruç tutuyor mesela...
  11. ensbhdr55

Sigarayı Bıraktım Öksürme problemi başladı

Detoks dediğimiz olay oluyor kısmen de olsa. Uzun süreli olacaktır tabii ki bu olay sigaranın etkileri hemen geçmez. Ciğerlerindeki genişlemeden. Vücudundaki ( boğaz , ciğer , soluk borusu , kan vs ) katran ve zarar maddeler atılmaya başlıyor. Spor yap hafiften sabahları koş detoks karışımları...
  12. ensbhdr55

13-14 yaşında fitness yapmak zararlı olur mu?

ağır antreman değil normal bi çalışma olabilir. spor salonuna gittiğinizde işini iyi yapan biriyse size zaten bilgi verecektir burda kim ne derse yanlış olacak , kişiye özel vucuda özel kiloya boya . enzimlere özel yeme içme ve çalışma progragramı yapacaklar, ne yiyecek ne yemeyecek bunlar da...
Top Bottom