16Forumun yaş ortalaması maksimum 15, ne gibi bir tavsiye bekliyorsun ki? O kadar endişelendiysen git bir doktora görün.
Mor renkli yuvarlak bi ilaç ama elinde yoksa kendi elindekini de deneyebilirsinDisk şeklinde ne demek pek anlamadım ventolin benim kullandığımin adi
Sigara bırakma hattını ararsa çoook yardımcı oluyorlar.Biz tıp okuyan birkaç arkadaş olarak bu duruma tepkiliyiz.
@DOGANALPASLAN
Bizi gözardı etmeyiniz lütfen...
Sigaranın şakası olmaz, sizler arkadaş ortamında falan hawli görünüyor olabilirsiniz fakat 40ınıza gelmeden inme, kalp krizi gibi hastalıklarla karşılaşmanızı istemezsiniz herhalde.O zaman icmeye devam et öksürmessin![]()
Detoks dediğimiz olay oluyor kısmen de olsa. Uzun süreli olacaktır tabii ki bu olay sigaranın etkileri hemen geçmez. Ciğerlerindeki genişlemeden. Vücudundaki ( boğaz , ciğer , soluk borusu , kan vs ) katran ve zarar maddeler atılmaya başlıyor. Spor yap hafiften sabahları koş detoks karışımları tüket.Arkadaşlar ben sigarayı bırakalı 1 ay felan oluyor ancak daha önce hiç oksurmezdim şimdi son birkaç gündür öksürmeye nefesim daralmaya başladı sizce bu normal midir ?
Ciddimisin gercekten ben sakasina yazdim hawali felanda olmuyor ben 15 yasindayim ne sigara nede o tür şeylerle ilgim olmaz sevmemde sakasina yazdim zaten sigarayi birakinca yazmis baslarsa oksurmed diye dedimSigara bırakma hattını ararsa çoook yardımcı oluyorlar.
Öncelikle sigarayı bıraktığı için tebrik etmek gerek. Bu öksürük için de doktora görünse süper olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sigaranın şakası olmaz, sizler arkadaş ortamında falan hawli görünüyor olabilirsiniz fakat 40ınıza gelmeden inme, kalp krizi gibi hastalıklarla karşılaşmanızı istemezsiniz herhalde.
tebrik ederim zor bir iş başarmışsın. önemli olan kararlı olmak. öksürüğe gelince normaldir. boğazın yavaş yavaş temizlenmeye başlıyor. ben 13 sene içtim. son iki yıldır ağzıma bile sürmedim. boğazın temizlendikten sonra öksürmelerin geçecek, zamanla daha rahat nefes alacaksın, balgam durumu kalmayacak, rahat uyuyup rahat uyanacaksın.Arkadaşlar ben sigarayı bırakalı 1 ay felan oluyor ancak daha önce hiç oksurmezdim şimdi son birkaç gündür öksürmeye nefesim daralmaya başladı sizce bu normal midir ?
Corona olmaması lazım cünkü bu durumu bende duymustum sanırsam sigaranın zehrini atmak icin vücüdün verdigi bir tepkiymiş.Neyse tamam kardeşim
Sigara tüketmeyen birisi olarak sadece merakımdan soruyorum.Sigara isteğiniz nasıl geliyordu,ne hissediyordunuz? Bilimsel olarak Beynin Nikotin Yoksunlugumuş sigara içtiren diye biliyorum.tebrik ederim zor bir iş başarmışsın. önemli olan kararlı olmak. öksürüğe gelince normaldir. boğazın yavaş yavaş temizlenmeye başlıyor. ben 13 sene içtim. son iki yıldır ağzıma bile sürmedim. boğazın temizlendikten sonra öksürmelerin geçecek, zamanla daha rahat nefes alacaksın, balgam durumu kalmayacak, rahat uyuyup rahat uyanacaksın.
içim rahat etsin dersen kbbye gözünebilirsin.
acıkmak gibi. nasıl çok aç kalınca yemek yeme isteğin oluyorsa sigara da aynı. içinde bir nikotin isteği oluyor. içmediğin zaman sinirli, başı ağrıyan huysuz bir insana dönüşüyorsun. bırakınca bir süre böyle oluyor. sonra geçiyor.Corona olmaması lazım cünkü bu durumu bende duymustum sanırsam sigaranın zehrini atmak icin vücüdün verdigi bir tepkiymiş.
Sigarayı bırakalı 1 ay oldu hala öksürüyorum normal mi? - KizlarSoruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sigara tüketmeyen birisi olarak sadece merakımdan soruyorum.Sigara isteğiniz nasıl geliyordu,ne hissediyordunuz? Bilimsel olarak Beynin Nikotin Yoksunlugumuş sigara içtiren diye biliyorum.