Neler Yeni

Sigarayı Bıraktım Öksürme problemi başladı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu çok normal. Vücut normale dönüyor. Nikotin miktarı dengelenmeye çalışıyor. Tıpçı değilim ama şimdilik doktorluk durum olmadığını düşünüyorum.

samet4747

80+ Platinum

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Biz tıp okuyan birkaç arkadaş olarak bu duruma tepkiliyiz :D .
@DOGANALPASLAN
Bizi gözardı etmeyiniz lütfen...
Sigara bırakma hattını ararsa çoook yardımcı oluyorlar.
Öncelikle sigarayı bıraktığı için tebrik etmek gerek. Bu öksürük için de doktora görünse süper olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman icmeye devam et öksürmessin :D
Sigaranın şakası olmaz, sizler arkadaş ortamında falan hawli görünüyor olabilirsiniz fakat 40ınıza gelmeden inme, kalp krizi gibi hastalıklarla karşılaşmanızı istemezsiniz herhalde.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Arkadaşlar ben sigarayı bırakalı 1 ay felan oluyor ancak daha önce hiç oksurmezdim şimdi son birkaç gündür öksürmeye nefesim daralmaya başladı sizce bu normal midir ?
Detoks dediğimiz olay oluyor kısmen de olsa. Uzun süreli olacaktır tabii ki bu olay sigaranın etkileri hemen geçmez. Ciğerlerindeki genişlemeden. Vücudundaki ( boğaz , ciğer , soluk borusu , kan vs ) katran ve zarar maddeler atılmaya başlıyor. Spor yap hafiften sabahları koş detoks karışımları tüket.

Örnek : maydanoz limon su sarımsak. Blender dan geçir sabah aç karnına iç. Çok faydasını göreceksin. Tam ölçeğine internetten bakabilirsin. Veya buna benzer karışımlar için. Daha faydalı olacaktır.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
birdaha başla düzelir (!)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
182yi ara veya direk doktora git

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,795
İsim
Taha yücel
Sigara bırakma hattını ararsa çoook yardımcı oluyorlar.
Öncelikle sigarayı bıraktığı için tebrik etmek gerek. Bu öksürük için de doktora görünse süper olur.

Sigaranın şakası olmaz, sizler arkadaş ortamında falan hawli görünüyor olabilirsiniz fakat 40ınıza gelmeden inme, kalp krizi gibi hastalıklarla karşılaşmanızı istemezsiniz herhalde.
Ciddimisin gercekten ben sakasina yazdim hawali felanda olmuyor ben 15 yasindayim ne sigara nede o tür şeylerle ilgim olmaz sevmemde sakasina yazdim zaten sigarayi birakinca yazmis baslarsa oksurmed diye dedim :D (Şaka yani)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar ben sigarayı bırakalı 1 ay felan oluyor ancak daha önce hiç oksurmezdim şimdi son birkaç gündür öksürmeye nefesim daralmaya başladı sizce bu normal midir ?
tebrik ederim zor bir iş başarmışsın. önemli olan kararlı olmak. öksürüğe gelince normaldir. boğazın yavaş yavaş temizlenmeye başlıyor. ben 13 sene içtim. son iki yıldır ağzıma bile sürmedim. boğazın temizlendikten sonra öksürmelerin geçecek, zamanla daha rahat nefes alacaksın, balgam durumu kalmayacak, rahat uyuyup rahat uyanacaksın.

içim rahat etsin dersen kbbye gözünebilirsin.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
Neyse tamam kardeşim
Corona olmaması lazım cünkü bu durumu bende duymustum sanırsam sigaranın zehrini atmak icin vücüdün verdigi bir tepkiymiş.
Sigarayı bırakalı 1 ay oldu hala öksürüyorum normal mi? - KizlarSoruyor

tebrik ederim zor bir iş başarmışsın. önemli olan kararlı olmak. öksürüğe gelince normaldir. boğazın yavaş yavaş temizlenmeye başlıyor. ben 13 sene içtim. son iki yıldır ağzıma bile sürmedim. boğazın temizlendikten sonra öksürmelerin geçecek, zamanla daha rahat nefes alacaksın, balgam durumu kalmayacak, rahat uyuyup rahat uyanacaksın.

içim rahat etsin dersen kbbye gözünebilirsin.
Sigara tüketmeyen birisi olarak sadece merakımdan soruyorum.Sigara isteğiniz nasıl geliyordu,ne hissediyordunuz? Bilimsel olarak Beynin Nikotin Yoksunlugumuş sigara içtiren diye biliyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Corona olmaması lazım cünkü bu durumu bende duymustum sanırsam sigaranın zehrini atmak icin vücüdün verdigi bir tepkiymiş.
Sigarayı bırakalı 1 ay oldu hala öksürüyorum normal mi? - KizlarSoruyor

Sigara tüketmeyen birisi olarak sadece merakımdan soruyorum.Sigara isteğiniz nasıl geliyordu,ne hissediyordunuz? Bilimsel olarak Beynin Nikotin Yoksunlugumuş sigara içtiren diye biliyorum.
acıkmak gibi. nasıl çok aç kalınca yemek yeme isteğin oluyorsa sigara da aynı. içinde bir nikotin isteği oluyor. içmediğin zaman sinirli, başı ağrıyan huysuz bir insana dönüşüyorsun. bırakınca bir süre böyle oluyor. sonra geçiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,705
Üyeler
168,990
Son üye
ismailkrk123
Top Bottom