Arama sonuçları: *

1. sasamblae

Seboreik Dermatit Egzama İçin Çözüm Önerisi

benımde sac kok diplerinde var enseme dogru 10yıldır ardıç sabunu kullanıyorum geçme gibi bi sansın yok tedavisi yok sadece azaltabilir veya kasıntısını onleyebilirsin. 10yıldır ardıç sabunu kullanıyorum kaşıntı kanama dökülme kabuk baglama yapmıyor sadece kızarıklık olarak duruyor bazende...
  2. sasamblae

Hafif hastayken GYM'e gidilir mi?

konu actıgına gore gıdesın yok salla gıtme mentalın hazır degıl 2 3 gun daha dınlen
  3. sasamblae

.boş.

https://www.amazon.com.tr/Trixie-K%C3%B6pek-A%C4%9F%C4%B1zl%C4%B1k-Xxl-Danua/dp/B000WFJ252/ref=sr_1_5?crid=2H0VTWLETFTAW&keywords=k%C3%B6pek+a%C4%9F%C4%B1zl%C4%B1%C4%9F%C4%B1&qid=1693833905&sprefix=k%C3%B6pek+a%C4%9F%C4%B1z%2Caps%2C133&sr=8-5 bu daha işine yarar gibi
  4. sasamblae

.boş.

bu yaşlarda dış görunusune takılman kadar normal bir şey yok. 15yasındasın 15-16 yaslarında bende kiloluydum sonrasında 17-24 en prime donemım baslamıstı. boyum uzamıstı fitleşmiştim ses sakal kas oranım herseyım en uc noktada artıyordu ergenlıkten oturu. muhtemel senınde oyle olucak bırden o cok...
  5. sasamblae

Aşırı Fazla Terliyorum

saglık ocagından tam kan testi ver. tiroidlerin ne alemde ona bakmak lazım.
  6. sasamblae

Aşırı Fazla Terliyorum

kilo kaç
  7. sasamblae

Daha iri görünebilmek için neler yapılmalı ?

şişme mont giy
  8. sasamblae

205 boy 145 kiloyum Sağlıklı olarak 1 yılda 40 kilo Nasıl verebilirim ?

ilk etapta yeme içme alışkanlığını değiştirip sağlıklı bir şekilde sabah öğle aksam yemeği yemeye baslasan ve son aksam yemegini 7den sonraya sarkıtmasan 2ayda gozle gorulur bir kilo verirsin. ama o kilolarda oldugun için insülin hassasiyetin kaybolup gitmiştir tokluk hissi yoktur tatlı krizleri...
  9. sasamblae

Aldığım Protein Tozu Sahte Mi?

topaklanma sıfır paketler içerisinde olur muhim olan shakede yapmasın. pis bir kokuda olur cunku kaliteli whey zaten kotu kokar :) adamlar o kokuyu bastırmak ıcın binbiir cesit takla atıyor. shake içine ölçek attıgında dibe çökme yapıyorsa fazlasıyla suphelen genellikle biraz dibine toz çöker...
  10. sasamblae

Deadlift sonrası bel ağrısı

compound bir hareket DL yaparken cok dikkatli olmak gerekiyor.kalca aktivasyonunda sıkıntı cekip yüküde merkezden kacırdıysan beline cok agırlık binmiştir.hele ki conventional yaptıysan bu daha cok olası. ufak bir ağrıdır fıtık sakatlık olacagını zannetmem. biraz dinlen 7-8. günde devam ediyorsa...
  11. sasamblae

Preworkout kilo aldırırmı?

preler içeriği zengin pahalı kahvelerdir. cok baygın cok isteksiz oldugum durumlarda monsterın beyazını içiyorum pre niyetine.
  12. sasamblae

Spor Salonunda 1 Ayda Ne Kadar Gelişirim? 🏋️‍♂️

dostum sana bir şey ıspatlamak zorunda degilim post girmekle kendini küçük düşürürsün. ama 30 günde verim alıcak ve beni senin deyiminle sıkılaştırcak bir kür biliyorsan paylaşırsan sevinirim denemek isterim :)
  13. sasamblae

off anaboliğin a sını bilmeyen insanların yorum yapması bu sekılde cok bılıyorum ayakları konuyu kırletmeyın abı bakın işinize aynen sıkılaşır aynaya bakınca fark eder 30günde spor yapmak. 30günde herseyi yapabilir okey
  14. sasamblae

hocam bırakın bu yiyim ayaklarını. spor konusunda cahilliğinize veriyorum. konuyu kapatıyorum 1ayda sadece salonun yolunu ezberler.
  15. sasamblae

30günlük sürecte istediklerini değişimi almaları için kafa naklinin kaslı bir bedene gerçekleşmesi lazım hocam ancak o sekılde aynaya baktıgında bir değişim görebilir.
  16. sasamblae

30 gunde zayıf bır yapında varsa spor yapıcagın ıcın belki istahın artaracaktır. bu istah artısı sana kilo almak olarak dönüşü olur. oda alıcagın kaloriyi arttırırsan. tahminim maks 2kilo alırsın oda baya dikkatt edersen. 2kilo kas alırsın demiyorum bak kütlene 2kilo koyarsın diyorum. pek bir...
  17. sasamblae

geldi boş bir yorum daha. tum postların bu sekılde oldugu belli. 1ayda duzenlide uyusa dinlense streoid supplement + özel hoca + inanılmaz bir beslenme + inanılmaz bir maddi destek olsa bile gözle görülür farkı 30 günde alamaz. ınsanlar gozle gözüken farkı almak ıcın yıllarını veriyor. genetiğin...
  18. sasamblae

kısa esterli streoid vursa bile kac haftada acılacagından haberin var mı ? post kasmak ıcın yazmayın arkadaslar. jay cutler ın hocası gelse altyapısı olmayan bır ınsanda inanılmaz gozle gorulur bır degısımı 1ayda alamazsınız
  19. sasamblae

ant prog beslenme lıstenızı yazın faydalanalım hocam ınanılmaz bir değişim olmus
  20. sasamblae

hocam cok gelişmissin sırrı nedir taktik falan mı var
Top Bottom