Arama sonuçları: *

• Users: ArdaM
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ArdaM

Bu sorunun cevabı doğru mu?

Ben girdim buna sanırım. Bulursam atarım
  2. ArdaM

[TYT Kkimya] Mol Hesaplama

Aynı formülün mol değil gram soranı bugünkü töder denemesinde vardı da, ona girmişsindir diye düşündüm.
  3. ArdaM

[TYT Kkimya] Mol Hesaplama

Töder mi la bu?
  4. ArdaM

KYK Bursu 850 TL Oldu!

5. ArdaM

İngilizce İçin Yardım

SS'i aldığım site: https://ell.stackexchange.com/questions/134235/didnt-use-to-vs-are-not-used-to Quora veya bunun gibi forum sitelerinde güzel cevaplar bulunabiliyor
  6. ArdaM

İngilizce İçin Yardım

Evet, son attığım mesajda da dediğim gibi 😊 1638115799 Ben alışkın olmaya göre yaptım ama mantıken geçmiş zamanla yaparsak daha uyumlu oluyor gibi
  7. ArdaM

İngilizce İçin Yardım

Ben de öyle düşünmüştüm, senin gibi yazdım ama emin olmak için internete yazdığımda farklı çıktı ve düzenledim. Şimdi yeniden baktım da ikisi farklı durumlarda doğru oluyormuş: Eskiden yapmadığımız bir eylemi belirtirken didn't use to, duruma alışkın olmama gibi bir durumda isn't/aren't used to...
  8. ArdaM

İngilizce İçin Yardım

Didn't use to olanlar isn't/aren't used to olacak yanlışım yoksa.
  9. ArdaM

İngilizce İçin Yardım

James and Harry used to work in London. Mike isn't used to spend his time watching TV. They aren't used to go surfing at the end of the day. Did he use to share a room with his brother? Did your grandfather use to lose his glasses?
  10. ArdaM

YKS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Giren arkadaşlar umarım istedikleri yerleri kazanmıştır, olmadıysa da sağlık olsun, seneye bol şans 😊
  11. ArdaM

(çözüldü(gibi))Sınava girmiş arkadaşlar,LGS Ne kadar zor?

Ben 2019 LGS'ye girdim, denemeler çok daha zordu. Sınav çok çok kolaydı, hemen bitti ve 4 kere baştan sona kontrol etme şansım oldu. Toplam 1 yanlış çıktı, onu da yanlış okumuşum.
  12. ArdaM

Okul Sınavları Başlıyor

Yapma, HAYIR :(
  13. ArdaM

Teşekkürler ZİYA SELÇUK korona oldum!

Bill Gates yapmamış o zaman arkadaşlar teori çürüdü :kappa: Şaka maka, geçmiş olsun kral, tez zamanda iyileşmen dileğiyle.
  14. ArdaM

İngilizceyi nasıl öğrenirim

Yabancı videolar ve yayınlar izleyin, zamanla gelişiyor.
  15. ArdaM

iyi ingilizce bilen yardım edebilirmi

Kanka atmayacaksın herhalde La pardon 22'ymiş, 21 sandım
  16. ArdaM

iyi ingilizce bilen yardım edebilirmi

SS olarak atarsan zevk olsun diye yaparım :D
  17. ArdaM

Ödev&Ders Yapma Alışkanlığımı Nasıl Arttırım?

Ben kendimi ödüllendirmeye başladım. Sayaç açıyorum ve her soru yaptığımda 20 saniye ekliyorum. Süremi istediğim kadar biriktirip 4-5 dakika birikince sayacı açıp süre bitene kadar oyun oynuyorum.
Top Bottom