Çözdüğün denemeye bağlı.Bizim çözdüğümüz denemeler LGS'den daha zordu.Denemelerden çok daha kolay.
SInav herkese zor herkes eşit zaten yüzdeliğe göre alıyorlarİlk sene çok zordu ondan sonra kolaylaştırdılar zorluk seviyesini belirlemek için ilk girenleri kobay yaptılar hakkımı helal etmiyorum
(bilene kolay)
Yüzdelik dilim diğer öğrencilere göre mi değişiyor?Matematik hariç kolay.Hesaplama yapan sitelerde puan yakın oluyor ama yüzdelik dilime bakma.
Hocam ortalama denemeler.Çözdüğün denemeye bağlı.Bizim çözdüğümüz denemeler LGS'den daha zordu.
Baya zordu şuan 12.sınıfa geçeceğim.Yaptığınız denemelerden zor mu kolay mı?
Hesaplama yapan siteler kadar mı puan geliyor?
Denemeler kadar değildi diye hatırlıyorum ama o anki dikkatsizliklerden bayağı soru kaçırmıştımMatematik zor muydu?
Evet diğer öğrencilere göre değişiyor.Ortalama denemeyse daha zor çıkar diye düşünüyorum.Bence zor olması daha iyi.Yüzdelik dilim diğer öğrencilere göre mi değişiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ortalama denemeler.
Tek yanlışlarım matematik ama en iyi olduğum dersti v en kolay saçma sapan sorular yanlıştıDenemeler kadar değildi diye hatırlıyorum ama o anki dikkatsizliklerden bayağı soru kaçırmıştım
şaka bir yana okulda çoğu zaman geçtiğim kişiler benden çok daha iyi yaptı, mesela ben %5ken geçtiğim adamlar 0.8 filan yapmıştı
son teog kolay geldiği için zorlamış olaiblirlerHocam şu anda kolay diye biliyorum ama ilk sene o kadar zor diyorlardı ki çoğu kişi hakkını bile helal etmemişti.
Ben yatıyordum ne yalan söyleyim.Tek yanlışlarım matematik ama en iyi olduğum dersti v en kolay saçma sapan sorular yanlıştı
Konu sahibine senin ne kadar çalıştığını bilmiyoruz bana göre kolaydı sana göre nasıl olur bilemem
bu sene nasıl olur bilmem ama benimki çerez değildi sadece matemtaik zorladı diyebilirim. Gözünde çok büyütmeYaptığınız denemelerden zor mu kolay mı?
Hesaplama yapan siteler kadar mı puan geliyor?