(çözüldü(gibi))Sınava girmiş arkadaşlar,LGS Ne kadar zor?

Çözdüğün denemeye bağlı.Bizim çözdüğümüz denemeler LGS'den daha zordu.
Bende aynı şeyi dedim, genelde denemeler zorlar mesela ben denemelerde 400 üstüne çıkamadım ama lgsde 404 yaptım,aynı zamanda sınıfta 21.falan olurdum hep 35 kişi arasından, LGS'de sınıfta 8., okulda 22.falan oldum.

Hocam şu anda kolay diye biliyorum ama ilk sene o kadar zor diyorlardı ki çoğu kişi hakkını bile helal etmemişti.
Sözel çok kolaydı.
Mat zordu, fen de kolay orta denebilirdi.
Çoğu kişinin öyle deme sebebi sınava 3-4 ay kala her şeyin tam olmasa da belli olması

Yaptığınız denemelerden zor mu kolay mı?
Hesaplama yapan siteler kadar mı puan geliyor?
Hocam eğer yanlış ysptuğun soruları geri dönüp incelediysen için rahat olsun bu arada geçen seneki lgs basitti ben girdim 430 puan aldım istediğim okulada gittim unutma kötü sonuç alsan bile ailen seni seviyor matda 15 doru 5y fen 2y 18 d Türkçe 4y 15d 1b öbürleri full

Geçen sene hafta içi 1 hafta sonu 1, okulun cuma yaptığı 1 denemeyi çözerdim.
Okulun yaptıklarında puan olarak ort. 370 puan alırdım.
Lgs'de ise 250 puan aldım.
Sen düşün artık.

Ama gözünü korkutma, deneme çözmeye alıştıysan benim gibi "bu ne biçim soru lan" deyip boş bırakma. Üstüne çabala derim.

2 sene önce girdim pek hatırlamıyorum ama bizimki zordu sanırım.Ama ben son 2-3 gün çalışmaya başladım 257 puan aldım.

Yaptığınız denemelerden zor mu kolay mı?
Hesaplama yapan siteler kadar mı puan geliyor?
Sen 15 yaşındaki birine gelmiş ''Sen veletsin.'' diyorsun ama senin de yaşını gördük.

eğer sınav fulleniyorsa o sınav yapılıyordur. sınav zormuş kolaymış pek önemli değil sınav söyle anlaşılır eğer %1 dilime girip 430 puan aldıysa seneye giren %1 dilimde 480 puan aldıysa ilk dönem giren kişiler sınavda zorlanmış demektir

KOLAYDI 2.lgs 2019 senesi rahaylıkla %5 e girdim hatta zaman o kadar çoktuki dışarıyı seyrettim arabalara baktım (bir arabalar geçti üfff)

Girdiğim denemelerden zordu.
Sözel kolay gelmişti ama sayısalda battım.

ha bu arada denemelerde düşük alıp lgsde 450 alan arkadaşım da oldu denemelerde 410 alıp lgsde 340 alan da.
Sayılamayacak kadar etken var.

ha bu arada denemelerde düşük alıp lgsde 450 alan arkadaşım da oldu denemelerde 410 alıp lgsde 340 alan da.
Sayılamayacak kadar etken var.
ben denemede 240 mı ne getirmiştim LGS'de 323 getirdim (%30 küsürdü yüzdelik dilimim ve çalışmamıştım)

Örneğin 8. sınıfın başında ilk denemede 410 aldım ama sonra bi olay yaşadım 240lara düştüm yani böyle şeyler olabiliyor mentali iyi tutmak lazım.

Arkadaşlar bu soruda hangisinde amaçlanan iş yapılmaz diyor. Bu sorunun cevabının c olmasının sebebi her iki Yönün de aynı olması mı?
IMG_20210605_203811.jpg

Geri