(çözüldü(gibi))Sınava girmiş arkadaşlar,LGS Ne kadar zor?

Kolay veya zor artık umrumda değil okusam bile iş bulamam :(

İlk sene çok zordu ondan sonra kolaylaştırdılar zorluk seviyesini belirlemek için ilk girenleri kobay yaptılar hakkımı helal etmiyorum
(bilene kolay)
SInav herkese zor herkes eşit zaten yüzdeliğe göre alıyorlar

Ben 2019 LGS'ye girdim, denemeler çok daha zordu. Sınav çok çok kolaydı, hemen bitti ve 4 kere baştan sona kontrol etme şansım oldu. Toplam 1 yanlış çıktı, onu da yanlış okumuşum.

Çalışmadan girmeme rağmen Matematik hariç kolay geçmişti

Matematik zor muydu?
Denemeler kadar değildi diye hatırlıyorum ama o anki dikkatsizliklerden bayağı soru kaçırmıştım :(
şaka bir yana okulda çoğu zaman geçtiğim kişiler benden çok daha iyi yaptı, mesela ben %5ken geçtiğim adamlar 0.8 filan yapmıştı

Yüzdelik dilim diğer öğrencilere göre mi değişiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ortalama denemeler.
Evet diğer öğrencilere göre değişiyor.Ortalama denemeyse daha zor çıkar diye düşünüyorum.Bence zor olması daha iyi.

Denemeler kadar değildi diye hatırlıyorum ama o anki dikkatsizliklerden bayağı soru kaçırmıştım :(
şaka bir yana okulda çoğu zaman geçtiğim kişiler benden çok daha iyi yaptı, mesela ben %5ken geçtiğim adamlar 0.8 filan yapmıştı
Tek yanlışlarım matematik ama en iyi olduğum dersti v en kolay saçma sapan sorular yanlıştı
Konu sahibine senin ne kadar çalıştığını bilmiyoruz bana göre kolaydı sana göre nasıl olur bilemem

Tek yanlışlarım matematik ama en iyi olduğum dersti v en kolay saçma sapan sorular yanlıştı
Konu sahibine senin ne kadar çalıştığını bilmiyoruz bana göre kolaydı sana göre nasıl olur bilemem
Ben yatıyordum ne yalan söyleyim.
Çalışsaydım muhtemelen 0.50'im vardı bence

Yaptığınız denemelerden zor mu kolay mı?
Hesaplama yapan siteler kadar mı puan geliyor?
bu sene nasıl olur bilmem ama benimki çerez değildi sadece matemtaik zorladı diyebilirim. Gözünde çok büyütme

Geri