Neler Yeni

İngilizceyi nasıl öğrenirim

Kerme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kerem Mıcık
konuşarak öğrenebilirsin
başka sağlıklı öğrenme methodu yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Durmuş Tetik
NOT!: Lütfen yardımcı olun İngilizce öğrenmek benim için çok çok çok önemli.
Selamun Aleyküm. Öncelikle ben Uçak Bakımda okuyorum bu yüzden İngilizcemin çok çok iyi olması lazım. İnternet üzerinden en kolay ve en doğru şekilde nasıl İngilizce öğrenirim.
Bir yerde tavsiye olarak ilk ingilizcede en çok kullanılan 100 kelimeyi ezberlememizi öneriyordu.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben minecraft oynayarak öğrendim

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Oyun oyna yeter

alpidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Alperen Doğan
Bir 4. sınıf çocuğu İngilizce gramerini muhtemelen Amerikan çöpçüsünden daha iyi biliyordur ama onun gibi konuşamaz. Burada önemli olan ne istediğin. Makaleler yazmak istiyorsan gramere ağırlık vermelisin. Yok konuşmam akıcılaşsın dersen günlük konuşmanın çokça bulunduğu farklı türden ve farklı zamanlardan yabancı diziler izlemelisin. Önce Türkçe altyazılı daha sonra İngilizce altyazılı en sonunda da altyazısız olarak. Bu birinci aşamadır. Daha sonra İngilizce altyazıyla yabancı haberler ve belgeseller izlemelisin rahatça anlamaya başlayınca altyazıyı kaldırmalısın. Bu da ikinci aşamadır. Bir de özgüvenli olmak çok önemli konuşurken yoksa çok sıkıntı yaşarsın. Bu yüzden konuşmanı rahatlatmak için yabancı arkadaşlar edinmelisin. Bu şekilde İngilizcemi c1 seviyesine çıkardım sen de yapabilirsin ama zamanla olur.

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
YouTube'da Nurullah Öktem diye bir hoca var, gayet güzel temeller atabilirsin. Üzerinde ODTÜ'nün reading at work 1-2 serilerini de alırsan gramer kısmı tamamdır. Kalan speaking, listening ve vocabulary kısmı senin performansına bağlı olacak. Ama öncelikle gramer kısmını güzel oturtman gerekiyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yapman gereken şey şu :
YouTube a yaz : Berk MD İngilizce yabancı dil öğrenmek.
2 3 video var.
Hepsini izle.

Zeusj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berkay TEMEL

Excator23cm

80+ Gold
Gidiceksin kapalı çarşıya orda bir çırak olucaksın bildiğim kadarıyla otamatikmen ingilizce ve almanca yüklüyorlar sana bedavaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,910
Son üye
trane58
Top Bottom