Arama sonuçları: *

1. Flushixy

Bu netlere hukuk gelir mi?

1.lik kontenjanından gelme olasılığı var, 250k da olupda 100k'daki yere yerleşen arkadaşım var.
  2. Flushixy

Kafkas üniversitesi YBS okunur mu?

Üniversitesi hakkında bilgim yok ancak tahmin ettiğinden çok daha soğuk bir şehir bu yüzden farklı bir tercihiniz olacaksa onu değerlendirin derim.
  3. Flushixy

Bilgisayar Programcılığı Okumak

Soru + Kontenjan ikisi de sıkıntı.
  4. Flushixy

Bilgisayar Programcılığı Okumak

DGS'yi kazanmak YKS'den daha zor. Ayrıca Programlama okuyan 2 arkadaşım var çok pişmanlar.
  5. Flushixy

TYT konuları bitince kaç net ile başlarım?

60 civarlarında başlarsın deneme çözdükçe ve fazla soru kalıbı gördükçe artar
  6. Flushixy

70 Günde TYT Matematik Mert Hoca almaya gerek var mı?

zorluk anlayışı kişiden kişiye değişebilir, bana kalsa bu tarz videoları izlemenin tamamı saçmalık açar kitaptan okuyarak kendim öğrenmeye çalışırım. Ama kendim yksye hazırlanırken RM'nin birkaç videosunu izlemiştim orta seviyede anlatıyor genel dört işleme hakimsen anlayamayacağın bir şey...
  7. Flushixy

70 Günde TYT Matematik Mert Hoca almaya gerek var mı?

Rehber matematiğin 49 günde tytsini izleyip, orta seviye bir kaynakla çalıştığın yerleri günü gününe çözsen daha verimli olur diye düşünüyorum.
  8. Flushixy

Doping Hafıza Hakkında Bildiğiniz ne varsa anlatırmısınız ?

"Mal" a anlatır gibi anlatıyor. Gereksiz bir uygulama parana yazık.
  9. Flushixy

12.Sınıfta Edebiyattan Kalmak

yks'den önce yapılıyor diye biliyorum, edebiyat dersini geçemezsen sınava giremezsin diye bi muhabbette vardı bir aralar.
  10. Flushixy

YKS BAŞLAMAK İÇİN GEÇ Mİ KALDIM

Tam zamanı ne geç kalması çoğu mezun grubu kursları eylül sonu ekim başına başlıyor
  11. Flushixy

10. Sınıf matematik orta seviye soru bankası önerisi yapar mısınız

Yanıt yayınları güzel tam yks formatında soruları var. Onun dışında 3-4-5 , 3D , Bilgi sarmalı
  12. Flushixy

10. Sınıf matematik orta seviye soru bankası önerisi yapar mısınız

çap'ın fasiküllerini alabilirsin benim zamanımda baya iyiydi
  13. Flushixy

9. Sınıflar için tavsiyeniz var mı ?

EA'dan gireceksen hiçbir işine yaramaz, ancak ileride iş bulurken fazlasıyla yarar.
  14. Flushixy

Hepinizden tavsiyeler bekliyorum

Hocam sınava 65 gün kalmış, sıfırdan tyt çalışmaya başlasanız 2 ayda baştan sona 2 tekrar yapabilirsiniz, sadece biraz kendinizi sıkmanız gerek. İstediğiniz bölümün puanları çok uç şeyler değil Ayrıca zaten 2 yıllık olduğu için tytyle alıyor. 65 günün 45'inde verimli ve adam akıllı programla...
  15. Flushixy

9. Sınıflar için tavsiyeniz var mı ?

9-10'da lisenin tadını çıkar dersleri tamamen boşlama ama geceni gündüzüne katıp çalışmana gerek yok. 11'de yoğun bir şekilde ders çalışmaya başla tek önerim budur :D İleride dönüp baktığında liseden anlatacak anın olsun yoksa pişman olursun.
  16. Flushixy

TYT/10.Sınıf Kimyası İyi Olanlar Bakabilir mi?

Mezuna kalın bide
  17. Flushixy

Bilgisayar/yazılım mühendisliği maaşları ne kadar ?

ortalama 2500-3500 arası bir maaşla işe başlayabiliyorsun ancak çat diye birisi gelip seni 10k maaşla başlatmaz.
  18. Flushixy

11. Sınıfta TYT netleri nasıl olmalı?

85-90 diyenler illaki olacak aldanma moral bozma, 50nin üstü her net senin için yeterlidir. Ancak 11 konularını sağlam oturtman gerek özellikle matematik konuları.
Top Bottom