Neler Yeni

9. Sınıflar için tavsiyeniz var mı ?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Çoğu kişi dediğimi yanlış bulacak fakat lisede ders çalışmaktan ziyade eğlencene bak. Arkadaşların çağırdığında ben ders çalışıcam olmaz deme. O arkadaş ortamını bir daha asla bulamayacaksın. Benim lisede derslerim iyi değildi ama arkadaşlarımla çok eğlendim vakit geçirdim hiç de pişman değilim. Gerekirse 1 sene mezuna kalırsın dershaneye gidersin vs. üni sınavına hazırlanırsın. Ama lise bittikten sonra o ortmaı bir daha asla bulamazsın. Çok güzel zamanlar geçireceksin lisede umarım. Bu arada gittiğinde görürsün orda arabaya hevesli motora hevesli olanlar olacak. 11 12. sınıfta onlar arabayla gelir okula beraber çıkar gezer tozarsınız onlarla yakın ol ortamları ve muhabbetleri de güzel olur. Biliyorum bana kızanlar olacak ama bu yaşında bu ortamda eğlenmesi gerektiğini düşünüyorum ben.
9.sınıfım zaten , senin içinde eğlenirim xd

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
9-10'da lisenin tadını çıkar dersleri tamamen boşlama ama geceni gündüzüne katıp çalışmana gerek yok. 11'de yoğun bir şekilde ders çalışmaya başla tek önerim budur :D İleride dönüp baktığında liseden anlatacak anın olsun yoksa pişman olursun.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Şuanda lise 9.sınıfım zaten 8 değilim lgsye hiç çalışmadım 306 yapmıstım fenden 16 doğrum falan vardı matematik 2 yanlış 18 boş

whoamii

80+ Silver
şuanda hiç bir bilgim yok hiçbir derse dair , nereden başlayayım ?
Şuanda önceden başlayıp kendini yorup bıktırmanı tavsiye etmem. Eğer illa hazırlanmak istiyorsan kitap oku çünkü her derste karşına çıkıyor. Ön hazırlık yapman gereken tek ders edebiyat diyebilirim çünkü 9. sınıf edebiyatı çok zor. Dünya klasiklerinden okuyup genel kültürünü geliştirmen yararına olacaktır. Genel kültür manasında çok da geride değilim aslında, sık kitap okurum ve bilgiliyim fakat buna rağmen kaldım. Genel kültür işine çok yarıycak.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Az önce 260 puan aldım diye konu açmıştın. Gelecek kaygım var diye. Gelmişsin çocuğa akıl veriyorsun
Hocam az önce açtığım konuya ve burda yazdığıma bakıp bi çıkarım yapar umarım

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bol bol su için ee şey..
derslerinize çalışın

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
ders çalışma düzeni , konular , sınavlar , ödevler .... deneyimlerinize göre bir kaç öneride bulunur musunuz ?
10.11.12. sınıflar öneri yaparsa daha iyi olur
9.sınıf pek kasmana gerek yok haftalık çalış derslerine yeter
10. sınıf gene aynı şekilde çok büyük hedeflerin Türkiye derecelerin yoksa haftalık çalışmak yeterli
11.sınıf artık günlük çalışman lazım
12.sınıf Matematik dersine çok ağırlık ver sayısal isen Türev İntegral ile rakiplerini elersin

Ders çalıştığın zamanlar gece yatmadan 30dk önce göz gezdir öyle uyu bunu yaparsan beynindeki ön bellekten kalıcı belleğe geçişini kolaylaştırırsın.

samet4747

80+ Platinum
10. sınıfım ve 9 a yarım gittim çok güzel gidiyordu ama yarım yaşadım o güzel günleri ve 10 ortamını görmedim bile....

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Lisenin en zor sınıfı 9. sınıftır bunu unutma. Alışma süreci yeni dersler yeni konular derken kafan allak bullak olur. 10 sınıfa geçtiğinde gerisi takır takır gelir.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
b1 ingilizcem var üniversite sınavında işime yararmı (ea seçmeyi düşünüyorum)

whoamii

80+ Silver
9.sınıfım zaten , senin içinde eğlenirim xd
Sen yine de kendini ortamlara fazla kaptırma dengeli olmakta fayda var :) Arkadaşlarına hayır demeyi bil bu en önemlisi. Seni zararlı alışkanlıklardan uzak tutar ve her anlamda önlerine geçersin.

Top Bottom