boifromasgard
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
fiyat gayet uygun alınır
reis zaten etiketleri açılmamış diyorsun kart eline gelince dene hatta yapabiliyorsan gece yatmadan önce furmarka bırak zaten normal bir kartsa sıkıntısızsa bir sorun olmaz eğer bir sorun varsa furmark testten atar sorun olduğunu belirtir en kötü mavi ekran yersin yine sen bilirsin bir kartta sorun varsa zaten kendini belli ederParamgüvende olunca 2 gün test sürem var beğenmezsem iade edebiliyorum rahatça
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende öyle düşünüyorum ama emin olamadım
Ne gibi risk olabilir hocam bilmediğimden soruyorum. paramgüvendeyle aldım 2 gün test sürem
Teşekkürler cevabınız için. Ek olarak bu fiyata bundan iyisi var mıdır diye sormak istedim. Yoksa ben de biliyorum hocam. Bakalım kart elime ulaşınca furmarkt testlerini yazacağım.reis zaten etiketleri açılmamış diyorsun kart eline gelince dene hatta yapabiliyorsan gece yatmadan önce furmarka bırak zaten normal bir kartsa sıkıntısızsa bir sorun olmaz eğer bir sorun varsa furmark testten atar sorun olduğunu belirtir en kötü mavi ekran yersin yine sen bilirsin bir kartta sorun varsa zaten kendini belli eder
Teşekkürler hocamfiyat gayet uygun alınır
Çoğuna 9500tl yazılmışRed devıl, Sapphire nitro, XFX gibi.
Aldım hocam kart gelince furmarktı paylaşırım teşekkürlerfiyat iyi, alınır desem furmark şüpheli olşacak
bu fiyatta daha iyisi yok ama yakın olarak 3060 ti düşünülebilir ama 8 gb en iyisi bu kart diyebilirim fiyat olarakTeşekkürler cevabınız için. Ek olarak bu fiyata bundan iyisi var mıdır diye sormak istedim. Yoksa ben de biliyorum hocam. Bakalım kart elime ulaşınca furmarkt testlerini yazacağım.
Teşekkürler hocam
Çoğuna 9500tl yazılmış
Tamamdır teşekkür ederim cevap içinbu fiyatta daha iyisi yok ama yakın olarak 3060 ti düşünülebilir ama 8 gb en iyisi bu kart diyebilirim fiyat olarak
Havada kapılacak bir yanı yok FB guruplarında 8000'e piyasa dolu.Havada kap
Asus dual için hep serin diyolardı özellikle rx6600 içinne alırsanız alın ama msi mech 2x ile asus dual serisinden almayın rx 6700xt'yi kartlar yanıyor
evet o da doğru. Orda iban olayı işliyorHavada kapılacak bir yanı yok FB guruplarında 8000'e piyasa dolu.
6600da evet %20 %30 fanlarda 60 dereceleri koruyordu ama bende asus dual rx 6700xt var sistemi zorlayacak ağır bi oyunda %67 fan kullanımında 65 derecede duruyor %67 fan çok değil ama bu kart için uçak motoru gibi ses çıkartıyor bence önemli olan düşük derece alması değil düşük fan ile ortalama derece almasıAsus dual için hep serin diyolardı özellikle rx6600 için
evet o da doğru. Orda iban olayı işliyor
Kart elime gelince karşılaştırırız6600da evet %20 %30 fanlarda 60 dereceleri koruyordu ama bende asus dual rx 6700xt var sistemi zorlayacak ağır bi oyunda %67 fan kullanımında 65 derecede duruyor %67 fan çok değil ama bu kart için uçak motoru gibi ses çıkartıyor bence önemli olan düşük derece alması değil düşük fan ile ortalama derece alması