abi değiştirmem gereken parça yok demiArkadaşın attigi ggendeki daha mantıklı
2binde iyzicodan geri alırsınız
Taksit lazımsa üstteki itopya linkine bakın
abi değiştirmem gereken parça yok demiArkadaşın attigi ggendeki daha mantıklı
hocam ben de tam senin konuya mesaj yazıyodum silmişsin sen dereis bende başka siteden bunu topladım bazı parçaları değiştirdim istersen bak etiketlediğin adamın posta attım cevap vermedi sanada soram SİSTEM BU
Arkadaşın attigi ggendeki daha mantıklı
ismini değiştirmiştimde mod onayı lazımmış ondan görünmüyorhocam ben de tam senin konuya mesaj yazıyodum silmişsin sen de
şunu buldum ben de![]()
CHEST-V6 / AMD Ryzen 5 7600 / XFX Swift Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
CHEST-V6 / AMD Ryzen 5 7600 / XFX Swift Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birkaç değişiklik yaptım tabii
bu daha iyi değil mi?![]()
CHEST-V6 / AMD Ryzen 5 7600 / XFX Swift Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
CHEST-V6 / AMD Ryzen 5 7600 / XFX Swift Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Çoğu şeyi ayni sadece ekran kartının markası farklı ve çok daha ucuz
XFX de bozmaz bence ben kaliteli diye biliyorum
İnanılmaz kafam karıştı bu seçenekler de ne böyle :0 Özelleştirme değil de sanki "reis ne istiyosan onu koy" demişlerBu sistemde özelleştirilebilir
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Corsair 850w gold psulu kasa güzel, anakart ne seçtiniz? SSD kingston nv3 seçilebilir en fplerden biriİnanılmaz kafam karıştı bu seçenekler de ne böyle :0 Özelleştirme değil de sanki "reis ne istiyosan onu koy" demişler
Hocam kasayı ne seçeliyim bunda? Anakartı b650mb yaptım, ekran kartını 9070xt yaptım, rami yükselttim, ssdyi para yeterse yükseltebilirm
Hocam o da çok pahalı be https://pckolik.com.tr/urun/fsp-cmt...plus-bronze-rainbow-atx-mid-tower-gaming-kasa şu da var seçeneklerde corsairden 3k daha ucuz olmaz mı bu?Corsair 850w gold psulu kasa güzel, anakart ne seçtiniz? SSD kingston nv3 seçilebilir en fplerden biri
Bütçeniz ne tam olarak
55k falanBütçeniz ne tam olarak
@İsimbulamajim hocam bu sistem 9070xtli olarak en mantıklı nasıl yapılır 55k bütçesi varmış55k falan
Attığım şekilde uygun olur tam 55k tutuyor.Üzerine bir de gaming genden phantom spirit alınır cillop gibi.@İsimbulamajim hocam bu sistem 9070xtli olarak en mantıklı nasıl yapılır 55k bütçesi varmış
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Hocam pckolik ve itopyada attığım sistemlerin de fiyatı aynı 55300 liraAttığım şekilde uygun olur tam 55k tutuyor.Üzerine bir de gaming genden phantom spirit alınır cillop gibi.
İşlemci:7600
Anakart:Msi B650M-B
Ekran kartı:9070xt Steel Legend
Ram:Corsair Vengeance 6000-cl30
Ssd:Kingston NV3
Kasa:FSP Cmt218b+hydro K Pro 750w 80plus Bronze
İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit
Toplam tutar 55300 TL civarı yapıyor.Bütçe varsa anakart yükseltilebilir biraz daha.İşlemci de 7700 yapılabilir ama soğutma zorlaşır.