Merhabalar 6-8k arası yayıncı kulaklığı lazım

Goatbon

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar 6-8k arası yayıncı kulaklığı lazım mikrofon kalitesi kötü olmasın 5 6 ay gibi bi süre kullanmam lazım bide wireless olması lazım kablo derdinden sıkıldı bazi wireless kulaklıklarda sesde robotlaşma bağlantı kopma gibi sorunlar oluyomus mümkünse kronik sorunu olmasın tessekürler

hocam baktımda hs80 le aynı o yüzden gerek yok ben daha çok steelseries düşünüyorum yada razer
Razer kronik sorunlarla dolu ama servisi aşırı iyi hemen değişim yapıyor. Şuan razer blackshark v2 pro kullanıyorum öneririm ama kırılma sorunu veya ses tekerleği bozulma sorunları var kırılmıyor benimki çünkü sadece kafama tak çıkar yapıyorum hiç esnetmeden. Yayıncılara baktığımızda genelde Mikrofon alıyorlar kulaklığı da daha ucuz bir şey seçiyorlar. Logitech veya steelseries,hs80,hyperx cloud serisi güzeldir.

SteelSeries tarafında Nova 7/Nova 5 bulunuyor. Rekabetçi oyun performansı çok önemliyse Nova 7, bunun dışında Nova 5 iyidir. Razer tarafındaki ürünlerin malzeme kaliteleri şaibeli, sorun olabilir de olmayabilir de. HS80 Max'in HS80'e göre asıl farkı pil süresi. HS80'e göre 3-4 kat fark ediyor, bu da yansıyor günlük kullanıma. HS80/Max'in genel kullanıcı yorumları da daha olumlu.

SteelSeries tarafında Nova 7/Nova 5 bulunuyor. Rekabetçi oyun performansı çok önemliyse Nova 7, bunun dışında Nova 5 iyidir. Razer tarafındaki ürünlerin malzeme kaliteleri şaibeli, sorun olabilir de olmayabilir de. HS80 Max'in HS80'e göre asıl farkı pil süresi. HS80'e göre 3-4 kat fark ediyor, bu da yansıyor günlük kullanıma. HS80/Max'in genel kullanıcı yorumları da daha olumlu.
ben zaten nova 5 düşünüyodum nova 5 alıyım ozaman teşşekürler

Rica ederim. SS Sonar uygulaması da fayda sağlayabilir. Baz hâliyle memnun etmezse eqolayzer ayarlarını paylaşanların yaptıkları farklılıklar daha memnun edebilir.

Rica ederim. SS Sonar uygulaması da fayda sağlayabilir. Baz hâliyle memnun etmezse eqolayzer ayarlarını paylaşanların yaptıkları farklılıklar daha memnun edebilir.
teşşekürler saolun peki renk de söylermisin herkese sordum 1 kişi siyah 3 kişi beyaz dedi siz ne diyorsunuz?

teşşekürler saolun peki renk de söylermisin herkese sordum 1 kişi siyah 3 kişi beyaz dedi siz ne diyorsunuz?
Siyah iyidir. Ara model olacağından olmalı ki malzeme kalitesi ortalama şeklinde, bu yüzden yukarıda yazılan durum beyaz renginde yaşanabiliyor. Daha temkinli kullanım gerektirir.

hocam ben gene bi düşüncelere daldım ben genellikle farklı oyunlar oynayan birisiyim ara sıra cs valo oynuyorum nova 5 mi alayım yoksa cloud 3 wireless a mı dönmeliyim?

hocam ben gene bi düşüncelere daldım ben genellikle farklı oyunlar oynayan birisiyim ara sıra cs valo oynuyorum nova 5 mi alayım yoksa cloud 3 wireless a mı dönmeliyim?
Amazon'da uygun fiyata satılırsa Cloud 3 denenebilir, daha kolay iade edilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,717
Üyeler
184,343
Son üye
boraannnnn
Geri