Çözüldü✓ Ekran kart kurulum yardım

The Batman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,886
Kutunun içinden böyle şeyler çıktı hiç bilgim yok bilgisi olan var mı nasıl kurabilirim

1 kasaya sıgar mı
2 kutudan aparatlar tam olarak nedir
3 bağlantı kablosu çıktı psununki mi daha iyi benim ki mi
Yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• 1000013177.webp
    1000013177.webp
    1.5 MB · Hit: 44
  • 1000013177.webp
    1000013177.webp
    1.5 MB · Hit: 37
  • 1000013176.webp
    1000013176.webp
    1.9 MB · Hit: 32
  • 1000013178.webp
    1000013178.webp
    1.8 MB · Hit: 38
Kutunun içinden böyle şeyler çıktı hiç bilgim yok bilgisi olan var mı nasıl kurabilirim

1 kasaya sıgar mı
fotoğraf yok attıysan

1 kasaya sıgar mı
Kral resim yok tekrar paylaş istersen

sadece şunu söyleyim diğerlerini bilmiyorum kasaya tam sığar milimetrik boşluk kalır gibi

Hocam o uzun parça ekran kartının desteği. Taktıktan sonra boyut olarak büyük ve ağır olduğu için zamanla GPU slotunu bükebiliyor. Kartı taktıkdan sonra onu da ucuna takarak ağırlığını taşımasını sağlayınız.

Hocam o uzun parça ekran kartının desteği. Taktıktan sonra boyut olarak büyük ve ağır olduğu için zamanla GPU slotunu bükebiliyor. Kartı taktıkdan sonra onu da ucuna takarak ağırlığını taşımasını sağlayınız.
Tam olarak nereye takılıyor

Tam olarak nereye takılıyor
Ekran kartı aparatını kasanın boşluklu yerine bağla zaten vakumlu oluyor onlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen ekran kartı destekleme aparatı yaz çıkar yani

1 kasaya sıgar mı
reis ucu ucuna sığar ekran kartı, ekran kartının yanına gelen aparatta ekran kartını sabitlemek için kasanın alt tabanından ekran kartına sabitlemek için kullanın bir aparat o ağır olduğu için zamanla PCI-E yuvasını eğmesin diye yoksa zamanla ekran kartının ağırlığı ile eğiliyor o soket kısmı. Ekran kartından çıkan kablolar genelde kullanılmaz çünkü PSU dan çıkıyor diye biliyorum bağlantı kablosu çok absür durumlarda kullanılabiliyor ama.
Yani senin yapacağın şey adım adım:
1. Bilgisayarı kapat ve gücünü kes.
2. Sonra elektriği boşalt ( kasayı kapattıktan sonra arkadaki psunun güç düğmesini kapat, kapattıktan sonra kasanın power tuşuna basılı tut 10-15 saniye kadar. Fanlar tekrar dönüp duracak ışıklar açıp kapanacak.
3. PSU güç kablosunuda çıkart.
4. Ekran kartının güç giriş pinlerini sök.
5.Ekran kartının arka plakadaki vidasını da çıkart kasanın arkadasına bağlanan bağlantı yerinden bahsediyorum.
6.Anakartın üstündeki ekran kartının takılı olduğu PCI-E ( slotun kilidini aç aynı ramlerde olduğu gibi)
7. Ekran kartını tut ve çıkar nazik ol ama korkmada biraz zorlana bilirsin çıkartırken.
8. Aynı yere yeni ekran kartını tak, burada taktıktan sonra click ( tık ) diye ses gelebilir. Ramleri taktığında ki gibi. Slotun kilidi ekran kartını taktığında kilitlenecek kapanacak. Buda ekran kartını oturtup taktığın anlamına gelir. Ama sen yinede kontrol et bazen bir kısmı tam oturmayabiliyor. Tam taktığından emin ol
9. Taktıktan sonra kasanın arka tarafındaki kısmıda vida yardımı ile sabitle sık ekran kartı tam montajlanmış olacak.
10. En son adım olarak güç pinlerini bağla ve ekran kartının yanında gelen ekran kartı sabitleme aparatı ile ekran kartını sabitle. Kullanım klavuzunda vardır, yoksa youtube üzerinden bu aparat ile sabitleme olayına bakabilirsin.

O 3 kafali kablo ekran karti besleme kablosu. Bazı psular uyumlu olmadığı için dönüstürücü olarak kullaniliyor. diğer parca da kart sarkmasın diye altına sabitleniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,011
Üyeler
187,607
Son üye
Elyvision
Geri