Yeni Oyun Bilgisayarı aldım, drop ve kasma sorunu yaşıyorum

Ronaldo7

80+
Reaksiyon skoru
19
Herkese Selam, yeni oyun bilgisayarı aldım, içinde hiçbir sistem kurulu değildi, windowsunu kendim kurdum. İlk gün ets2 oynadım test ettim yarım saniyelik drop giriyordu arkada steam den oyun inerken sonra geçti baya bi olmadı hatta oyunlardaki performansım süperdi gram takılma donma olmuyordu. Fakat bugün league of legends oynarken aniden drop kasma takılma olmaya başladı nedenini bilmiyorum. Bende hemen oyunu kapattım nedenini araştırmaya başladım bilmiyorum. Sistem parçalarını ve bir takım değerleri sizinle paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• 7b01aacb-542b-42c0-9c47-0ab75563cb57.webp
    7b01aacb-542b-42c0-9c47-0ab75563cb57.webp
    162.8 KB · Hit: 84
  • IMG_5118.webp
    IMG_5118.webp
    117.3 KB · Hit: 84
Herkese Selam, yeni oyun bilgisayarı aldım, içinde hiçbir sistem kurulu değildi, windowsunu kendim kurdum. İlk gün ets2 oynadım test ettim yarım saniyelik drop giriyordu arkada steam den oyun inerken sonra geçti baya bi olmadı hatta oyunlardaki performansım süperdi gram takılma donma olmuyordu. Fakat bugün league of legends oynarken aniden drop kasma takılma olmaya başladı nedenini bilmiyorum. Bende hemen oyunu kapattım nedenini araştırmaya başladım bilmiyorum. Sistem parçalarını ve bir takım değerleri sizinle paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Driverlar güncel mi acaba ram frekansını ayarladınız mı

Merhaba, güzel sistem olmuş, hayırlı olsun. Almanya dan mı alındı?

LOL gibi online oyunlarda sunucu kaynaklı takılmalar da yaşamış olabilirsiniz. Furmark testi yapıp sistemin kararlı bir şekilde çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Son düzenleme:
Driverlar güncel mi acaba ram frekansını ayarladınız mı
Driverları nerden ve nasıl güncelleyebilirim ? Bu arada paylaştığım değerler yanlışmış bunlar güncel ;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LOL gibi online oyunlarda sunucu kaynaklı takılmalar da yaşamış olabilirsiniz. Furmark testi yapıp sistemin kararlı bir şekilde çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.
Teşekkür ederim, evet almanya. Şimdi fark ettim bilgisayar kapanınca tık sesi geliyor bir de açma tuşuna basınca ufak bir tık sesi geliyor acaba neden olabilir bilmiyorum geri mi versem diye düşünüyorum bilgisayarı

Ekler

• 44b0896d-804e-44d0-8686-1658de9fe1e2.webp
    44b0896d-804e-44d0-8686-1658de9fe1e2.webp
    170.6 KB · Hit: 37
  • 8f9142cc-7f92-4130-8ce2-903ae5488c47.webp
    8f9142cc-7f92-4130-8ce2-903ae5488c47.webp
    212.4 KB · Hit: 37
Driverları nerden ve nasıl güncelleyebilirim ? Bu arada paylaştığım değerler yanlışmış bunlar güncel ;

Teşekkür ederim, evet almanya. Şimdi fark ettim bilgisayar kapanınca tık sesi geliyor bir de açma tuşuna basınca ufak bir tık sesi geliyor acaba neden olabilir bilmiyorum geri mi versem diye düşünüyorum bilgisayarı
lol deki takılmalar muhtemelen arkadaşın dediği gibi sunucu kaynaklıdır sistem parçalarınız nedir acaba?

lol deki takılmalar muhtemelen arkadaşın dediği gibi sunucu kaynaklıdır sistem parçalarınız nedir acaba?
Sistem parçaları ilk paylaştığım ilk iki
resimdeki gibi, bu arada açıp kapatırken ki gelen tık sesi neden olabilir ve sanki kasa biraz sesli çalışıyor. Video atamıyorum buraya, whatsapp dan yardımcı olabilecek varmı ?

resimdeki gibi, bu arada açıp kapatırken ki gelen tık sesi neden olabilir ve sanki kasa biraz sesli çalışıyor. Video atamıyorum buraya, whatsapp dan yardımcı olabilecek varmı ?
video değilde ses formatında atabilirsiniz

Ekler

• IMG_5181.webp
    IMG_5181.webp
    605.7 KB · Hit: 26
bip sesi gibiyse anakartın özelliğidir

LOL gibi online oyunlarda sunucu kaynaklı takılmalar da yaşamış olabilirsiniz. Furmark testi yapıp sistemin kararlı bir şekilde çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Furmark testi nedir acaba ?

bip sesi gibiyse anakartın özelliğidir
Şalter atma sesi gibi tık ediyor, önceden yoktu yeni oldu hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,367
Üyeler
183,417
Son üye