TTnet İNTERNET ÇOK YAVAŞLADI

Benimde düşüyor hat zayıflama 10-15 direk kutudan çektiğimiz kabloyu mu değiştiriyoruz ve nasıl bir kablo alacağım.
direkt kutuya mı bağlı yoksa ara bağlantı var mı? Olması lazım birleştirip bantlıyolar genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hızınız 15/1 gösteriyor yukarıda belirtildiği gibi cat6/7 yenilerseniz sorun düzlier. Ayrıca imkan varsa vdsle geçin baya düşük görünüyor
Hocam peki bu rj11 kablosu gri ince bişey bilirsin onun yerine dediğin cat6/7 kablosu uyumlu olur mu bağlanır mı telefon kablosuna?
Bir de vdsl geç demişsin de bu zaten vdsl olmuyor mu telefon direğinden alıyoruz interneti, müşteri hizmetleri de vdsl kullanıyorsunuz dedi de

direkt kutuya mı bağlı yoksa ara bağlantı var mı? Olması lazım birleştirip bantlıyolar genelde
Ara bağlantı derken evde 1 tane dairelere dağıtmak için ondan başka bağlantı yeri bilmiyorum.

Ara bağlantı derken evde 1 tane dairelere dağıtmak için ondan başka bağlantı yeri bilmiyorum.
Dairelerdeki nasıl oluyor tam bilmiyorum ama kablo değiştirirsen çözüm olur herhalde ben de değiştiricem, bi arkadaş yazmış cat6 veya 7 al ben öyle yapacağım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki bu rj11 kablosu gri ince bişey bilirsin onun yerine dediğin cat6/7 kablosu uyumlu olur mu bağlanır mı telefon kablosuna?
Bir de vdsl geç demişsin de bu zaten vdsl olmuyor mu telefon direğinden alıyoruz interneti, müşteri hizmetleri de vdsl kullanıyorsunuz dedi de

Evet vdsl olmaz cat6-7 rj45 oluyor kalın uçlu ethernet girişi diğeri ise xdsl rj11 ince telefon girişi. Mümkün değil
Hattın destekliyorsa 35-50ye geç derim.

Evet vdsl olmaz cat6-7 rj45 oluyor kalın uçlu ethernet girişi diğeri ise xdsl rj11 ince telefon girişi. Mümkün değil
Hattın destekliyorsa 35-50ye geç derim.
Anladım, ben direkt rj11 kablosu alayım.
Vallahi keşke desteklese de geçsem 35 50ye😅 Maalesef köyün altyapısı desteklemiyor o kadarını, max 16 20 megabit oluyor onlar da 1000e 1000 internet parası kadar..

Anladım, ben direkt rj11 kablosu alayım.
Vallahi keşke desteklese de geçsem 35 50ye😅 Maalesef köyün altyapısı desteklemiyor o kadarını, max 16 20 megabit oluyor onlar da 1000e 1000 internet parası kadar..
Sağlık olsun birkaç kişi toplayıp Türknet gibi çeşitli firmalara Telekom firmları ile iletişime geç köylü milletin efendisidir millet uçakla giderken bize neden traktör veriyorsunuz deyip itiraz et. Mutlak birşeyler çıkar.

Sağlık olsun birkaç kişi toplayıp Türknet gibi çeşitli firmalara Telekom firmları ile iletişime geç köylü milletin efendisidir millet uçakla giderken bize neden traktör veriyorsunuz deyip itiraz et. Mutlak birşeyler çıkar.
Güzel konuştun teşekkür ederim, dediğin gibi millet uçuyor biz 10 yıl geriden geliyoruz. Neler yapabiliriz bir bakacağım peşine düşmek lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,332
Üyeler
186,605
Son üye
YCGG
Geri