❌İndirim Bitti! MOTOMAX YÜZDE 40 NET İNDİRİM

site 18.00 a kadar kapatılmış hocam 10 binlik 1400 carbonu alacaktım eldiven ve mont önerin varmı iskelet zırhlarda güzel havalı
Eldiven knox orsa 4 hocam, hem güvenlik yönünden hem de dayanıklılık yönünden üst seviyede rahatlıkla alabilirsiniz. Mont işinde skala çok geniş hocam direkt bir model önermek zor. Çok fazla kullanım senaryosu var, fiyat aralığı çok geniş bir şey diyemiyorum.

Eldiven knox orsa 4 hocam, hem güvenlik yönünden hem de dayanıklılık yönünden üst seviyede rahatlıkla alabilirsiniz. Mont işinde skala çok geniş hocam direkt bir model önermek zor. Çok fazla kullanım senaryosu var, fiyat aralığı çok geniş bir şey diyemiyorum.
yazlık veya mevsimlik için 5-6 bin bütcem var eldiven de bütcemi aşıyor knox 1-2 bin arası eldivene verebilirim

yazlık veya mevsimlik için 5-6 bin bütcem var eldiven de bütcemi aşıyor knox 1-2 bin arası eldivene verebilirim
Eldiven için dediğiniz aralığa düşen nadir de olsa held-alpinestar modelleri varsa onlara bakabilirsiniz, shimalar daha uygundu o aralığa düşen modelleri vardır muhtemelen onlara bakabilirsiniz. Site kapalı malum tam bilmiyorum fiyatları.

Montta da yazlık isterseniz shimanın bir modeli vardı, kardeşime bakmıştık siyah, kahverengi ve açık renk vardı. Sırt koruma da dahil o fiyata mantıklı gelmişti bakarsınız. Yine siz kendiniz incelersiniz.

Son düzenleme:
İyi mi yaptım bilmiyorum ama bunu aldım piyasa fiyati 20 bin uzerinde gözüküyor.
1000081905.webp

Son düzenleme:
Bunu spor sınıfına yerleştirmiş üretici, racing tarzı motorlar için üretilmiş. Aerodinamik olarak ona uygun dizayn etmişler. Gördüğüm kadarıyla dahili güneş vizörünü iptal etmişler. Muhtemelen 100-150 gram da daha hafiftir bu sebeple.
Bunları aldım 14.400 2 taksit bu ay ekipmana çalışcaz, naked veya scrambler alacağım için 3 mevsim tercig ettim istanbul zaten hep soğuk 3 ay hariç

Rakiplerinin fiyatına bakın, Hjc rpha 71 - agv k6s vs. 20+ bin liralarda geziyor. 12 civarına daha iyi bir seçenek yok.
13554 liraya Scorpion Apex EXO-GT SP Carbon Matrix Air almayı düşünüyorum hocam. Scorpion EXO 1400 Evo II Air Carbon ile arasında kaldım. sizce hangisini almak daha mantıklı bir tercih olacaktır. RTR 200 motora sahibim. yeni başladım sayılır, bir süredir arkadaşımın kaskıyla idare ediyordum. bir defa alıp iyisini almak istiyorum. ne önerirsiniz ?

Geri