Yardım Cs2 için acil monitör 360hz

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
248
Bütçe
22.000
Bütçe 22.000 civarı
Selamlar %95 cs2 oynuyorum yeni işlemci aldım
5700x3d
rtx 4060ti 8gb
b450 tomahawk max
16gb 3200mhz ddr4
360hz monitör istiyorum bu nasıl sizce acil lazım
27 inç full hd istemiyorum pixel saymamak için 2kda fiyatlar biraz yükseliyo oledlerde de korkuyorum yanma olayından ötürü, çünkü 6-7 saat oynayabiliyorum bir oturduğumda siz ne önerirsiniz ?

bahalı gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2k 240hz olabilir gibi ya alsan

ben 2k da entegre grafikle 130 fps alıyom ryzn 5 7600 ün 4060ti + 5700x3d rahat alır 240fps

bahalı gibi geldi

2k 240hz olabilir gibi ya alsan

ben 2k da entegre grafikle 130 fps alıyom ryzn 5 7600 ün 4060ti + 5700x3d rahat alır 240fps
Hocam şu anda 2k 240hz kullanıyorum ama lütfen o monitör size yeter demeyin 360hz istiyorum

6-7 saat yeri geliyor 8-10 saat oynayıp monitörün içinden geçiyorum. 3 aydır bir yanma sorunu yaşamadım. Oled g6 almanı öneririm.

Hocam şu anda 2k 240hz kullanıyorum ama lütfen o monitör size yeter demeyin 360hz istiyorum

Hocam e spor takımlarında falan mı oynuyorsunuz 240 ve 360 arasında 4.16ms e 2.77ms farkı var siz bu msleri ayırt edebiliyormusunuz + monitör panel kalitesi ile oled olmadıgı sürece sana 4 msten daha iyi tepki süresi vermesinin imkanı yok

senin 360hz oled kullanmadıgın takdirde hiçbir fark yasamayacaksın ki

Neden dell hocam asus daha iyi değil mi ?

240ta vuramiyosan 360ta da vuramican
Xd vuramadığımı da nerden çıkardın

Neden dell hocam asus daha iyi değil mi ?

Xd vuramadığımı da nerden çıkardın
Asusla alakalı inceleme yok, dell olanda fiyatını kesinlikle haketmiyor.

Dell'in incelemesi:

G6 oled'in 360hz versiyonunun incelemesi:

360hz ve argb olması dışında fark yok. Oled parasına dandirik ips alınmaz, alınmamalı. Eski teknolojilere bu kadar para vermeyin.

Gecikmeler kötü, sırf 360hz diye vermeyin. Kaldı ki görüntü kalitesi de oled'in yanında çöp.
Desktop Screenshot 2025.05.27 - 22.20.52.52.webp

Hocam e spor takımlarında falan mı oynuyorsunuz 240 ve 360 arasında 4.16ms e 2.77ms farkı var siz bu msleri ayırt edebiliyormusunuz + monitör panel kalitesi ile oled olmadıgı sürece sana 4 msten daha iyi tepki süresi vermesinin imkanı yok

senin 360hz oled kullanmadıgın takdirde hiçbir fark yasamayacaksın ki
Oled in sabit bir fps vermediğini duymuştum çok fps dalgalanıyormuş

Yüksek Hzlerde Oled dışına çıkmayın hocam Çok nadirdir Ipslerin o tepki süresini gerçekten verebilmesi GTG yazılıyor sadece 1ms 0.5 ms ne yazarlarsa yazsnlar ipsler 4 ms in altına rahat inemezler Oledler 0.3 ms yi ortalama bile verebiliyor mesela

Oled in sabit bir fps vermediğini duymuştum çok fps dalgalanıyormuş
Hocam ben kullanırken göze batan herhangi bir şey yaşamadım bazı fazla teknik şeyler duydum ama gözlerimin hissedecegi bir şey yaşamadım

Asusla alakalı inceleme yok, dell olanda fiyatını kesinlikle haketmiyor.

Dell'in incelemesi:

G6 oled'in 360hz versiyonunun incelemesi:

360hz ve argb olması dışında fark yok. Oled parasına dandirik ips alınmaz, alınmamalı. Eski teknolojilere bu kadar para vermeyin.

Gecikmeler kötü, sırf 360hz diye vermeyin. Kaldı ki görüntü kalitesi de oled'in yanında çöp.
Alıntıyı görüntüle
Alttaki ss in kaynak nedir?

Geri