Yardım Cs2 için acil monitör 360hz

İncelemelerde 240-250nit çıkıyorlar. Benim odama gün ışığı bayağı bir vurduğu halde işimi görüyor. HDR açıksa zaten çok rahat görebiliyorum. R24E de ips monitör ve incelemelerde 200,237 ve 294cd çıkan bir model, ona rağmen kullananlara sorduğumda parlaklık yetiyor diyor. Yani çok fazla ışık alan bir ortamda olmadığınız sürece yeter. O kadarcık da olsun zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstteki mesajda durumu açıkladım. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Tek dezavantajı kullanılan kaplama olabilir. Mat kaplamayı çoğu kişi sevmiyor. Oled monitörler zaten düşük parlaklığa sahip olduğu için birde mat kaplama kullanınca ekran donuk/cansız durabiliyor. Tabii bu ips'ten kötü gözükeceği anlamına gelmez, her türlü ips'i ezecek. Mat kaplamanında kendine göre artıları var, qd oledlerdeki mor gözükme sorununu azaltıyor, ekranı daha rahat görebiliyorsun vs yani tercih meselesi. Genel olarak parlak kaplama popüler.
hocam şu anda 30kyı veremem ama sanırım stok gelmesini bekleyeceğim 20küsüre yeniden düşerse almayı denerim ama şu anki fiyatı çok fazla

cs olarak zowie öneririm, ghost ms falan en önde, oled mi zowie mi zowie derim diğer tn panel gibi değil. tn panel karanlıkta her şeyi daha net gösteriyor. oled daha kaliteli ama fazla karanlıkta detay kaybolabiliyor o yüzden cs2 sadece diyorsan zowie alcaksın o kadar, oled de burn in sorun yaşanırsın
hocam zowie filan bütçemi çok aşar maalesef

hocam şu anda 30kyı veremem ama sanırım stok gelmesini bekleyeceğim 20küsüre yeniden düşerse almayı denerim ama şu anki fiyatı çok fazla

hocam zowie filan bütçemi çok aşar maalesef
Öğrenci indirimi için samsung'un sitesine girip öğrenci kimliğinizi doğruladınız mı? Aksi halde indirimi göremezsiniz, eğitim indirimi mağazasına girmeniz gerekiyor. Ayrıca 360hz olanı değil 240hz olanı alıcaksınız. 360hz olan pahalı.

Öğrenci indirimi için samsung'un sitesine girip öğrenci kimliğinizi doğruladınız mı? Aksi halde indirimi göremezsiniz, eğitim indirimi mağazasına girmeniz gerekiyor. Ayrıca 360hz olanı değil 240hz olanı alıcaksınız. 360hz olan pahalı.
hocam 360hz olan kaç bin TL'ye iniyor ? bir de öğrenci indirimini başkasından yapıcam önceden yapsam indirim anında direkt alabiliyor muyum

cs olarak zowie öneririm, ghost ms falan en önde, oled mi zowie mi zowie derim diğer tn panel gibi değil. tn panel karanlıkta her şeyi daha net gösteriyor. oled daha kaliteli ama fazla karanlıkta detay kaybolabiliyor o yüzden cs2 sadece diyorsan zowie alcaksın o kadar, oled de burn in sorun yaşanırsın
Babayı ghosting ve ms olarak önde. Oled monitörler ufo testinde bile ghosting yapmıyor. Tepki süresinde de bariz oled önde. Dyac ile hareket netliği daha iyi o kadar. Sırf bunun için tn panel alınmaz. E sporcu değilsen 30-50k tn panele vermek enayilik. Kaldı ki düşük yenileme hızlarında tepki süresi de daha kötü oluyor, oledler 60hz de bile tepki süresini koruyor. Kaldı ki dyac vb teknolojiler gözler için sağlıklı değil, sürekli ışığı aç-kapat yapması gözler için iyi olmaz.

Bakınız:

Pratik yaparken veya hafif maçlar yaparken göz yorgunluğunu önlemek için MBR fonksiyonunun kapatılması veya göz yorgunluğunu azaltacak daha yüksek görev oranına sahip bir ayar kullanılması önerilir. Kesinlikle kaybetmeyi göze alamayacağınız maçlarda, görev oranı daha düşük ve netliği daha yüksek bir ayar kullanmanız önerilir.
Bu açıdan ZOWIE ürünleri kullanışlıdır, zira kablolu kumandanın tek bir dokunuşuyla MBR fonksiyonunu açıp kapatabilir ve ayarları değiştirebilirsiniz.

Tek seçenek falan değil, oled hız açısından üst düzeydir zaten.
Desktop Screenshot 2025.05.27 - 22.20.52.52.webp

360hz ve 480hz oled'in çok iyi bir hareket performansı var. Sırf biraz daha net diye tn alınmaz. Oled de bile oynayamayan zaten fps oyunu falan oynamasın.
Desktop Screenshot 2025.05.27 - 22.47.42.23.webp

hocam 360hz olan kaç bin TL'ye iniyor ? bir de öğrenci indirimini başkasından yapıcam önceden yapsam indirim anında direkt alabiliyor muyum
Bilmiyorum, öğrenci olmadığım için fiyat konusunda bilgim yok. 240hz olanı 18k'ya düşüyor. Başkasından indirim yapabilirsin, direkt alman mümkün.
Desktop Screenshot 2025.05.24 - 23.27.57.66.webp

İkisi de profesyonel CS2 oyuncularının monitörü. 360 Hz'ye gerek yok.

Babayı ghosting ve ms olarak önde. Oled monitörler ufo testinde bile ghosting yapmıyor. Tepki süresinde de bariz oled önde. Dyac ile hareket netliği daha iyi o kadar. Sırf bunun için tn panel alınmaz. E sporcu değilsen 30-50k tn panele vermek enayilik. Kaldı ki düşük yenileme hızlarında tepki süresi de daha kötü oluyor, oledler 60hz de bile tepki süresini koruyor. Kaldı ki dyac vb teknolojiler gözler için sağlıklı değil, sürekli ışığı aç-kapat yapması gözler için iyi olmaz.

Bakınız:

Pratik yaparken veya hafif maçlar yaparken göz yorgunluğunu önlemek için MBR fonksiyonunun kapatılması veya göz yorgunluğunu azaltacak daha yüksek görev oranına sahip bir ayar kullanılması önerilir. Kesinlikle kaybetmeyi göze alamayacağınız maçlarda, görev oranı daha düşük ve netliği daha yüksek bir ayar kullanmanız önerilir.
Bu açıdan ZOWIE ürünleri kullanışlıdır, zira kablolu kumandanın tek bir dokunuşuyla MBR fonksiyonunu açıp kapatabilir ve ayarları değiştirebilirsiniz.

Tek seçenek falan değil, oled hız açısından üst düzeydir zaten.
Alıntıyı görüntüle

360hz ve 480hz oled'in çok iyi bir hareket performansı var. Sırf biraz daha net diye tn alınmaz. Oled de bile oynayamayan zaten fps oyunu falan oynamasın.
Alıntıyı görüntüle

Bilmiyorum, öğrenci olmadığım için fiyat konusunda bilgim yok. 240hz olanı 18k'ya düşüyor. Başkasından indirim yapabilirsin, direkt alman mümkün.
Alıntıyı görüntüle
Şu adamı dinleyin

Bütçe 22.000 civarı
Selamlar %95 cs2 oynuyorum yeni işlemci aldım
5700x3d
rtx 4060ti 8gb
b450 tomahawk max
16gb 3200mhz ddr4
360hz monitör istiyorum bu nasıl sizce acil lazım
27 inç full hd istemiyorum pixel saymamak için 2kda fiyatlar biraz yükseliyo oledlerde de korkuyorum yanma olayından ötürü, çünkü 6-7 saat oynayabiliyorum bir oturduğumda siz ne önerirsiniz ?
2 3 hafta once 14k falandı be kral bıraz sansszılık olmus

bende onu almak istiyordum ama yanıtları okuyunca kararsız kaldım. birde qng modelınde ölu pıksel cıkıyormus genellıkle qns de gormedım.
Sanırım oled baya mantıklı ama indirimsiz o bütçeye çıkmam çok zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,132
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri