yucexzzers
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 248
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şu anda 30kyı veremem ama sanırım stok gelmesini bekleyeceğim 20küsüre yeniden düşerse almayı denerim ama şu anki fiyatı çok fazlaİncelemelerde 240-250nit çıkıyorlar. Benim odama gün ışığı bayağı bir vurduğu halde işimi görüyor. HDR açıksa zaten çok rahat görebiliyorum. R24E de ips monitör ve incelemelerde 200,237 ve 294cd çıkan bir model, ona rağmen kullananlara sorduğumda parlaklık yetiyor diyor. Yani çok fazla ışık alan bir ortamda olmadığınız sürece yeter. O kadarcık da olsun zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üstteki mesajda durumu açıkladım. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Tek dezavantajı kullanılan kaplama olabilir. Mat kaplamayı çoğu kişi sevmiyor. Oled monitörler zaten düşük parlaklığa sahip olduğu için birde mat kaplama kullanınca ekran donuk/cansız durabiliyor. Tabii bu ips'ten kötü gözükeceği anlamına gelmez, her türlü ips'i ezecek. Mat kaplamanında kendine göre artıları var, qd oledlerdeki mor gözükme sorununu azaltıyor, ekranı daha rahat görebiliyorsun vs yani tercih meselesi. Genel olarak parlak kaplama popüler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam zowie filan bütçemi çok aşar maalesefcs olarak zowie öneririm, ghost ms falan en önde, oled mi zowie mi zowie derim diğer tn panel gibi değil. tn panel karanlıkta her şeyi daha net gösteriyor. oled daha kaliteli ama fazla karanlıkta detay kaybolabiliyor o yüzden cs2 sadece diyorsan zowie alcaksın o kadar, oled de burn in sorun yaşanırsın