Yardım Cs2 için acil monitör 360hz

Hocam hangi aralarda geliyor beklemek gerekir mi sizce uzun sürer mi stoğa girmesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oled de yanma riskinden dolayı biraz korkuyorum ve 360hzler çok pahalı
240hz ile 360hz oledler arasında fazla fark yok. Al geç.

Hocam e spor takımlarında falan mı oynuyorsunuz 240 ve 360 arasında 4.16ms e 2.77ms farkı var siz bu msleri ayırt edebiliyormusunuz + monitör panel kalitesi ile oled olmadıgı sürece sana 4 msten daha iyi tepki süresi vermesinin imkanı yok

senin 360hz oled kullanmadıgın takdirde hiçbir fark yasamayacaksın ki
Hocam 165ten 240a geçtiğimde farkı hissetmiştim

240hz ile 360hz oledler arasında fazla fark yok. Al geç.
fiyat olarak mı ?

Bütçe 22.000 civarı
Selamlar %95 cs2 oynuyorum yeni işlemci aldım
5700x3d
rtx 4060ti 8gb
b450 tomahawk max
16gb 3200mhz ddr4
360hz monitör istiyorum bu nasıl sizce acil lazım
27 inç full hd istemiyorum pixel saymamak için 2kda fiyatlar biraz yükseliyo oledlerde de korkuyorum yanma olayından ötürü, çünkü 6-7 saat oynayabiliyorum bir oturduğumda siz ne önerirsiniz ?
Zowie den başka çaren yok.

Hocam hangi aralarda geliyor beklemek gerekir mi sizce uzun sürer mi stoğa girmesi

Hocam 2 hafta önce 3-4 kere girdi stoğa suan markette gözükmüyor, oled yanıgıda sürekli oyun oynayınca olacak diye bir şey yok 12 saat ve üzeri sabit görüntüde yanık oluyor hareketli görüntüde 12 saatten fazla kullanmayın olur biter ki onlara göre sistemleride var sogutmak için valo cs oynuyosun 4-5 elde bir mesela ekranı kapat bi su içmeye git 3-5 dk mola ver sorun yasamazsn

Oled'e geçince daha da iyi hissedersin. Miniled veya elmb ayarı iyi çalışan bir monitör olmadığı sürece düz ips monitöre o kadar fazla para verilmez.

Yanığa karşı korumalar var, hemen yanma olmaz. G6 da dinamik soğutma sistemi var mesela. Bunun yanında piksel kaydırma, piksel yenileme, logo ve görev çubuğu algılama vb korumalar var. Ayrıca 2 yıl yanma garantisi var.

Desktop Screenshot 2025.05.27 - 23.04.55.61.webp

Oledler çok pahalı bir tek samsungum öğrenci mevzusuyla uygun o panel de ne kadar iyi tartışılır.

fiyat olarak mı ?
Hayır hareket performansı olarak. Sırf 360hz diye 10-15k fazladan vermene gerek yok. 2-3k fiyat farkı olursa verebilirsin.

Oledler çok pahalı bir tek samsungum öğrenci mevzusuyla uygun o panel de ne kadar iyi tartışılır.
G6 ile Alienware aw2725df aynı paneli kullanıyor, tek fark kullanılan kaplama. QD oled panel üreticisi zaten samsung, asus ve msi gibi markalar samsung'tan alıyor. Arka aydınlatma zaten oledde yok. Haliyle overdrive ayarlaması, özellik ve kalibrasyon gibi kısımları markalar yapıyor.

Hayır hareket performansı olarak. Sırf 360hz diye 10-15k fazladan vermene gerek yok. 2-3k fiyat farkı olursa verebilirsin.

G6 ile Alienware aw2725df aynı paneli kullanıyor, tek fark kullanılan kaplama. QD oled panel üreticisi zaten samsung, asus ve msi gibi markalar samsung'tan alıyor. Arka aydınlatma zaten oledde yok. Haliyle overdrive ayarlaması, özellik ve kalibrasyon gibi kısımları markalar yapıyor.

300 nit mevzusu var gündüz yeterli gelir mi,mağazada bakmak lazım şuna ya.

300 nit mevzusu var gündüz yeterli gelir mi,mağazada bakmak lazım şuna ya.
İncelemelerde 240-250nit çıkıyorlar. Benim odama gün ışığı bayağı bir vurduğu halde işimi görüyor. HDR açıksa zaten çok rahat görebiliyorum. R24E de ips monitör ve incelemelerde 200,237 ve 294cd çıkan bir model, ona rağmen kullananlara sorduğumda parlaklık yetiyor diyor. Yani çok fazla ışık alan bir ortamda olmadığınız sürece yeter. O kadarcık da olsun zaten.

paneli kötü mü hocam beklenmez mi indirim
Üstteki mesajda durumu açıkladım. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Tek dezavantajı kullanılan kaplama olabilir. Mat kaplamayı çoğu kişi sevmiyor. Oled monitörler zaten düşük parlaklığa sahip olduğu için birde mat kaplama kullanınca ekran donuk/cansız durabiliyor. Tabii bu ips'ten kötü gözükeceği anlamına gelmez, her türlü ips'i ezecek. Mat kaplamanında kendine göre artıları var, qd oledlerdeki mor gözükme sorununu azaltıyor, ekranı daha rahat görebiliyorsun vs yani tercih meselesi. Genel olarak parlak kaplama popüler.

cs olarak zowie öneririm, ghost ms falan en önde, oled mi zowie mi zowie derim diğer tn panel gibi değil. tn panel karanlıkta her şeyi daha net gösteriyor. oled daha kaliteli ama fazla karanlıkta detay kaybolabiliyor o yüzden cs2 sadece diyorsan zowie alcaksın o kadar, oled de burn in sorun yaşanırsın

Geri