Yardım Cs2 için acil monitör 360hz

yılların cs oyuncusuysanız ve çevreniz varsa buraya degil arkadaşlarııza sormalısınız monitör işini
e spor tarzında bir soru soruyorsunuz. Cevap verenlerin kaçı e sporcu veya e spor hakkında bir şey biliyor? bunuda analiz etmek gerekir.
konuyu okudum kimisi demiş 240 hz yeter
kimisi demiş oled al
Benim bildigim bir şey varsa cs go için 24 inç monitör gereklidir 27 inçde ekran büyür ve aim zorlanmaya başlar. 27 inç'e göre 24 inç daha güzel performan verir diye biliyorum.
27 inç oled mi yoksa 24 inç e sporcu 360 hz monitör mü bu sorunun cevabını verin bence.

yılların cs oyuncusuysanız ve çevreniz varsa buraya degil arkadaşlarııza sormalısınız monitör işini
e spor tarzında bir soru soruyorsunuz. Cevap verenlerin kaçı e sporcu veya e spor hakkında bir şey biliyor? bunuda analiz etmek gerekir.
konuyu okudum kimisi demiş 240 hz yeter
kimisi demiş oled al
Benim bildigim bir şey varsa cs go için 24 inç monitör gereklidir 27 inçde ekran büyür ve aim zorlanmaya başlar. 27 inç'e göre 24 inç daha güzel performan verir diye biliyorum.
27 inç oled mi yoksa 24 inç e sporcu 360 hz monitör mü bu sorunun cevabını verin bence.
Hocam aslında 24 inç 360hz düşünüyordum ama 27inç oled 360hz olursa onu tercih edebilirim film vb şeyler için kullanışlı olur

Selam dostum bence XG259QNS Modeline bir göz at fiyat performans ve 380 hz olması gayet iyi

Hocam e spor takımlarında falan mı oynuyorsunuz 240 ve 360 arasında 4.16ms e 2.77ms farkı var siz bu msleri ayırt edebiliyormusunuz + monitör panel kalitesi ile oled olmadıgı sürece sana 4 msten daha iyi tepki süresi vermesinin imkanı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

senin 360hz oled kullanmadıgın takdirde hiçbir fark yasamayacaksın ki
4ms'den düşük veren tn var diye biliyorum

Geri