Yardım Cs2 için acil monitör 360hz

Yüksek Hzlerde Oled dışına çıkmayın hocam Çok nadirdir Ipslerin o tepki süresini gerçekten verebilmesi GTG yazılıyor sadece 1ms 0.5 ms ne yazarlarsa yazsnlar ipsler 4 ms in altına rahat inemezler Oledler 0.3 ms yi ortalama bile verebiliyor mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben kullanırken göze batan herhangi bir şey yaşamadım bazı fazla teknik şeyler duydum ama gözlerimin hissedecegi bir şey yaşamadım
Oledin içinde organik bileşenler barındığı için mesela bazen 200fps veriyorken bazen 260 gibi duymuştum düşük fps ler içinde olabilir bu

Gecikmeler kötü, sırf 360hz diye vermeyin. Kaldı ki görüntü kalitesi de oled'in yanında çöp.
Alıntıyı görüntüle
Bakın hocam bile atmış Ortalama ms değerlerini ki bu sadece grinin bir tonundan baska tonuna oyunu siyah beyaz oynamadıgına göre normal kullanımda en iyi ips ile bile 4ms falan alıcaksın ki o da 240hz e tekabül ediyor kısacası senin 360hz ips e geçmenin hiçbir faydası yok

Geçiyosan 20700e gelen oled g6 360hz e geç

Oledin içinde organik bileşenler barındığı için mesela bazen 200fps veriyorken bazen 260 gibi duymuştum düşük fps ler içinde olabilir bu
yani hocam ortalama 0.3-5 degerde tutuyor kendini ki bunlar baya saçma ucuk değerler çok aşırı anlık 4-5 ms e fırlaması falan lazım öyle olması içinde Dediğim gibi işin teknik tarafına tamamen giremiyorum

Oled g6 diğer oledler kadar iyi olmasa da ips'ten çok daha iyi. Backlight strobing teknolojisi iyi çalışan bir lcd olmadığı sürece daha mantıklı.
Desktop Screenshot 2025.05.27 - 18.08.16.81.webp

Desktop Screenshot 2025.05.27 - 18.09.59.66.webp

Bu değerlere rağmen Profesyonel oyuncuların tercih etmeme sebebi nedir? +12 saat oyun oynama mı?
Profosyonellerin her şeyin iyisini kullanma gibi huyları yok
Mouse mesela 8khz kullanan esporcu bulamazsın 1000hz veya 2000hz kullanıyor nerdeyse hepsi

Bütçe 22.000 civarı
Selamlar %95 cs2 oynuyorum yeni işlemci aldım
5700x3d
rtx 4060ti 8gb
b450 tomahawk max
16gb 3200mhz ddr4
360hz monitör istiyorum bu nasıl sizce acil lazım
27 inç full hd istemiyorum pixel saymamak için 2kda fiyatlar biraz yükseliyo oledlerde de korkuyorum yanma olayından ötürü, çünkü 6-7 saat oynayabiliyorum bir oturduğumda siz ne önerirsiniz ?
bende bunu onerecektım alın geçin

Bakın hocam bile atmış Ortalama ms değerlerini ki bu sadece grinin bir tonundan baska tonuna oyunu siyah beyaz oynamadıgına göre normal kullanımda en iyi ips ile bile 4ms falan alıcaksın ki o da 240hz e tekabül ediyor kısacası senin 360hz ips e geçmenin hiçbir faydası yok

Geçiyosan 20700e gelen oled g6 360hz e geç

yani hocam ortalama 0.3-5 degerde tutuyor kendini ki bunlar baya saçma ucuk değerler çok aşırı anlık 4-5 ms e fırlaması falan lazım öyle olması içinde Dediğim gibi işin teknik tarafına tamamen giremiyorum
Hocam anlık 35 bin tl gözüküyor ya o monitör

Bu değerlere rağmen Profesyonel oyuncuların tercih etmeme sebebi nedir? +12 saat oyun oynama mı?
Bazı monitörlerin Backlight strobing ayarı çok iyi çalışıyor. Bu sayede oledlerden bile daha net görüntü elde edebiliyorsunuz. Muhtemelen bundandır. Benq da Dyac, Asusta elmb diye geçiyor.
Desktop Screenshot 2025.05.27 - 22.52.10.32.webp

Görüldüğü üzere xl2586x tn monitör oledlerden daha net gösteriyor ufoyu.
Desktop Screenshot 2025.05.27 - 22.47.42.23.webp

İncelemede de belirtmişler zaten.

Asusla alakalı inceleme yokken boşuna ips monitöre 16k para vermeyin. ELMB ayarı iyi çalışıyorsa o zaman verilebilir. Veya miniled vs olması lazım, aksi halde parasını haketmez. Oled al geç, hem hızlı hemde görüntü kalitesi çok iyi.

Oled monitörden görseller:
IMG_3108.webp

IMG_3085.webp

IMG_2939.webp

IMG_2722.webp

suan stokta yok hocam gelince düşer de onu takip etmen lazım stoklar 30 40 dkda bitiyo cunkü
Hocam hangi aralarda geliyor beklemek gerekir mi sizce uzun sürer mi stoğa girmesi

Asusla alakalı inceleme yokken boşuna ips monitöre 16k para vermeyin. ELMB ayarı iyi çalışıyorsa o zaman verilebilir. Veya miniled vs olması lazım, aksi halde parasını haketmez. Oled al geç, hem hızlı hemde görüntü kalitesi çok iyi.
Oled de yanma riskinden dolayı biraz korkuyorum ve 360hzler çok pahalı

Geri