SARI SİTE YARDIM LAZIM

Jordicrusher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
84
İyi günler ben bir işlemcimi sattım ryzen 5 5500 adamın eline ulaşmış adamın dediğnie göre yamuk pinler gitmiş ters koymuşum denildi iade oluşturmuş sonradan yamuk pinleri düzlettim iadeye gerek yok diye iade talebini iptal etmek istemiş ama iade talebi iptal olmuyormuş bu durumda dolandırılmam mümkün mü belki son gün ürünü başka bir işlemci ile kargoya verse ben ne yapıcağım bilgisi olan var mı
1748428685039.webp
1748428721212.webp

İyi günler ben bir işlemcimi sattım ryzen 5 5500 adamın eline ulaşmış adamın dediğnie göre yamuk pinler gitmiş ters koymuşum denildi iade oluşturmuş sonradan yamuk pinleri düzlettim iadeye gerek yok diye iade talebini iptal etmek istemiş ama iade talebi iptal olmuyormuş bu durumda dolandırılmam mümkün mü belki son gün ürünü başka bir işlemci ile kargoya verse ben ne yapıcağım bilgisi olan var mı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kargoya verirse kargoyu video ile acarsin.

iade etmekten vazgeçti ise müşteri hizmetlerini arayıp yaptığı işlemi iptal ettirebilir. sizde paranızı alırsınız.

her ihtimale karşı dikkat etmende fayda var. ürünü almaktan başka çaren yok gibi görünüyor. eğer ürün tarafına gönderilmek durumunda olursa kargodan alır almaz video çekerek aç. yanında kargocuya beklemesini söyle tutanak tuttur. eğer ürün seninki değilse kullanırsın kanıtları.

Adamın yazdığına göre sorun düzeltildi kargoya vermicem ürünü öyle görünce hemen talep oluşturdum ama vericem kargoya diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade etmekten vazgeçti ise müşteri hizmetlerini arayıp yaptığı işlemi iptal ettirebilir. sizde paranızı alırsınız.
Dediğine göre iptal olmuyormuş

ürünü kargoya vermesse para sana yatar genede müşteri hizmetlerine bağlan iş cözer birine denk gelirsen halleder, bilmeyen ugrasmak istemeyen birine denk gelirsen yapılacak bişey yok diyip iaden gelecek illede derse, video ile ac kargoyu , bu yüzden kargo yapılırken ürünün detaylı fotoğraflarını cekmekte fayda var.Sarı site alıcıyı haklı buluyor sağlam ürün gönderip sakat iade alan insanlar oluyordu bu durumu kullanıp sitede kendi halinde etliye sütlüye karışmıyor kullanmamakta fayda var ama işte insanlar birbirine güvenemiyor dolandırılma işide cok. Sakal bıyık misali ...

Adamın yazdığına göre sorun düzeltildi kargoya vermicem ürünü öyle görünce hemen talep oluşturdum ama vericem kargoya diyor

Dediğine göre iptal olmuyormuş
1 hafta mı ne süresi vardı yoksa iptalin iptali olup para satıcıya geciyordu ama sarı site bu her ihtimal var mh ile görüş

Adam bilerek yaptı büyük ihtimalle

sarı site ile görüşme yaptım ilk başta alıcının müşteri hizmetlerini arayıp iade talebini iptal edebilir dedi sonradan dedim zaten aramız ama iptal oluşturmamışsınız o zaman 5 günü beklemeniz gerekmektedir diyor

Şu param güvende illetine bulaşmayın arkadaşlar sadece mağdur edip uğraştırmak dışında bir halta yaradığı yok.

Ürününün serino su vs elinde mi acaba elindeyse olurda iade ederse video ile aç test et kurye yanına aç hıyar çıkmasına karşı sorun yoksa al keşke güvende açmasaydın ben bu tip ürünlerde asla kullanmam

Bu herif dolandırıcı olabilir temkinli olmakta fayda var, mutlaka bir video kaydı alınmalı son dakika yamuk yapabilir

Selamlar istese hiç bir şey demeden ürünü değiştirip doğrudan iade ederdi. Sende hakkını sadece hukuk yoluyla savunmaya çalışabilirsin. sarı site sorumluluk üstlenmiyor. Kargo geri gelirse video ile aç umarım gönderirken de ürünün ne olduğuna dair kanıtın vardır. Dediğim gibi bence adam yapmak istese zaten yapardı. Sarı sitede bu durum maalesef riskli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,379
Üyeler
186,472
Son üye
cyperus
Geri