- Konu Sahibi Konu Sahibi
Exceria G2 mağaza satın alımına düşmüş bile. Net bir tarih yok. Günlük olabilir, stoka bağlı olabilir, İtopya bir anda kampanyayı sonlandırabilir.param olsaydı direk 500gb alırdım ne zamana kadar devam ediyor
Exceria G2 mağaza satın alımına düşmüş bile. Net bir tarih yok. Günlük olabilir, stoka bağlı olabilir, İtopya bir anda kampanyayı sonlandırabilir.param olsaydı direk 500gb alırdım ne zamana kadar devam ediyor
%10 ve %25 hemen yattı. İlk alışverişim olmasına rağmen henüz 500 gelmedi. Size hemen mi geldi?İki diski de aldım 2898 tuttu. 1750 lira geri iade verdi. iyimiş.
O kampanya geçerli değil çünkü%10 ve %25 hemen yattı. İlk alışverişim olmasına rağmen henüz 500 gelmedi. Size hemen mi geldi?
1750 nasıl veriyor hocam ilk alışveriş itopya da geçmiyor diye biliyorumİki diski de aldım 2898 tuttu. 1750 lira geri iade verdi. iyimiş.
Kemiksiz fiyatı tahmini nedir hocam 16 gb ninİlk gün kemiksiz ikinci gül iyzico ile
%10+25 de kaç TL iade geldi hocam%10 ve %25 hemen yattı. İlk alışverişim olmasına rağmen henüz 500 gelmedi. Size hemen mi geldi?
Tüh, onu bilmiyordum. Bilseydim gamingenden başka bir şey alırdım.O kampanya geçerli değil çünkü
1tb olanı aldım, 700 geldi.%10+25 de kaç TL iade geldi hocam
1 TB 1300 TL ye geliyor alsam mı nasıl ürün markaya güvenim tam ama ürün uzun ömürlü mü misal?Tüh, onu bilmiyordum. Bilseydim gamingenden başka bir şey alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1tb olanı aldım, 700 geldi.
700 e nasıl gelıyo hocamTüh, onu bilmiyordum. Bilseydim gamingenden başka bir şey alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1tb olanı aldım, 700 geldi.
700e değil 700 casback gelmiş -500-200700 e nasıl gelıyo hocam
14999TL yapacaklardır. 16999TL den de normal satılacaktır. Az satınca ilk ayın sonunda 16K ya düşer sonrası kerim.Kemiksiz fiyatı tahmini nedir hocam 16 gb nin