boyut farkı var attığım siteden önceden kullandığınız elinize uygun mouse seçip uyumluluğa bakabilirsin boy olaraktek tutuş farkı ve boyut farkı mı var ona göre alacağım
boyut farkı var attığım siteden önceden kullandığınız elinize uygun mouse seçip uyumluluğa bakabilirsin boy olaraktek tutuş farkı ve boyut farkı mı var ona göre alacağım
tamamdır hocam sizide yordum teşekkür ederimmboyut farkı var attığım siteden önceden kullandığınız elinize uygun mouse seçip uyumluluğa bakabilirsin boy olarak
evetBir sorum daha olacaktı yanlış yapmayayım ben
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950
Alacağım 3000tl gaming genden alacacğım şimdi indirimmlerle 1700e denk geliyor değil mi
Tamamdır
Hocam o parayı vermem demişsiniz de 700 küsür liraya denk geliyor gayet ucuz.ben paw3395 se sensöre sahip fareye o kadar para vermem ayrıca palm tutuşa uygun olmayan bir mouse almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
v6 ve v8 arasında sadece tutuş farkı var v8 v6 ya göre küçük
![]()
Scyrox V6 vs Scyrox V8 - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
hoccam son bir sorum daha çok sordum kusura bakmayın ama benim iyzicoda cüzdana kart eklememe gerek yok değil mi
Sadece o mouse da kampanya yok bir sürü kampanyaya dahil mouse varHocam o parayı vermem demişsiniz de 700 küsür liraya denk geliyor gayet ucuz.
Evet Palm tutuşa uygun değil bu mouse
Gerek yok iyzico hesabının tel noyu iyzico ile öde kısmına gir kendi kartını gir al cashbacki harcamak için sanal kart oluştur banka kartı gibi harcahoccam son bir sorum daha çok sordum kusura bakmayın ama benim iyzicoda cüzdana kart eklememe gerek yok değil mi
Aldım fakat 300 tl geldi 1000 tl gelmediSadece o mouse da kampanya yok bir sürü kampanyaya dahil mouse var
Gerek yok iyzico hesabının tel noyu iyzico ile öde kısmına gir kendi kartını gir al cashbacki harcamak için sanal kart oluştur banka kartı gibi harca
iyzicodan %10 %25 ve 500 tl gelmesi lazım 1000tl üstü ise katıldıysan tabiAldım fakat 300 tl geldi 1000 tl gelmedi
3000tllik mouse aldımiyzicodan %10 %25 ve 500 tl gelmesi lazım 1000tl üstü ise katıldıysan tabi
sana sadece %10 gelmiş daha önce alışveriş yapılmış mıydı hesapta3000tllik mouse aldım
kampanyayada katıldım
%25 ve 500tlye katıldın mı ilk sipariş için olan3000tllik mouse aldım
kampanyayada katıldım