Filistin'in hâli ne olacak

2 düşman savaşıyor burada güçsüz düşmanı desteklemek lazım ama bizimkiler güçlü düşmanı destekliyor sosyal medya algısı sayesinde kendilrini daha Türkçü hissediyolar. güçlü 90m nüfuslu ülke olmasaydık bize de doğrudan saldırırlardı ama şu an sadece politik saldırabiliyolar ülkeyi bölme çabası bundan bölünen parçayı daha kolay yutacaklar tabii 1 emirle sokakları doldururuz hepsine dar ederiz dünyayı. filistin bizm için bi tehdit değil sivrisinek lakin israil, tasmalısı amerikayla birlikte büyük tehdit.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
2 düşman savaşıyor burada güçsüz düşmanı desteklemek lazım ama bizimkiler güçlü düşmanı destekliyor sosyal medya algısı sayesinde kendilrini daha Türkçü hissediyolar. güçlü 90m nüfuslu ülke olmasaydık bize de doğrudan saldırırlardı ama şu an sadece politik saldırabiliyolar ülkeyi bölme çabası bundan bölünen parçayı daha kolay yutacaklar tabii 1 emirle sokakları doldururuz hepsine dar ederiz dünyayı. filistin bizm için bi tehdit değil sivrisinek lakin israil, tasmalısı amerikayla birlikte büyük tehdit.
çoğunluk değiller de bir iki umrumda değil oh olsun gibisinden ment var sövemediğim için yazamıyorum da. Hayır böyle yazarak havalı, seküler modern olduğunu falan sanıyorlar herhalde.

Valla filistin'in hali daha da kötü olacaktır. Ama tarihin akışı gereği bir gün israil de çökecek bu islami hamasi bir söz değil. Hamas çok salakça bir şey yaptı ben hala niyetlerinin masum olduğunu düşünmüyorum. Şu anki iktidar da şov için kullanıyor zaten yoksa amerikanco bop çocukları israille en çok ticaret yapan 5. ülkeyiz daha geçen hava sahamızı kullanmalarına izin verdik netenyahu ile görüşme desen amca oğluyla buluşma gibi samimiydi dahasında erdoğanın amerikancılığını açıklamalarını da biliyoruz.

• Beğen
unutmayın ki filistin denilen ülke

-terör örgütü p*k yı beslemiş ve eğitmiş
-terörist d*niz g*zmişi eğitmiş
-100 yıl önce bize ihanet etmiş
-13 temmuz 1997 yılında 3 filistinli Ankara da mısır elçiliğini basarak 2 polisimizi şehit etti
-m*sud b*rzaninin bağımsız k***istan fikrine destek oluyorlar
-barış pınarı harekatının başladığı zamanlarda Türkiye için kınama mesajı yayınlıyor
-çin'in Uygur Türklerine karşı yaptığı soykırımı destekliyor

ve dahası.....
Önceden yaptıkları hata için herkesi suclayamayiz orada ölenler sadece erkek büyükler değil bir sürü çocuk kadın hepsi duygusuzca katlediliyor gerçekten acı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani hiç olmazsa birine zarar vermeyip feth edebilirler zamanında Fatih Sultan Mehmet'in yaptığı gibi

• Beğen
Önceden yaptıkları hata için herkesi suclayamayiz orada ölenler sadece erkek büyükler değil bir sürü çocuk kadın hepsi duygusuzca katlediliyor gerçekten acı

Yani hiç olmazsa birine zarar vermeyip feth edebilirler zamanında Fatih Sultan Mehmet'in yaptığı gibi
birine zarar verme olarak görmüyolar işte çocukluktan bu aşılanıyor onlara. kendi kanından olmayanı insan saymıyolar. dinlerinde de bir cezası yok zaten

• Beğen
1000008166.webp

GİDİP DOYA DOYA KOLA İÇECEĞİM!
1000008167.webp

Gidin Doğu Türkistan'ı konuşun KANDAŞLARINIZI!

Not:Çini neden boykot etmiyorsun diyen zeki birine cevap vermeyeceğim

Neden olmasın ki?
İsrail'i yönetenlerde hatta Dünyayı Hazar Türkleri
Örnek Rockefeller ailesi evlerinde türkçe konuşurlar

Bayrağı Davut yıldızıdır.
Forum klasik komplocusu senin gibi bön herifleri biyolojik saldırı niyetine dış ülkelere göndermek lazım akşam akşam patladım yoruma 😂

Onlara inanıyorsunuz bana inanmadınız bak😂
Gidiyorum ben🫡

Kıssadan hisse kendinizden başkasını düşünmeyin
Kafanıza şapkadan başka bir şey takmayın
Son olarak bir şeyi düzeltebilecek gücünüz yoksa görmezden gelin..

Forum klasik komplocusu senin gibi bön herifleri biyolojik saldırı niyetine dış ülkelere göndermek lazım akşam akşam patladım yoruma 😂
Komplo değildi bu arada
Biraz araştırma yapabilirsin
(Kültür için)
Örnek hizmetçilerinin açıklamasını izleyebilirsin

• Hahaha
Onlara inanıyorsunuz bana inanmadınız bak😂
Gidiyorum ben🫡

Kıssadan hisse kendinizden başkasını düşünmeyin
Kafanıza şapkadan başka bir şey takmayın
Son olarak bir şeyi düzeltebilecek gücünüz yoksa görmezden gelin..

Komplo değildi bu arada
Biraz araştırma yapabilirsin
(Kültür için)
Örnek hizmetçilerinin açıklamasını izleyebilirsin
Okey kanks.

• Beğen
Alıntıyı görüntüle
GİDİP DOYA DOYA KOLA İÇECEĞİM!
Alıntıyı görüntüle

Gidin Doğu Türkistan'ı konuşun KANDAŞLARINIZI!

Not:Çini neden boykot etmiyorsun diyen zeki birine cevap vermeyeceğim
Ulan dogu Türkistan'a karşı çini desteklediğini Mahmud Abbas denen kopek açıkladı zaten. Hangi gazzeli vatandaşın boyle bir sey dediğini duydun? Ermenistan olayı da ayni şekilde. Gazzeye giden bazı yardim paralarını o Mahmud Abbas dediğin adam yiyor ve hamas'a karşı olan biri zaten. (Aynen dostum hazar Türklerindir yönetiyor dünyayı.🤣)
Bu kadar ölen masum insanın kanında seninde bu açıklamaların yüzünden payın var haberin olsun.

Bunlarda savunduğun o vicdansiz soysuzlar:

• Beğen
Geri