9070xt 7800x3d sistemi kesinleştirdim parçalar nasıl daha iyisi var mıdır?

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,499

ve bu kasaya beyaz sıvı soğutma önerisi güzel soğutur dediğiniz modelleri atabilirsiniz arctic 3 360mm var aslında aklıma ama ona 8k da vermek pek mantıklı gelmiyor zira işlemci üzerindeki görüntü biraz çirkin gözüküyor

Elimde hali hazırda rm750e gold psu var 9070xt 7800x3d ile bir sorun yaşatmaz diye düşünüyorum yaşatır derseniz eğer yazın beyaz bir psu veya enermax 1200w alacağım
bu parçaların hepsini estetik bir görüntü ve elimdeki parçaların garantilerini 0 lamak için yapıyorum hem güncel bir sistemim olacak garantisi bitmiş ürünlerimden kurtulmuş olacağım asıl maksat bu hemde yeni bir sistemim ve estetik duran bir görüntü elde edeceğim bundan sonraki yaz ise bütün fanları komple değiştireceğim bu parçalardan daha iyisi var daha uygun dediğiniz seçenekleri bekliyorum üstüne çıkmam şuan en imkansız durum

@jombo @K1dot @Tayfunns
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsini elimden geldiği kadar bu sene içerisinde yapmaya çalışacağım monitör için tl bütçem 20k
sıvı soğutma için 10k ya kadar modelleri atabilirsiniz belki onuda sonraki yaza bırakırım bunun dışında almak istediğim parçalarda bir sorun var mı

ve bu kasaya beyaz sıvı soğutma önerisi güzel soğutur dediğiniz modelleri atabilirsiniz arctic 3 360mm var aslında aklıma ama ona 8k da vermek pek mantıklı gelmiyor zira işlemci üzerindeki görüntü biraz çirkin gözüküyor

Elimde hali hazırda rm750e gold psu var 9070xt 7800x3d ile bir sorun yaşatmaz diye düşünüyorum yaşatır derseniz eğer yazın beyaz bir psu veya enermax 1200w alacağım
bu parçaların hepsini estetik bir görüntü ve elimdeki parçaların garantilerini 0 lamak için yapıyorum hem güncel bir sistemim olacak garantisi bitmiş ürünlerimden kurtulmuş olacağım asıl maksat bu hemde yeni bir sistemim ve estetik duran bir görüntü elde edeceğim bundan sonraki yaz ise bütün fanları komple değiştireceğim bu parçalardan daha iyisi var daha uygun dediğiniz seçenekleri bekliyorum üstüne çıkmam şuan en imkansız durum
soğutucu için bütçeniz fazlaydı sanırsam estetiğe önem verdiğiniz için

nzxt kraken vardı görüntü bakımından gayet iyi kullananlarda memnundu sanırsam

koltuk için 10k yazmayı unutmuşum

soğutucu için bütçeniz fazlaydı sanırsam estetiğe önem verdiğiniz için

nzxt kraken vardı görüntü bakımından gayet iyi kullananlarda memnundu sanırsam
7800x3d yi kaç derecede tutar ve uzun ömürlülük anlamında güzel mi

koltuk için 10k yazmayı unutmuşum

7800x3d yi kaç derecede tutar ve uzun ömürlülük anlamında güzel mi
güzel hocam eğer fiyatı düşerse h150i de iyidir sıvı değiştirme özelliği vardı onda

bu da kraken inceleme 13900k ile 83 dereceleri görüyor

güzel hocam eğer fiyatı düşerse h150i de iyidir sıvı değiştirme özelliği vardı onda

bu da kraken inceleme 13900k ile 83 dereceleri görüyor
iyi soğutsun yeter benim nezlimde gerisi önemli değil birde estetik

@HuseyinBy01

:D başka var mı güzel soğutma
Lian Li Hydroshift tavsiye ederim şahsen şuanki fiyatında gidip 7.5K ya Arctic 3 alacağıma gider biraz daha ekler hem estetik olan hemde taş gibi performans veren bu soğutucuyu tercih ederim.Ama fazla paraya gerek yok performansı üzmesin ve sağlam bir model olsun dersen Lian Li Galahad 2 veya MSI Mag Coreliquid E360 bak derim.

Lian Li Hydroshift tavsiye ederim şahsen şuanki fiyatında gidip 7.5K ya Arctic 3 alacağıma gider biraz daha ekler hem estetik olan hemde taş gibi performans veren bu soğutucuyu tercih ederim.Ama fazla paraya gerek yok performansı üzmesin ve sağlam bir model olsun dersen Lian Li Galahad 2 veya MSI Mag Coreliquid E360 bak derim.
estetik ve performans odaklı istiyorum hocam 10k üstü model önerirseniz bu yaz alamam belki sadece ama seneye net o modeli alırım veya bir ay fazla çalışma durumum olabilir emin değilim daha

bunlar dışındaki tercihler nasıl peki kulaklık için 13k fazla gibi mi var mı başka önerileriniz

estetik ve performans odaklı istiyorum hocam 10k üstü model önerirseniz bu yaz alamam belki sadece ama seneye net o modeli alırım veya bir ay fazla çalışma durumum olabilir emin değilim daha

bunlar dışındaki tercihler nasıl peki kulaklık için 13k fazla gibi mi var mı başka önerileriniz
Nova Pro biraz pahalı kaçabilir eğer ülkemizde hakkı olan bir fiyatta olsaydı Arctis Nova 5 önerirdim oda gayet yeterlidir. Nova Pro orijinal satış fiyatına yakın olup performans konusunda üzmeyen bir model olduğu için öneriyorum ama bütçeyi kısmak isterim ve performansı iyi olsun dersen Corsair Hs80 Max öneririm. Bu arada fiyat olarak Nova Pro Wireless yurtdışında 280 dolar ve Türkiye fiyatına bakılırsa gayet makul satılıyor ama Nova 5 için aynısını diyemiyorum yurtdışında 80 dolar ancak olan ve indirimle 65 dolar seviyesine kadar inen bu modelin Türkiye'de 150-160 dolar seviyesinde satılması çokta makul değil eğer üst model almiyorsan geneli fahiş fiyata satılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,889
Üyeler
184,243
Son üye
hsushsjs
Geri