9070xt 7800x3d sistemi kesinleştirdim parçalar nasıl daha iyisi var mıdır?

estetik ve performans odaklı istiyorum hocam 10k üstü model önerirseniz bu yaz alamam belki sadece ama seneye net o modeli alırım veya bir ay fazla çalışma durumum olabilir emin değilim daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlar dışındaki tercihler nasıl peki kulaklık için 13k fazla gibi mi var mı başka önerileriniz
abi sanki kulaklık için 13 bin fazla o kulaklıkta fazladan bataryadan başka bir özellik yoktu sanırsam

Nova Pro biraz pahalı kaçabilir eğer ülkemizde hakkı olan bir fiyatta olsaydı Arctis Nova 5 önerirdim oda gayet yeterlidir. Nova Pro orijinal satış fiyatına yakın olup performans konusunda üzmeyen bir model olduğu için öneriyorum ama bütçeyi kısmak isterim ve performansı iyi olsun dersen Corsair Hs80 Max öneririm. Bu arada fiyat olarak Nova Pro Wireless yurtdışında 280 dolar ve Türkiye fiyatına bakılırsa gayet makul satılıyor ama Nova 5 için aynısını diyemiyorum yurtdışında 80 dolar ancak olan ve indirimle 65 dolar seviyesine kadar inen bu modelin Türkiye'de 150-160 dolar seviyesinde satılması çokta makul değil eğer üst model almiyorsan geneli fahiş fiyata satılıyor.
ancsi nasıl çalışıyor hocam bir fikriniz var mı veya kullanıyor musunuz anc biraz önemli benim için

abi sanki kulaklık için 13 bin fazla o kulaklıkta fazladan bataryadan başka bir özellik yoktu sanırsam
mikrofonu kötü anc si çok güzel

ancsi nasıl çalışıyor hocam bir fikriniz var mı veya kullanıyor musunuz anc biraz önemli benim için
Bu konuda pek yorum yapamayacam daha iyi bilen denetimli birine sormak daha mantıklı olur veya YouTube üzerindeki incelemelerden bakılabilir.

Bu konuda pek yorum yapamayacam daha iyi bilen denetimli birine sormak daha mantıklı olur veya YouTube üzerindeki incelemelerden bakılabilir.
onun dışındaki parçalar nasıl sizce hocam bende corsair hs ye bakayım

Q27g3xmn miniled va alıcaksan güzel. Yurt dışında başka miniled monitörlerde olması lazım, onlara da bak. Msi’ın iyi bir modeli var diye duymuştum.

mikrofonu kötü anc si çok güzel
şöyle bir inceleme vardı bakabilirsiniz

monitörü yurt dışından almak istiyorum ama toplam 16 17k ya geliyor ama direkt satıcıdan gelmiyor bir akrabam tarafından gönderilecek sizce alınır mı

Q27g3xmn miniled va alıcaksan güzel. Yurt dışında başka miniled monitörlerde olması lazım, onlara da bak. Msi’ın iyi bir modeli var diye duymuştum.
q27gx40xmn ve q27g41xmn arasında kaldım q41 çinden geldiği için biraz sorun olabilirmiş ve sınırlı sayıda çıkmış

şöyle bir inceleme vardı bakabilirsiniz
bunu biliyorum ama dediğim gibi mikrofon kalitesi kötü geldi bana

monitörü yurt dışından almak istiyorum ama toplam 16 17k ya geliyor ama direkt satıcıdan gelmiyor bir akrabam tarafından gönderilecek sizce alınır mı
Monitörü yurtdışından almak biraz sorun yaratabilir eğer gidip yanında getirmiyorsan gümrükte takılma ihtimali var. Yerinde olsam öğrenci indirimiyle samsung OLED al derim yoksa kaliteli IPS veya VA monitör tercih edilmesi daha doğru olur.

Monitörü yurtdışından almak biraz sorun yaratabilir eğer gidip yanında getirmiyorsan gümrükte takılma ihtimali var. Yerinde olsam öğrenci indirimiyle samsung OLED al derim yoksa kaliteli IPS veya VA monitör tercih edilmesi daha doğru olur.
gümrükten direkt satıcı üzerinden gelmiyecek hocam yine takılır mı

gümrükten direkt satıcı üzerinden gelmiyecek hocam yine takılır mı
Evet takılır sonuçta gümrükte açılıp bakılıyor. Eğer böyle bir şey olmasa birden fazla soruna yol açabilir normal gümrük kuralları bunlar. Birde fiyat etiketi koyma zorunluluğu var olmazsa gümrükte bile kalır.

Evet takılır sonuçta gümrükte açılıp bakılıyor. Eğer böyle bir şey olmasa birden fazla soruna yol açabilir normal gümrük kuralları bunlar. Birde fiyat etiketi koyma zorunluluğu var olmazsa gümrükte bile kalır.
siz böyle diyince korktum biraz :D

Kısaca Özetleyecek Olursak

1. Gönderi değeri: gerçek (300 USD) olarak beyan edilmeli.
  2. Ticari fatura (commercial invoice) ve HS kodu (8528.52.00) faturada mutlaka yer almalı.
  3. Posta ile gönderiyorsa CN23 formu, express kargo ise AWB + Commercial Invoice hazır bulundurun.
  4. Alıcı bilgisi: sizin T.C. kimlik numaranız ve tam adresiniz.
  5. CE/FCC işaretleri ve uyum belgeleri paketle birlikte gidebiliyorsa sorun çıkmaz.
  6. “Vergiyi peşin öde” seçeneği ile gecikmeleri en aza indirebilirsiniz.

Bu adımları takip ederseniz, monitörünüz akrabanızdan size sorunsuz ulaştırılacaktır.

CHATGPT bunu dedi

ve bu kasaya beyaz sıvı soğutma önerisi güzel soğutur dediğiniz modelleri atabilirsiniz arctic 3 360mm var aslında aklıma ama ona 8k da vermek pek mantıklı gelmiyor zira işlemci üzerindeki görüntü biraz çirkin gözüküyor

Elimde hali hazırda rm750e gold psu var 9070xt 7800x3d ile bir sorun yaşatmaz diye düşünüyorum yaşatır derseniz eğer yazın beyaz bir psu veya enermax 1200w alacağım
bu parçaların hepsini estetik bir görüntü ve elimdeki parçaların garantilerini 0 lamak için yapıyorum hem güncel bir sistemim olacak garantisi bitmiş ürünlerimden kurtulmuş olacağım asıl maksat bu hemde yeni bir sistemim ve estetik duran bir görüntü elde edeceğim bundan sonraki yaz ise bütün fanları komple değiştireceğim bu parçalardan daha iyisi var daha uygun dediğiniz seçenekleri bekliyorum üstüne çıkmam şuan en imkansız durum
Bence bu Kasa daha şık duruyor. Beyaz sıvı soğutma olarak da bu güzel

Ekler

• 1000029334.webp
    1000029334.webp
    20.3 KB · Hit: 13
  • 1000029892.webp
    1000029892.webp
    20.2 KB · Hit: 11
Bence bu Kasa daha şık duruyor. Beyaz sıvı soğutma olarak da bu güzel
biraz daha showcase tarzı düşünüyorum hocam birde ilk gördüğümden beridir aklımda bu kasa var sıvı soğutma için önerine bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,995
Üyeler
184,091
Son üye
NeverFallen
Geri