TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,996
ben 600e aldım kampanya ile stand ve mikrofonuhocam kaça geldi ikisi toplam
ben 600e aldım kampanya ile stand ve mikrofonuhocam kaça geldi ikisi toplam
quadcast 2 ayrı seviye zaten fiyat farkı da çok ama bence fifine almak daha mantıklı yazılım derdin yoksaFifine genel olarak nasıl yada bu ürün iyi mi? Hyperx quadcast 2 den iyi midir?
değil dostum yanlış bakmışsınfifine ile aynı mikrofon ama sen bilirsin
aynı mikrofon dostum ama sen marka algından dolayı 2400tl verdeğil dostum yanlış bakmışsın
arkadaşım marka takıntım yok sen dirket bu ürünle bu birebir aynı diyorsun ben özellikleri aynı olabilir ama tıpa tıp aynısı değilaynı mikrofon dostum ama sen marka algından dolayı 2400tl ver
stand masamda fazla yer kaplıyor..diğerini aynı mikrofon demi..RGB siz gibi duruyor fotoda![]()
This item was discontinued
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni musical instruments ürünümüzün bir parçası olan rgb 7- led kondenser mikrofon, kulaklık girişi ve mikrofon kazancı fonksiyonu ile, oyun, şarkı, karaoke, video konferansı, yayın için usb-c omnidirectional mik, güçlü usb, ≤36v, pil gerektirmez'i Temu'da .share.temu.com
Mikrofon testi icin dcden ekleyip sexsi sesimin yaninda mikrofonun kalitesinide dinleyebilirsiniz tsklr![]()
oyun boom mikrofon standı usb masaüstü kondenser mikrofon - Temu Türkiye
oyun boom mikrofon standı, usb masaüstü kondenser mikrofon standı kiti ile, tak ve çalıştır, dokunmatik mute/i̇zleme, kazan kontrolü, rgb işıklar, dokunmatik, mute, anında i̇zleme, oyun ses kontrolü, pc, dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar için uygun, canlı yayın, podcasting, stüdyo kaydı...share.temu.com
rgb var aynısı var bendedestand masamda fazla yer kaplıyor..diğerini aynı mikrofon demi..RGB siz gibi duruyor fotoda