- Reaksiyon skoru
- 9,673
- Konu Sahibi Konu Sahibi
haftaiçi liseler boşalmadan fazla bi kalabalık olmaz. bişey alımı için ıvır zıvır hediyelik, oyuncak, gotik kıyafet vs satan dükkanlar var modada. bilinmedik yer maalesef yok ama moda çay bahçesi var rahatsızlık yaşamayacağın. genelde yaşlı dayılar okey oynar alan geniş insan az olur denize yukardan bakıyorsun. ayyaş tinerci metshi falan da gelmez. uzun süre kullanıma uygun değil sıkılma eylemi yaşanabilir. kafeler ise rıhtıma doğru hepsi standart ve birbirinin kopyası. illa tercih edilmesi halinde önerim kronotrop adlı kafe. moda bigchef. liseler boşalmadan idea olabilir. bunlar mekan isimleri, hiçbiri eğlence mekanı değil öyle sorduysan hepsi birbirinin kopyası zaten adını en beğendiğine girebilirsin %70 su 30 alkol konur. tavsye etmem. lise kriterine çok dikkat edilmeli akın akın her yeri telef ederler. iyi gezmeler. Kadıköy boğaya ve fenerbahçe stadına da uğrayabilirsiniz. dinliyosan barış manço evi gitmişken gör. ara sokaklara fazla girmeyin metshi çıkabilir.kadikoyu hic bilmedigim icin ne onerirseniz onerin cok fark edecegini sanmiyorum ama madem sordunuz... fazla kalabalik olmasin mumkunse biraz bilinmedik bir yer olsun ve bir arkadasla gidecegim icin uzun sure oyalanabilecegimiz bir mekan olmali son olarak... oradan bir seyler satin almak istiyorum ne de olsa kadikoy bana bayagi uzak o yuzden dukkan bile onerebilirsiniz, size guvenim tam hocam!!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2-1 falan biter heralde hacken bu sene doğrulamadı malmö evinde indirir ama gol bulurlar1 Haziran pazar günü oynanacak Malmö-Hacken maçı ne olur? Taraf bahsi lazım.