Kaziklanmadan mikrofon almak istiyorum!

insani

80+
Reaksiyon skoru
214
Bütçe
6000
Arkadaslar yeni farkettigim bir durum var ki Turkiye'de mikrofon pazari gercekten cok buyuk bir vurgunun dondugu yer. Eli yuzu duzgun yurtdisi fiyati ile Turkiye fiyati arasinda absurt fark olmayan onerebiliceginiz mikrofon var mi? Ben kaziklanmadan alacagim bir model bulamadim. Butce maks 6 bin lira. Usb olucak bu arada mikrofon.

Arkadaslar yeni farkettigim bir durum var ki Turkiye'de mikrofon pazari gercekten cok buyuk bir vurgunun dondugu yer. Eli yuzu duzgun yurtdisi fiyati ile Turkiye fiyati arasinda absurt fark olmayan onerebiliceginiz mikrofon var mi? Ben kaziklanmadan alacagim bir model bulamadim. Butce maks 6 bin lira. Usb olucak bu arada mikrofon.
Kullanım amacını belirtirsen daha iyi olur.
Dış sesleri almayan, ses kalitesi güzel bir mikrofon bazında; her ne kadar global fiyatının üstüne eklenmiş olsa da bu bütçede en iyi ses verebilen USB/XLR seçenek Maono PD300X şu anda. Biraz ucuzlamasını beklemekte fayda var. PD400X stokları beklenebilirse daha uyguna da getirilebilir.
Kondenser veya çoklu kutup desenli mikrofon bakıyorsan ona göre de seçenekler mevcut.

Kullanım amacını belirtirsen daha iyi olur.
Dış sesleri almayan, ses kalitesi güzel bir mikrofon bazında; her ne kadar global fiyatının üstüne eklenmiş olsa da bu bütçede en iyi ses verebilen USB/XLR seçenek Maono PD300X şu anda. Biraz ucuzlamasını beklemekte fayda var. PD400X stokları beklenebilirse daha uyguna da getirilebilir.
Kondenser veya çoklu kutup desenli mikrofon bakıyorsan ona göre de seçenekler mevcut.
merhaba video kayitlari almak istiyorum. canli yayinda vs kullanmayacagim sadece obs de video kaydi alirken guzel bir ses almak istiyorum. ama ne pahali ne de ucuz kaziklanmadan alabilicegim bir urun yok. mikrofonlarda otv var diye zirliyorlar hemen, tamam eyvallah var ama bu fiyatlar otv+kdv oraninini da koymus gecmis. kaziklanmadan alabilicegim hicbir mikrofon yok suan turkiye pazarinda. el insaf arkadas bu nedir yaa boyle? herkes 1 liralik mala 3-4 lira yazmis gecmis. indirim kovaliyorum 2 haftadir yok hicbir seyin fiyati mantikli bir araliga da dusmuyor. bu ticaret anlayisi delirtti beni 2 haftadir 😀. bu yamyamlara parami kaptirmayacam ama sabirla bekliyecegim ucuza alabilicegim urunu 😂.

Ekler

• Screenshot_20250603_103419_com.opera.browser.webp
    Screenshot_20250603_103419_com.opera.browser.webp
    126.6 KB · Hit: 38
hocam kaziklanmadan almak istiyorum. en onemli nokta burasi gayemde ki. suan parasini verip her urunu alabilirim onda sikinti yok. ama kaziklanmak istemiyorum.

attiginiz urunun almanya da vergi dahil fiyati 4 bin lira.
burası Türkiye fiyatlandırmalar hep böyle değil mi? üretenden çok kazanıyor :censored:

hocam attiginiz urun nispeten kar marji az konulmus bir urundu :). urunlerin geneli sizin attiginiz urunden cok daha fazla kar marjlari ile satiliyor. ha bunu almanya'da vergi dahil 4 bin liraya satan adam da kar ederek satiyor bu arada :). yani anlamadim hic. evet turkiye'de satilan her sey nispeten daha pahali satiliyor ama mikrofon pazarinda daha once de soyledigim gibi cok daha abarti bir durum var. allah islah etsin bunlari. memlekette milleti dolandirmadan mikrofon saticam diyen bir tane adam yok. benden baska bu duruma parmak basan herhangi bir insan da gormedim. burada gercekten cok buyuk hokkabazlik var. benim midem kaldirmiyor gidip parayi basip mikrofon almayi.

assagiya gelip bu urunlerde otv var diye soylenen bir arkadas illa ki olucaktir. sevgili arkadasim assagida soylenmeden once lutfen bana sunun bir aciklamasini getir. ayni otv ses karti urunlerinde de varken bu urunler neden mikrofonlar kadar abarti fiyatlardan satilmiyor?

Son düzenleme:
6k ile usb almak yerine
Xlr mik alıp yanına ses kartı × 48v power mantıklı olur diye düşündüm.
Ben Bm800 mikrofonunu almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
6k ile usb almak yerine
Xlr mik alıp yanına ses kartı × 48v power mantıklı olur diye düşündüm.
Ben Bm800 mikrofonunu almauı düşünüyoerum düşünüyorum
hocam mantikli bir fiyata sahip xlr mikrofon bulsam gidip ses karti alip o sekilde kullanicam. usb istegimden de feragat ettim artik. hatta butcemi de 10 bin liraya kadar cikarabilirim. ama yok uygun fiyatli bir urun. benim aklim mantigim durdu. midem kabul etmiyor milleti zengin ettigim bir senoryoyu. kimse para kazanmasin demiyorum ama bu sekilde ticaret olmaz. vallahi kusasim geliyor mikrofon fiyatlarini incelerken.

Onin yerine adam akıllı bi kulaklık alsana
adam akilli bir kulakligim var kardesim. hatta 2 tane var. bir tane daha kulaklik alinca benim mikrofon ihtiyacim nasil ortadan kalkacak onu da belirtirmisin acaba? yani su forumda herhangi bir soruya veya sikintiya insan gibi cevap veren olmiyacak mi arkadas? sinirlenince sinirlendi oluyor uyari aliyorum...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,815
Üyeler
186,381
Son üye
Hizir Ali Bozkurt
Geri