Pardon unutmuşumFotoğraf atar mısın
Tam plastik yeri kırıldıFotoğraf atar mısın
Kabloyu takıyorum hemen çıkıyor çıkmamasını nasıl sağlayabilirimBisey olmaz
Hmm hiç mi tutmuyor.Kabloyu takıyorum hemen çıkıyor çıkmamasını nasıl sağlayabilirim
Hiç tutmuyor lehim yaptıracağım galibaHmm hiç mi tutmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Knk ilk önce çalışıyo mu diye kontrol et. Eğer calisiyosa kürdanın ucuya azicik japon sür.
R.I.PKabloyu takıyorum hemen çıkıyor çıkmamasını nasıl sağlayabilirim
Olabilir yaHiç tutmuyor lehim yaptıracağım galiba
Hocam gram umrumda değil yapışması işimi görsün yeter diğer türlü plastiği taksam bile oturmuyor kayıyorLehim daha sıkıntı hocam, yuvaya kalıcı olarak sabitlemiş olursun başka hdd hiçbir zaman takamazsın, o kırılan plastiği yuva da denk gelen kısıma sok hdd yi o şekilde tak. Bu şekilde büyük ihtimalle en azından pinler sağlam oturur bir de hdd nin arkasındaki boşluğa hareket etmemesi için bir şey sıkıştır. Bu şekilde çözebilirsin diye düşünüyorum.
Eğer hdd yi hareket etmemesi için sabitleyemiyorsan hddnin arka kısmının altına köşelere denk gelecek şekilde varsa çift taraflı bant yapıştır, yoksa normal selo bantı yuvarlak şekilde büküp iki ucunu birbirine yapıştırarak yapabilirsin ama çok ufak kesmen lazım boşluk bırakırsan orta yuvarlakta bantta hdd yine hareket eder.
Uyarıda bulunayım, o kırılan plastiği ait olduğu yere sokunca geri çıkaramayabilirsin bilgine. Başka hdd takmak istediğinde onu oradan çıkarman gerekir. Büyük ihtimal biraz uğraşla çıkar ama en az uğraştırıcı yöntem bu şu anda senin için.
Hocam bir de lehimi nasıl yaptırmalıyım?Lehim daha sıkıntı hocam, yuvaya kalıcı olarak sabitlemiş olursun başka hdd hiçbir zaman takamazsın, o kırılan plastiği yuva da denk gelen kısıma sok hdd yi o şekilde tak. Bu şekilde büyük ihtimalle en azından pinler sağlam oturur bir de hdd nin arkasındaki boşluğa hareket etmemesi için bir şey sıkıştır. Bu şekilde çözebilirsin diye düşünüyorum.
Eğer hdd yi hareket etmemesi için sabitleyemiyorsan hddnin arka kısmının altına köşelere denk gelecek şekilde varsa çift taraflı bant yapıştır, yoksa normal selo bantı yuvarlak şekilde büküp iki ucunu birbirine yapıştırarak yapabilirsin ama çok ufak kesmen lazım boşluk bırakırsan orta yuvarlakta bantta hdd yine hareket eder.
Uyarıda bulunayım, o kırılan plastiği ait olduğu yere sokunca geri çıkaramayabilirsin bilgine. Başka hdd takmak istediğinde onu oradan çıkarman gerekir. Büyük ihtimal biraz uğraşla çıkar ama en az uğraştırıcı yöntem bu şu anda senin için.
Çok özür dilerim ya seninki masaüstü sistemmiş, ben laptop sandım. Basit çözüm olarak şunu önerebilirim, T şeklinde ucu olan sata kablon varsa hdd ye lastikle tutturabilirsin sen lastiği çıkarmadan yerinden oynamaz tahminimce.Hocam gram umrumda değil yapışması işimi görsün yeter diğer türlü plastiği taksam bile oturmuyor kayıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bir de lehimi nasıl yaptırmalıyım?