Yardım F/P 24" Monitör ve 2 li monitör kolu önerisi

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,789
2 tane 24" minimum 144hz olan 1080p monitör lazım bunlar içinde 2 li monitör kolu lazım önerilerinizi bekliyorum f/p olması benim için önemli bütçe monitör başı 5k civarı kol içinde 2 - 2.5k
monitör kolunu hem yer kaplamadığı için hemde pivot, yükseklik, derinlik, eğim ve sağa sola döndürebilme özellikleri olduğu için istiyorum bu nedenle monitörün ayağı kullanışsız olsa da olur kullanmayacağım çünkü

2 tane 24" minimum 144hz olan 1080p monitör lazım bunlar içinde 2 li monitör kolu lazım önerilerinizi bekliyorum f/p olması benim için önemli bütçe monitör başı 5k civarı kol içinde 2 - 2.5k
Monitör olarak bunlar olabilir. AOC 24G42E önerecektim ama zam yemiş.

msi olan iyzico indirimleri ile kaça geliyor iki monitör? yeni model bu galiba sorun vs varmıdır birde rapid ips ne oluyor? normal ips ve fast ips ile farkları neler?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kol öneriniz varmıdır?

https://ty.gl/lmdpnfw9o4ooa severek kullandığım ürün. Trendyolda şuan 750 mastercard indirimi var. Senin yerinde olsam 2 tane kod bulup toplam 1500 tl daha uyguna alırım.

Ayrı ayrı sipariş veririm

monitör kolunu hem yer kaplamadığı için hemde pivot, yükseklik, derinlik, eğim ve sağa sola döndürebilme özellikleri olduğu için istiyorum bu nedenle monitörün ayağı kullanışsız olsa da olur kullanmayacağım çünkü

https://ty.gl/lmdpnfw9o4ooa severek kullandığım ürün. Trendyolda şuan 750 mastercard indirimi var. Senin yerinde olsam 2 tane kod bulup toplam 1500 tl daha uyguna alırım.

Ayrı ayrı sipariş veririm
kol öneriniz varmı 2li ? bu asus monitör de monitör kolu desteği varmı

Ben twisted minds kollarını kullanıyorum fiyatına göre iyi ama diğer markaları bilmiyorum inan. Kolda ben yönlendirmiyim seni. Trendyolda yüksek puanlılara bak dilersen

Ben twisted minds kollarını kullanıyorum fiyatına göre iyi ama diğer markaları bilmiyorum inan. Kolda ben yönlendirmiyim seni. Trendyolda yüksek puanlılara bak dilersen
teşekkürler north bayou markası nasıl?

O Asus baya eski bı model gigabyte çok daha iyi diye biliyorum

Herkesin bildiği piyasanın en iyisi
bu nasıl?

msi nasıl sizce?
Msi pek önerilmiyordu genelde diye hatırlıyorum Asus, giga, LG felan varken

bu nasıl?
Mediamarktdan al hocam 2k ya arkadaşım attığı aynı ürün bende teklisini Alicam yakında

Geri