18 yaş altı banka hesabı önerisi

fox1

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhabalar Öncelikle
Papara'nın malum durumunu biliyoruz ve bu beni zor duruma bıraktı
O yüzden bir banka hesabına geçmenin tam vakti olduğunu düşündüm 17 yaşındayım
Önerilerinize açığım ben şu an yapıkredi veya garanti bankası düşünüyorum biliyorum bazılarınız iş bankası önereceği için şunu açıklayım yatırım açısından para gönderme açısından hangisi daha az kısıtlıysa onu tercih edeceğim o nedenle iş bankası yetersiz kalıyor
Şimdiden teşekkürler.

kendimde yapı kredi ile başlamıstım banka hesabı kullanmaya arayüzü rahat anlasılır şekilde istediğni rahatlıkla yapabiliyorsun 18 yaş altı mobil uygulamada kullana biliyordu halada aktif olarak kullanırım

kendimde yapı kredi ile başlamıstım banka hesabı kullanmaya arayüzü rahat anlasılır şekilde istediğni rahatlıkla yapabiliyorsun 18 yaş altı mobil uygulamada kullana biliyordu halada aktif olarak kullanırım
hocam anne baba birlikte mi gelmesi gerek bankaya?

evet veli onaylı hesap açıyorlar 18 yaş altına 2 sine birden gerek yok abla abide oluyor staj zamanı arkadaşım ablasıyla çıkartmıstı
o staj nedeniyledir de benim için açarlar mı şüpheliyim

1748786882424.webp

Ben böyle bir cevap aldım nedense

Şöyle bir çözümde önerebilirim bende yaptım abin ablan varsa 18 yaş üstü onların kullanmadığı bir banka kartı çıkartmalarını isteyebilirsin ben abimden garanti için çıkartmasını istedim ve rahatça kullanıyorum sende onu deniyebilirsin

Alıntıyı görüntüle
Ben böyle bir cevap aldım nedense
havale eft atm den para çekme internet alışverişi bu tür şeylerde herhangi bi kısıtlamanız yok bizim arkadaşın ablası gelip açmıstı çok uzun suren bi işlem değil zaten annen yanına gelse yeter veli onaylı hesap açtırmak istiyoruz demen yeterli halediyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bir çözümde önerebilirim bende yaptım abin ablan varsa 18 yaş üstü onların kullanmadığı bir banka kartı çıkartmalarını isteyebilirsin ben abimden garanti için çıkartmasını istedim ve rahatça kullanıyorum sende onu deniyebilirsin
evet bu şekilde de yapabilirler sırf sizin için ayrı bi bankadan hesap açıp mobil uygulamayıda sizin telefonunuza açabilirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,076
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri