Yardım Flash belleğe köklü biçimlendirme atmam lazım

Bluerain

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
252
w10 format atıcam ama flash a bir türlü iso yükleyemiyorum sanırım biçimlendirmeyi yanlış yapıyorum burada hangilerini seçmem gerekiyor ilk günki aldığım hale gelmesi için

Ekler

• 1748738694234.webp
    1748738694234.webp
    10 KB · Hit: 21
Format diski oluşturmak istiyorsan FAT32 yapıp başlat diyeceksin. Ondan sonra Win10 .iso dosyasını buraya atacaksın.

Hızlı biçimlendirsen daha mantıklı. Öteki türlü uzun sürer.
indirdiğim iso dosyasını rüfusla halletmeye çalışıyorum ama hata iso yansısı ayrıştırma hatası veriyor rüfusdan mı iso dan bilemiyorum 2 3 saattir 10 dk lık formatı atamadık ddr5 sistemde farklılık gösteriyor mu

indirdiğim iso dosyasını rüfusla halletmeye çalışıyorum ama hata iso yansısı ayrıştırma hatası veriyor rüfusdan mı iso dan bilemiyorum 2 3 saattir 10 dk lık formatı atamadık ddr5 sistemde farklılık gösteriyor mu

Ayrıştırma hatası veriyorsa 2-3 seçenek vardır.

1- Farklı USB ile dene
2- .ISO dosyasını farklı bir kaynaktan indirmeyi dene
3- Kullandığın USB yuvasını değiştirip dene.

1- Farklı USB ile dene
farklı usb yok
iso farklı kaynaklardan da denedim yuvaları da değiştirdim usb siz format atıcaktım ama yeniden başlatırken shift basılı tutup atmayı denedim bu seferde görüntü gidiyor görüntü gelmiyor

farklı usb yok
iso farklı kaynaklardan da denedim yuvaları da değiştirdim usb siz format atıcaktım ama yeniden başlatırken shift basılı tutup atmayı denedim bu seferde görüntü gidiyor görüntü gelmiyor
özel bir iso dosyasımı low profil win10 gibi mi yoksa dümdüz win10 isosumu

1- Farklı USB ile dene
rufüs de ayarlarda yanlış yok diye biliyorum sonrasında
1748740158950.webp
ayarlar boyleyken ok diyorum
1748740186351.webp
bu uyarıyı verıyor tamam diyorum sonrasında iso hatası veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

recep baltaşın paylaşmış olduğu isoyu indiriyorum w10 sitesinden indirdim yine olmadı

https://techolay.net/sosyal/indir/windows-10-22h2.38/ site bu

Ekler

• 1748740122041.webp
    1748740122041.webp
    29.2 KB · Hit: 9
rufüs de ayarlarda yanlış yok diye biliyorum sonrasında Alıntıyı görüntüle ayarlar boyleyken ok diyorum Alıntıyı görüntülebu uyarıyı verıyor tamam diyorum sonrasında iso hatası veriyor

recep baltaşın paylaşmış olduğu isoyu indiriyorum w10 sitesinden indirdim yine olmadı

bu çok eski bir iso dosyası 2022den kalma windowsun kendi sitesinden indirin win 10 iso buradan indirin direkt inen uygulamadan kurun rufus falan uğraşmaya gerek yok

rufüs de ayarlarda yanlış yok diye biliyorum sonrasında Alıntıyı görüntüle ayarlar boyleyken ok diyorum Alıntıyı görüntülebu uyarıyı verıyor tamam diyorum sonrasında iso hatası veriyor

Recep Baltaş'ın güvenilir olduğu bilgisine nereden ulaştın? :D Sistem güvenilmez olarak algılamış. Başka bir kaynak dene.

bu çok eski bir iso dosyası 2022den kalma windowsun kendi sitesinden indirin win 10 iso buradan indirin direkt inen uygulamadan kurun rufus falan uğraşmaya gerek yok
burdan da denedim hocam olmuyor tahminim flash la alakalı ama 1 2 ay önce de yüklemiştim olmuştu sonrasında flash a 2 3 tane farklı dosya attım sonrasında biçimlendirmeye calıştım olmadı neyse bakacaz bir çaresine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,864
Üyeler
184,240
Son üye
ilterasilkan
Geri