hızlı biçimlendiri seçip seçmemenin farkı varmıFormat diski oluşturmak istiyorsan FAT32 yapıp başlat diyeceksin. Ondan sonra Win10 .iso dosyasını buraya atacaksın.
hızlı biçimlendiri seçip seçmemenin farkı varmı
indirdiğim iso dosyasını rüfusla halletmeye çalışıyorum ama hata iso yansısı ayrıştırma hatası veriyor rüfusdan mı iso dan bilemiyorum 2 3 saattir 10 dk lık formatı atamadık ddr5 sistemde farklılık gösteriyor muHızlı biçimlendirsen daha mantıklı. Öteki türlü uzun sürer.
indirdiğim iso dosyasını rüfusla halletmeye çalışıyorum ama hata iso yansısı ayrıştırma hatası veriyor rüfusdan mı iso dan bilemiyorum 2 3 saattir 10 dk lık formatı atamadık ddr5 sistemde farklılık gösteriyor mu
farklı usb yokAyrıştırma hatası veriyorsa 2-3 seçenek vardır.
1- Farklı USB ile dene
2- .ISO dosyasını farklı bir kaynaktan indirmeyi dene
3- Kullandığın USB yuvasını değiştirip dene.
özel bir iso dosyasımı low profil win10 gibi mi yoksa dümdüz win10 isosumufarklı usb yok
iso farklı kaynaklardan da denedim yuvaları da değiştirdim usb siz format atıcaktım ama yeniden başlatırken shift basılı tutup atmayı denedim bu seferde görüntü gidiyor görüntü gelmiyor
rufüs de ayarlarda yanlış yok diye biliyorum sonrasındaAyrıştırma hatası veriyorsa 2-3 seçenek vardır.
1- Farklı USB ile dene
2- .ISO dosyasını farklı bir kaynaktan indirmeyi dene
3- Kullandığın USB yuvasını değiştirip dene.
recep baltaşın paylaşmış olduğu isoyu indiriyorum w10 sitesinden indirdim yine olmadıözel bir iso dosyasımı low profil win10 gibi mi yoksa dümdüz win10 isosumu
https://techolay.net/sosyal/indir/windows-10-22h2.38/ site buözel bir iso dosyasımı low profil win10 gibi mi yoksa dümdüz win10 isosumu
bu çok eski bir iso dosyası 2022den kalma windowsun kendi sitesinden indirin win 10 iso buradan indirin direkt inen uygulamadan kurun rufus falan uğraşmaya gerek yokrufüs de ayarlarda yanlış yok diye biliyorum sonrasında Alıntıyı görüntüle ayarlar boyleyken ok diyorum Alıntıyı görüntülebu uyarıyı verıyor tamam diyorum sonrasında iso hatası veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
recep baltaşın paylaşmış olduğu isoyu indiriyorum w10 sitesinden indirdim yine olmadı
https://techolay.net/sosyal/indir/windows-10-22h2.38/ site bu
rufüs de ayarlarda yanlış yok diye biliyorum sonrasında Alıntıyı görüntüle ayarlar boyleyken ok diyorum Alıntıyı görüntülebu uyarıyı verıyor tamam diyorum sonrasında iso hatası veriyor
recep baltaşın paylaşmış olduğu isoyu indiriyorum w10 sitesinden indirdim yine olmadı
https://techolay.net/sosyal/indir/windows-10-22h2.38/ site bu
burdan da denedim hocam olmuyor tahminim flash la alakalı ama 1 2 ay önce de yüklemiştim olmuştu sonrasında flash a 2 3 tane farklı dosya attım sonrasında biçimlendirmeye calıştım olmadı neyse bakacaz bir çaresinebu çok eski bir iso dosyası 2022den kalma windowsun kendi sitesinden indirin win 10 iso buradan indirin direkt inen uygulamadan kurun rufus falan uğraşmaya gerek yok