hocam phantom sipirit 120 se asaasınden 5 6 derece daha iyi bence bunu tercıh edebilirsinizPeerless Assassin 120 Dijital ARGB SİYAH vs THERMALRIGHT Phantom Spirit 120 argb hangisini daha iyi
knk ama özellikleri daha iyi Peerless Assassin 120 DİJİTAL ARGB sadece 6 bakır var sprit 7 boruluhocam phantom sipirit 120 se asaasınden 5 6 derece daha iyi bence bunu tercıh edebilirsiniz![]()
youtube da kurulum videoları var burdan anlatarak karışıklık olabilir görsel olarak görmeniz daha iyi olurmsı pro b760M B anakartım var desteklıyormu ? argb ve nasıl takılır bılmıyorum yardım edermısınız
knk kurulumu konuşmuyoruz özelliklerini konuşuruyoruzyoutube da kurulum videoları var burdan anlatarak karışıklık olabilir görsel olarak görmeniz daha iyi olur
hocam zaten phantom spiriti daha iyi onu dıyorumknk ama özellikleri daha iyi Peerless Assassin 120 DİJİTAL ARGB sadece 6 bakır var sprit 7 borulu
1 senedir falan Phantom Spirit kullanıyorum. Phantom Spirit ile arasındaki tek fark Phantom Spirit'de 7 bakır boru varken Peerless Assassin'de 6 bakır boru olması. Bu sebepten Phantom Spirit bir kaç derece daha serin çalışıyor. Zaten aynı fiyattan satılıyorlar, kesinlikle Phantom Spirit tercih edilmeli.Peerless Assassin 120 Dijital ARGB SİYAH vs THERMALRIGHT Phantom Spirit 120 argb hangisini daha iyi
anladım knk Peerless Assassin 120 DİJİTAL argb siyah kendi sitesinde özellikleri daha iyi cfm olsun statik basıncı olsun vs ondan sordum1 senedir falan Phantom Spirit kullanıyorum. Phantom Spirit ile arasındaki tek fark Phantom Spirit'de 7 bakır boru varken Peerless Assassin'de 6 bakır boru olması. Bu sebepten Phantom Spirit bir kaç derece daha serin çalışıyor. Zaten aynı fiyattan satılıyorlar, kesinlikle Phantom Spirit tercih edilmeli.
tmm knk da özellikleri daha iyi diğerinin o yüzden sordum bendehocam zaten phantom spiriti daha iyi onu dıyorutmm knk da
konu sahibi sormuş zaten ve bundan alakasız sohbet döndürüyorsunuz ben konu sahibine söyledim sizlere değilknk kurulumu konuşmuyoruz özelliklerini konuşuruyoruz
hocam tesekkur ederım bu anakartın argb destekı yokmuskonu sahibi sormuş zaten ve bundan alakasız sohbet döndürüyorsunuz ben konu sahibine söyledim sizlere değil
Bende ramlerin rgb'sinden dolayı ön tarafa fanı takamamıştım, mecburen senin taktığın gibi taktım. Fanlar havayı kasanın arka tarafına doğru üfleyecek şekilde olmalı. Attığın görselde fan döndüğü için pek anlayamadım fakat soğutucunun 2 fan'da arkaya doğru göndermeli havayı, egzoz fan'da arkaya bakacak şekilde olmalı.Selamlar arkadaslar Thermalright phantom aldim bende fakat yanlış mi taktım bostayken 47 50 dereceleri goruyor 25 dk oyunda ornek: Delta force hawk 77 görüyor thermal macun tf9 kullandim zor sürüldü ama yedirdim iyice önde ramler olunca fan ramlarin oraya takılmadı bende egzos kismina taktim thermalright logo egzos fanla yüz yuze acaba yanlışmış taktim resim atiyorum size yardimci olursaniz sevinirim teşekkürler şimdiden bu arada arka fan rampgae red sky kasanin orjinal fani oda icerimi üflüyor anlam vermedim