Yardım Phantom spirit 120 Se ARGB nasıl takılır

Kuzey212

80+
Reaksiyon skoru
1
msı pro b760M B anakartım var desteklıyormu ? argb ve nasıl takılır bılmıyorum yardım edermısınız

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Peerless Assassin 120 Dijital ARGB SİYAH vs THERMALRIGHT Phantom Spirit 120 argb hangisini daha iyi

Peerless Assassin 120 Dijital ARGB SİYAH vs THERMALRIGHT Phantom Spirit 120 argb hangisini daha iyi
1 senedir falan Phantom Spirit kullanıyorum. Phantom Spirit ile arasındaki tek fark Phantom Spirit'de 7 bakır boru varken Peerless Assassin'de 6 bakır boru olması. Bu sebepten Phantom Spirit bir kaç derece daha serin çalışıyor. Zaten aynı fiyattan satılıyorlar, kesinlikle Phantom Spirit tercih edilmeli.

1 senedir falan Phantom Spirit kullanıyorum. Phantom Spirit ile arasındaki tek fark Phantom Spirit'de 7 bakır boru varken Peerless Assassin'de 6 bakır boru olması. Bu sebepten Phantom Spirit bir kaç derece daha serin çalışıyor. Zaten aynı fiyattan satılıyorlar, kesinlikle Phantom Spirit tercih edilmeli.
anladım knk Peerless Assassin 120 DİJİTAL argb siyah kendi sitesinde özellikleri daha iyi cfm olsun statik basıncı olsun vs ondan sordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam zaten phantom spiriti daha iyi onu dıyorutmm knk da
tmm knk da özellikleri daha iyi diğerinin o yüzden sordum bende

Selamlar arkadaslar Thermalright phantom aldim bende fakat yanlış mi taktım bostayken 47 50 dereceleri goruyor 25 dk oyunda ornek: Delta force hawk 77 görüyor thermal macun tf9 kullandim zor sürüldü ama yedirdim iyice önde ramler olunca fan ramlarin oraya takılmadı bende egzos kismina taktim thermalright logo egzos fanla yüz yuze acaba yanlışmış taktim resim atiyorum size yardimci olursaniz sevinirim teşekkürler şimdiden bu arada arka fan rampgae red sky kasanin orjinal fani oda icerimi üflüyor anlam vermedim

Ekler

• 1000167979.webp
    1000167979.webp
    796 KB · Hit: 23
  • 1000167874.webp
    1000167874.webp
    379.7 KB · Hit: 23
Selamlar arkadaslar Thermalright phantom aldim bende fakat yanlış mi taktım bostayken 47 50 dereceleri goruyor 25 dk oyunda ornek: Delta force hawk 77 görüyor thermal macun tf9 kullandim zor sürüldü ama yedirdim iyice önde ramler olunca fan ramlarin oraya takılmadı bende egzos kismina taktim thermalright logo egzos fanla yüz yuze acaba yanlışmış taktim resim atiyorum size yardimci olursaniz sevinirim teşekkürler şimdiden bu arada arka fan rampgae red sky kasanin orjinal fani oda icerimi üflüyor anlam vermedim
Bende ramlerin rgb'sinden dolayı ön tarafa fanı takamamıştım, mecburen senin taktığın gibi taktım. Fanlar havayı kasanın arka tarafına doğru üfleyecek şekilde olmalı. Attığın görselde fan döndüğü için pek anlayamadım fakat soğutucunun 2 fan'da arkaya doğru göndermeli havayı, egzoz fan'da arkaya bakacak şekilde olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,484
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri