Öneri 3.000₺ Klavye önerisi

Rrom

80+
Reaksiyon skoru
74
Bütçe
3000
Herkese merhabalar başlıkta belirttiğim gibi 3000 TL klavye önerisi %100 veya 60 farketmez laptop için ekstra alıyorum bütçe zorlarsam 3800-4k bulabilir klavyeler hakkında bilgim yok ama sessiz bir şey olması daha iyi olur

Madlions mad68he.

Herkese merhabalar başlıkta belirttiğim gibi 3000 TL klavye önerisi %100 veya 60 farketmez laptop için ekstra alıyorum bütçe zorlarsam 3800-4k bulabilir klavyeler hakkında bilgim yok ama sessiz bir şey olması daha iyi olur
1.5k ya var istersen. tabi daha kalitelisinide bulabilirsin ama istersen 1.5kya Logitech G213 e bakabilirsin. o fiyattaki en iyilerinden. ve fiyatına göre üzmez bir klavye su falan geçirmez. tabi dediğim gibi 3 bine daha iyiside var ama bence bunu al çünkü hem ucuz hem kaliteli 😅

Hocam baya hızlı cevap oldu teşekkürler peki çok sesli çalışır mı?
bunların plakası alüminyum oluyor ne kadar sesli olduğunu sen düşün hayatımda böyle rezil sesli bir klavye kullanmamıştım ses yüksek

bunların plakası alüminyum oluyor ne kadar sesli olduğunu sen düşün hayatımda böyle rezil sesli bir klavye kullanmamıştım ses yüksek
Plakanın alüminyum olması ile hiçbir alakası yok bir klavyenin sesli olmasının, ayrıca sesleride tok olur.
Bu klavyeyi hiç sevmiyorum ama sesli diyebilinecek bir klavye değil sen belki başka klavye ile karıştırıyorsundur.

Plakanın alüminyum olması ile hiçbir alakası yok bir klavyenin sesli olmasının, ayrıca sesleride tok olur.
Bu klavyeyi hiç sevmiyorum ama sesli diyebilinecek bir klavye değil sen belki başka klavye ile karıştırıyorsundur.
bana göre çok sesli bunlar tatlı bir sesi de yok

Limited ve diğerinin farkı ne?
Limited ve gateron yazanın switchleri farklı, limited yazıp sadece keycapi farklı olanda var. İkisinede limited yazmışlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 den fazla switch kullandım hiçbiri bunlar kadar sesli değildi
Silenth, tacticle, clicky, lineer aklına gelecek çoğu klavyeyi ve switchi ben kullandım evet bu klavyenin switchleri bir cream yellow gibi ses vermez ama çok sesli diyilecek bir şeyi yok. Zaten iddiası da o değil daha çok fps türü bir klavye onu alan cucstom klavye gibi bu kadar sese takılmaz.

Geri