Iphone 16e alınır mı?

öneriniz ne olur o bantlara hocam bugün alıcam ya 16 e yada başka cihaz
hocam iphone zorunlu değilse s25 alınabilir üstüne biraz daha koyarak çok daha üstün bir telefon almış olursunuz.

hocam iphone zorunlu değilse s25 alınabilir üstüne biraz daha koyarak çok daha üstün bir telefon almış olursunuz.
one plus 12r al demişti arkadaş kamerası falan muazzam demişti heryerde farklı öneri alıyorum bi türlü karar veremedim

one plus 12r al demişti arkadaş kamerası falan muazzam demişti heryerde farklı öneri alıyorum bi türlü karar veremedim
oneplus 12 de güzel duruyor fakat işlemcisi cidden bir tık kötü oyunlarda üzebilir seni 16gb ram koymuşlar eyvallah ta telefonlar için 8gb bile yetiyor şuan 12gb ram alıp işlemci ve diğer bileşenleri yüksek s25 almak bence daha mantıklı 14t pro da olabilir bu arada.

3 yıl daha az güncelleme alacak, işlemci kat kat güçsüz, bataryası daha iyi, ekran kalitesi aynı tabi ki en önemlisi 3 yıl daha fazla ömrü var.
Geniş açı kamerası mühim değilse asla alınmaz, şurada telefonun miladının dolmasına 3 yıl kalmış.
Tabi geniş açı kullanmayan için mantıklı ama çok boş gözüküyor ben se 2/3 çok güzel gelirdi keşke ip16 yı 5.4 inç ekranlı yapıp 16e yapsalardı

Tabi geniş açı kullanmayan için mantıklı ama çok boş gözüküyor ben se 2/3 çok güzel gelirdi keşke ip16 yı 5.4 inç ekranlı yapıp 16e yapsalardı
Dediğiniz gibi mantıklı olabilirdi fakat maliyeti azaltmak için kar etme meselesi işte.
Küçük telefonları bende seviyorum yeni çıksın istiyorum maalesef satışları düşük olduğundan 13 serisinde kaldılar.

Alinir iPhone istiyorsan. Fakat ben S25 almani oneririm.

Son düzenleme:
stabilize istiyorum hocam ya androidlerin bazıları yani benim kullandıklarım illaki donma yapıyor iphone 11 dısında iphone kullanmadım
S25 donma yapmaz. Benim arkadasim S22 kullaniyor. Bir kere kastigigini gormedim. Ben S23 kullaniyorum ayni sekil. Sorun olmaz. S25 daha ustun bir telefon. Yurt disinda iPhone 16e, 250 dolar daha ucuz. Burada ise ayni fiyattalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,846
Üyeler
184,062
Son üye
pablo rojae
Geri