X6 prodan iphone 13 e geçilirmi

cok gereksız olur

valla 60 hz olup üstüne o kadar para vermek bana saçma geliyor. 1. el S24 Fan Edition daha mantıklı
Şu Hz olayı balon olay, alıştıktan sonra akıcılık farkı olmuyor karşılaştırmadıkça. S24 Fe özelinde söylemiyorum, Hz olayından bahsediyorum sadece.

Şu Hz olayı balon olay, alıştıktan sonra akıcılık farkı olmuyor karşılaştırmadıkça. S24 Fe özelinde söylemiyorum, Hz olayından bahsediyorum sadece.
120 kullandıktan sonra 60 bana aşırı kötü geliyor. benim için hâlâ balon sayılmaz

Gram alakası yok genel hayatınızda düşük Hz kullanıyorsunuz muhtemelen 60hz herhangi bir içerik direkt rahatsız ediyor 60' a göz alışıyor ama 120 gibi hiçbir zaman hissetmiyorsunuz. 2. gün falan gözüm 60' a alıştı ama 120 akıcılıgı kesinlikle zten yok geri döndük yine 120 ye

bu telefondaki hz muhabbeti bana bu kadar da almama kriteri gibi gelmiyor, instada aşağı kaydırırken ya da ana menüde kaydırırken wow 120hz be diyecek kadar telefona düşkün değilim sanırım

Gram alakası yok genel hayatınızda düşük Hz kullanıyorsunuz muhtemelen 60hz herhangi bir içerik direkt rahatsız ediyor 60' a göz alışıyor ama 120 gibi hiçbir zaman hissetmiyorsunuz
15 PM ve Samsung S22 aktif kullanıyorum, arada bir 11'i de kullanıyorum. Monitör olarak ana monitör 144, yan monitör 60Hz. 2 hafta önce 4 gün boyunca sadece 11'i kullandım, 1. gün evet göze garip geliyor ama 2. günde tamamen unuttum. Bana baya şımarıklık gibi geliyor Hz'e takılma olayı.

Xiaomi'nin üst seviyeleri dışında telefonu alınmaz. Poco F7 Ultra da bile ekran lekeleri, izlerden bahsediyor bir sürü kullanıcı. Adamlar segmentasyon yapacağız diye leş gibi donanım kullanıyorlar. iPhone'larda Pro/Max modelleri dışında ben önermiyorum, hele ki eski modelleri asla.

hocam exynos işlemciler kolay yıpranan işlemci diye okumuştum birçok yerde uzun ömürlü değilmiş diye
çok eskidendi o. yine yıpranmıyordu tabi de şimdi daha güçlü

15 PM ve Samsung S22 aktif kullanıyorum, arada bir 11'i de kullanıyorum. Monitör olarak ana monitör 144, yan monitör 60Hz. 2 hafta önce 4 gün boyunca sadece 11'i kullandım, 1. gün evet göze garip geliyor ama 2. günde tamamen unuttum. Bana baya şımarıklık gibi geliyor Hz'e takılma olayı.
Paranın hakkı bu. 120Hz ekran baya ucuz bir şey. 60hz günümüzde kabul edilebilecek bir standart değildir. Ayrıca dediğim gibi herkes aynı değil 60hz hiçbir zaman 120 gibi hissettirmiyor alışıyorum ama akmıyor sadece 120 den 60' a düştüğüm ilk 1-2 saatteki donuyormus hissi kayboluyor.
Ayrıca göz sağlığı vb için de 120hz daha iyi

Paranın hakkı bu. 120Hz ekran baya ucuz bir şey. 60hz günümüzde kabul edilebilecek bir standart değildir. Ayrıca dediğim gibi herkes aynı değil 60hz hiçbir zaman 120 gibi hissettirmiyor alışıyorum ama akmıyor sadece 120 den 60' a düştüğüm ilk 1-2 saatteki donuyormus hissi kayboluyor.
Ayrıca göz sağlığı vb için de 120hz daha iyi
Bakış açısı. Ben paranın hakkı olarak kamera kalitesine bakıyorum. Kötü cilt tonları, başarısız renk tonları olunca 240Hz'de olsa almam. S22'yi bozuk olarak 3500 TL'ye alıp 1200 TL masraf ile yaptırdım, akşamları hoparlör vb şeyler için kullanıyorum. Foto çekiyorum gölgeler soluk, genel parlak kısımları dengeliyor ama detaylara dokunmuyor (örnek olarak oda içerisinden pencereyi ve dolabı kadraja aldığım fotoğrafta dışarıyı dengeliyor ama dolaptaki parlamaya neredeyse dokunmuyor), video performansı aşırı keskin geliyor. Kimisi de ekrana öncelik veriyor, bir şey diyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,155
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri