- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen kardeşim işlemciyi ben satıyorum millete reklam yaptırıyorum. (!)Bu fromda algi yaratıp sanki
açıklama beni ikna etmedi
Sadece performansına göre fiyatı iyi olan işlemciyi konu açtık diye algıcı olduk
Aynen kardeşim işlemciyi ben satıyorum millete reklam yaptırıyorum. (!)Bu fromda algi yaratıp sanki
açıklama beni ikna etmedi
Faturası varmı?
fiyat çok iyi 4.5k olsa, çekerdim belki fiyatlar düşerse alırım ilerdeAlıntıyı görüntüle
Al bunu ne yaparsan yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayak numaramı da söylememi ister misin?
Orda bir tane KDV adlı cisim var. Onu kaçırmışsınız.fiyat çok iyi 4.5k olsa, çekerdim belki fiyatlar düşerse alırım ilerde
aa evetOrda bir tane KDV adlı cisim var. Onu kaçırmışsınız.
Bu fiyata nasıl düşürdün ?Alıntıyı görüntüle
Al bunu ne yaparsan yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayak numaramı da söylememi ister misin?
Valo oynarsın, bütçe yoksa mantıklıArkadaşlar 10k bütçem var valorant oynicam bunu alıp ddr4 bı sistem kurup işlemcinin kendi dahili grafik kartıyla oynayabilir miyim mantıklı mı sizce bunu yapmak
10k ya bu işlemci ile sistem toplayabilir miyiz yetkin bilgili arkadaşlar var mı yardımcı olabilecekValo oynarsın, bütçe yoksa mantıklı
İyzico kampanyalar ile toplanabilir10k ya bu işlemci ile sistem toplayabilir miyiz yetkin bilgili arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek
rahat toplanır kral10k ya bu işlemci ile sistem toplayabilir miyiz yetkin bilgili arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek